2015 Nisan Anneleri

çin takvimine baktım fala ınanma falsız kalma mısalı kız cıktı cınsıyetı :KK70: zaten hep kız ıstıyordum ama 3 ay once erkek kardesımı kaybettım onun adını koyabılmek ıcın bazen erkekte olsun ıstıyorum. tabı saglıklı sıhhatlı olsunda hıc onemı yok :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

çin takvimine baktım fala ınanma falsız kalma mısalı kız cıktı cınsıyetı :KK70: zaten hep kız ıstıyordum ama 3 ay once erkek kardesımı kaybettım onun adını koyabılmek ıcın bazen erkekte olsun ıstıyorum. tabı saglıklı sıhhatlı olsunda hıc onemı yok :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Cnm bende ilk bebeğimde bakmıştım ama doğru cıkmamıştı oyzden güvenilmiyo artı bende kızım olursa annemin oğlum olursa abimin adını koyarız diye düşündük vefaat ettiler hamile kalınca vazgeçtim onların ismiyle cocuğuma nasıl seslenicem diye zor yaniii senin yerinde olsam koymazdım

Bu yıl erkek mevsimiymiş öyle diyip duruyorlar bana :KK70:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah Allah a şükür bir kızım var Rabbim sağlıklı ömür versin insallah birde oğlum olursa hayırlısıyla çok sevinirim.kizim olursa da sevinirim.yeterki sağlıkla gelsin evladim ciğerim herseyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun tam 5hafta hcg 2956 doktor uktrasonda gorunmuyor daha kese diye dis gebelik olabilir dedi size diyen oldumu hic kese gorunmedi diye ppff ne vardi kendi doktorum araya sıkistirsaydi

Canm takma kafana.bende ilk kontrolüm 5 haftalıktı, değerim 3180 civarıydı.devlete gittim keseyi göremedi dediğim gibi,devlette bazen baştan savma yaptıkları için belki keseyi görememiş olabilir doktor.benm gibi acaba dış gebelik mi vs diye hemen paniğe kapılma doktorun hatasıdır belki

Kizlar bugun tam 5hafta hcg 2956 doktor uktrasonda gorunmuyor daha kese diye dis gebelik olabilir dedi size diyen oldumu hic kese gorunmedi diye ppff ne vardi kendi doktorum araya sıkistirsaydi

Devlet hep ayni iste bu yuzden bekliyorum zor tutuyorum kendimi.. hic kafani bulandirma hcg artisin cok iyi.. Masallah.. İlk gebeligimde ayni sorunlari yasadim malesef ve vajinal ultrason yapildi orda gozuktu kese.. Onlar isin hizli ve kolay kismindalar.. Bekleyebilirsen bekle biraz daha ozele git.. İlklerde insan cok daha panik oluyor anliyorum seni ama ikide bir ultrasonda iyi birsey degil.. Amerikada gebeligin basinda ve ortasinda bakiliyormus sadece.. İsinla bakiyolar sonucta.. Allah korusun kotu birsey olsa bir sekilde kanama vs ile anlasiliyor.. Hic panik olma sakince bekle.. Bu surede guzel seyler dusun.. Hayirla saglikla kucagina alacaksin ins..

Hayırlısı olsun bakalım artık cinsiyetlerimizi burda paylaşırız.

Kızlar bu arada ikili testte cinsiyetini öğrenebiliyomuşuz öylemi eşimin kuzeninin eşi hamile kadın 2.5 aylıkken öğrenmiş :44:

Nasil oluyormus cok merak ettim.. Bende arastirirken aslinda kalp atisindan doktorlarin cinsiyeti bildigini okumustum.. Kizsa hizli atiyormus 140 in uzerinde.. Kalp atisini duyarsam ilk isim sormak olacak :KK66:

Diger doktorlarda doluydu ozelde gidicegim hastanede canim bugun sansima sabah erken gidince sıkinti olmuyor sabah erken gidicem bir dahakine busabah sinavim olmasa sabahtan giderdim ne guzel persembe gunu sabah erkenden gidicem doktoruma olmadi 28agustosa kadar bekleyemem yaa

Sakin ol bacim.. İnan gecen oglumun dosyayi cikardim butun ultrason tahlil vs yi sakliyordum.. Kac kez girmisim ultrasona kac kez hcg yaptirmisim.. yok dis gebelik yok dusuk tehlikesi.. kalp atisini duyunca bile cile bitmiyor ilk zamanlar doktordan hep aglayarak cikiyordum.. Rabbine guven ona emanet tum canlar.. Ol derse olur olmazsa muhakkak bir bildigi vardir.. Uzulme sakin ol..

Cin takviminde erkek cikti inanmiyorum ona ama rus takviminde kiz cikti :) bundan sonra favorim rus :)

Nasil oluyormus cok merak ettim.. Bende arastirirken aslinda kalp atisindan doktorlarin cinsiyeti bildigini okumustum.. Kizsa hizli atiyormus 140 in uzerinde.. Kalp atisini duyarsam ilk isim sormak olacak :KK66:

İkili testte free beta hcg 50 den az ise erkek fazla ise kızmış cnm bide taramada detaylı bakıyolar ya ordanda görebilirler heralde bende kalp atışlarından anlaşıldığını duydum hayırlısı olsun bakalım hakkımızda :KK16:

İkili testte free beta hcg 50 den az ise erkek fazla ise kızmış cnm bide taramada detaylı bakıyolar ya ordanda görebilirler heralde bende kalp atışlarından anlaşıldığını duydum hayırlısı olsun bakalım hakkımızda :KK16:

Oglumunki evde duruyor gidince bakacagim hemen.. Cok heyecanli yaa :)

Kızlarrrrrr ben dr dan geldim şimdi alttan muayene ile kesemizi görduk cok mutluyum Allahım hep güzel günler göstersn hepimize inşallah bebişimn kalp atışlarınıda saglıklı bi şekilde duymayı da nasip etsin:nazar::nazar:
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..senin sat ne zamandı..

Hayırlısı olsun bakalım artık cinsiyetlerimizi burda paylaşırız.

Kızlar bu arada ikili testte cinsiyetini öğrenebiliyomuşuz öylemi eşimin kuzeninin eşi hamile kadın 2.5 aylıkken öğrenmiş :44:

çin takvimine baktınızmı ..benim kız görünüyor bakalım hayırlısı..

Devlet hep ayni iste bu yuzden bekliyorum zor tutuyorum kendimi.. hic kafani bulandirma hcg artisin cok iyi.. Masallah.. İlk gebeligimde ayni sorunlari yasadim malesef ve vajinal ultrason yapildi orda gozuktu kese.. Onlar isin hizli ve kolay kismindalar.. Bekleyebilirsen bekle biraz daha ozele git.. İlklerde insan cok daha panik oluyor anliyorum seni ama ikide bir ultrasonda iyi birsey degil.. Amerikada gebeligin basinda ve ortasinda bakiliyormus sadece.. İsinla bakiyolar sonucta.. Allah korusun kotu birsey olsa bir sekilde kanama vs ile anlasiliyor.. Hic panik olma sakince bekle.. Bu surede guzel seyler dusun.. Hayirla saglikla kucagina alacaksin ins..

Sagolasin canim yaa zaten icim rahat dis gebelik suphesi dusunmuyorum daha yeni 5hafta olduk hemen dis gebelik olabilir denirmi yahu ki benim oncekindede karnimdan hic gorunmedi var bisey gobegimde gostermiyor ama durduk yere insanin kafasini bulandiyorlar ona uzuldum hayirlisi ins. Bakalim ozelde randevumu beklemeden sabah erkenden gidicem persembe gunu. Cok sukur iyi bir doktor buldum onceki gebeligimde ama cok iyi ilgilendigi icin cok kalabalik basi. Hayirlisi bakalim eskiden ultrasonmu varmis yahu :) yalniz folik asite baslasammi onu soramadim o dert oldu icime

Canm takma kafana.bende ilk kontrolüm 5 haftalıktı, değerim 3180 civarıydı.devlete gittim keseyi göremedi dediğim gibi,devlette bazen baştan savma yaptıkları için belki keseyi görememiş olabilir doktor.benm gibi acaba dış gebelik mi vs diye hemen paniğe kapılma doktorun hatasıdır belki

Doktordan ziyade benim karnim gostermiyor vajinadan bakma istedi ben devlette vajinal kontrol istemedim doktora diyorum benim gobekten gorunmuyor rahim ici yok anlamiyor illa gorunmesi lazim 5haftalik ve hcgn yuksek eger kese gozukmuyorsa dis gebelik olabilir diye. dedim sakince biliyorum dis gebelik nedir anliyorum ama benim gobekten gorunmiyor ben sadece folik asit kullanim vs. Diye kontrole geldim illa simdi gorunmesine gerek yok ben beklerim diyorum doktor inatci cikti :) zaten hep catlak doktorlar beni buluyor yaff :KK70: onceki gebelikdede tip fakultesindeki asistana kendi doktorum adetten once gebe kalmissin dedi onu dedim bana sen ne zaman gebe kalinir nasil kalinir biliyormusun demisti hayir doktor boyle dedi diyorum yok adetten once hamile kalamazsin deyip dalga gecmisti sikayet etmistim bende :)

Kızlar ne gibi değişiklikler yaşıyosunuz yazar mısınız ? Benim karnım çok agrıyo başım da ara ara dönüyo :/

Doktordan ziyade benim karnim gostermiyor vajinadan bakma istedi ben devlette vajinal kontrol istemedim doktora diyorum benim gobekten gorunmuyor rahim ici yok anlamiyor illa gorunmesi lazim 5haftalik ve hcgn yuksek eger kese gozukmuyorsa dis gebelik olabilir diye. dedim sakince biliyorum dis gebelik nedir anliyorum ama benim gobekten gorunmiyor ben sadece folik asit kullanim vs. Diye kontrole geldim illa simdi gorunmesine gerek yok ben beklerim diyorum doktor inatci cikti :) zaten hep catlak doktorlar beni buluyor yaff :KK70: onceki gebelikdede tip fakultesindeki asistana kendi doktorum adetten once gebe kalmissin dedi onu dedim bana sen ne zaman gebe kalinir nasil kalinir biliyormusun demisti hayir doktor boyle dedi diyorum yok adetten once hamile kalamazsin deyip dalga gecmisti sikayet etmistim bende :)

Her doktor farklı işte sen ne dersen de onlar sabit fikirli oluyor:) ama daha erken dediğim gibi arkadaşımın kesesi karından 6 haftalıkken görünmüştü çok normal yani bence .benm keseyide zaten zorla gördü doktor ilk göremedi 'ışığı kapatayımda tekrar bakayım' dedi öyle gördü:))folik asitede normalde gebelikten 3 ay önce başlatıyorlar bence başlamalısın:)

Kızlar ne gibi değişiklikler yaşıyosunuz yazar mısınız ? Benim karnım çok agrıyo başım da ara ara dönüyo :/

Valla bende ara ara sağ bacağım belden dize kadar felaket sokulmalar oluyor onun dışında çokta bir belirti Yok.bulantılarımda az az başlasada rahatlasam:)

başdönmesi,hafif karın ağrısı,çok çabuk yorulma,akıntı,mide bulantısı var ben de birde 3 lere kadar oturan ben 11 e kadar zor dayanıyorum sonrası uyuma değil sızma şeklinde:)

Halsizlik, sabahlari mide bulantisi, sık tuvalete gitme, sık gaz cikarma, akıntı, göguslerde hassasiyet dokununca acima, kasıklarda ve yumurtalik kisimlarinda sizlama, hafif belde agri, ani harekette karnima sanci girmesi ve saclarim dokuluyordu sanki sac dokulmem artti dun banyo yaptim avuc avuc sac doktum bide duyan gelmis bana yaa :S

X