- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çin takvimine baktım fala ınanma falsız kalma mısalı kız cıktı cınsıyetı zaten hep kız ıstıyordum ama 3 ay once erkek kardesımı kaybettım onun adını koyabılmek ıcın bazen erkekte olsun ıstıyorum. tabı saglıklı sıhhatlı olsunda hıc onemı yok
Bu yıl erkek mevsimiymiş öyle diyip duruyorlar bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KIZLARRRRR BENDE 2015 NİSAN ANNESİ OLUCAMMM ALLAHIM NASİP EDERSEEEE
Canm takma kafana.bende ilk kontrolüm 5 haftalıktı, değerim 3180 civarıydı.devlete gittim keseyi göremedi dediğim gibi,devlette bazen baştan savma yaptıkları için belki keseyi görememiş olabilir doktor.benm gibi acaba dış gebelik mi vs diye hemen paniğe kapılma doktorun hatasıdır belkiKizlar bugun tam 5hafta hcg 2956 doktor uktrasonda gorunmuyor daha kese diye dis gebelik olabilir dedi size diyen oldumu hic kese gorunmedi diye ppff ne vardi kendi doktorum araya sıkistirsaydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun tam 5hafta hcg 2956 doktor uktrasonda gorunmuyor daha kese diye dis gebelik olabilir dedi size diyen oldumu hic kese gorunmedi diye ppff ne vardi kendi doktorum araya sıkistirsaydi
Hayırlısı olsun bakalım artık cinsiyetlerimizi burda paylaşırız.
Kızlar bu arada ikili testte cinsiyetini öğrenebiliyomuşuz öylemi eşimin kuzeninin eşi hamile kadın 2.5 aylıkken öğrenmiş :44:
Diger doktorlarda doluydu ozelde gidicegim hastanede canim bugun sansima sabah erken gidince sıkinti olmuyor sabah erken gidicem bir dahakine busabah sinavim olmasa sabahtan giderdim ne guzel persembe gunu sabah erkenden gidicem doktoruma olmadi 28agustosa kadar bekleyemem yaa
çin takvimine baktım fala ınanma falsız kalma mısalı kız cıktı cınsıyetı zaten hep kız ıstıyordum ama 3 ay once erkek kardesımı kaybettım onun adını koyabılmek ıcın bazen erkekte olsun ıstıyorum. tabı saglıklı sıhhatlı olsunda hıc onemı yok
Nasil oluyormus cok merak ettim.. Bende arastirirken aslinda kalp atisindan doktorlarin cinsiyeti bildigini okumustum.. Kizsa hizli atiyormus 140 in uzerinde.. Kalp atisini duyarsam ilk isim sormak olacak
İkili testte free beta hcg 50 den az ise erkek fazla ise kızmış cnm bide taramada detaylı bakıyolar ya ordanda görebilirler heralde bende kalp atışlarından anlaşıldığını duydum hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..senin sat ne zamandı..Kızlarrrrrr ben dr dan geldim şimdi alttan muayene ile kesemizi görduk cok mutluyum Allahım hep güzel günler göstersn hepimize inşallah bebişimn kalp atışlarınıda saglıklı bi şekilde duymayı da nasip etsin
Hayırlısı olsun bakalım artık cinsiyetlerimizi burda paylaşırız.
Kızlar bu arada ikili testte cinsiyetini öğrenebiliyomuşuz öylemi eşimin kuzeninin eşi hamile kadın 2.5 aylıkken öğrenmiş :44:
Devlet hep ayni iste bu yuzden bekliyorum zor tutuyorum kendimi.. hic kafani bulandirma hcg artisin cok iyi.. Masallah.. İlk gebeligimde ayni sorunlari yasadim malesef ve vajinal ultrason yapildi orda gozuktu kese.. Onlar isin hizli ve kolay kismindalar.. Bekleyebilirsen bekle biraz daha ozele git.. İlklerde insan cok daha panik oluyor anliyorum seni ama ikide bir ultrasonda iyi birsey degil.. Amerikada gebeligin basinda ve ortasinda bakiliyormus sadece.. İsinla bakiyolar sonucta.. Allah korusun kotu birsey olsa bir sekilde kanama vs ile anlasiliyor.. Hic panik olma sakince bekle.. Bu surede guzel seyler dusun.. Hayirla saglikla kucagina alacaksin ins..
Canm takma kafana.bende ilk kontrolüm 5 haftalıktı, değerim 3180 civarıydı.devlete gittim keseyi göremedi dediğim gibi,devlette bazen baştan savma yaptıkları için belki keseyi görememiş olabilir doktor.benm gibi acaba dış gebelik mi vs diye hemen paniğe kapılma doktorun hatasıdır belki
Doktordan ziyade benim karnim gostermiyor vajinadan bakma istedi ben devlette vajinal kontrol istemedim doktora diyorum benim gobekten gorunmuyor rahim ici yok anlamiyor illa gorunmesi lazim 5haftalik ve hcgn yuksek eger kese gozukmuyorsa dis gebelik olabilir diye. dedim sakince biliyorum dis gebelik nedir anliyorum ama benim gobekten gorunmiyor ben sadece folik asit kullanim vs. Diye kontrole geldim illa simdi gorunmesine gerek yok ben beklerim diyorum doktor inatci cikti :) zaten hep catlak doktorlar beni buluyor yaff onceki gebelikdede tip fakultesindeki asistana kendi doktorum adetten once gebe kalmissin dedi onu dedim bana sen ne zaman gebe kalinir nasil kalinir biliyormusun demisti hayir doktor boyle dedi diyorum yok adetten once hamile kalamazsin deyip dalga gecmisti sikayet etmistim bende :)
Kızlar ne gibi değişiklikler yaşıyosunuz yazar mısınız ? Benim karnım çok agrıyo başım da ara ara dönüyo :/
Kızlar ne gibi değişiklikler yaşıyosunuz yazar mısınız ? Benim karnım çok agrıyo başım da ara ara dönüyo :/