2015 Nisan Anneleri

Kızlar benim miniğimde 7.5 aylık. Gelişimi çok şükür yerinde peşpeşe dişleri patlıyor yavrum helak oluyor. 5. Dişimizde patladı ama diğerleride şiş geceleri çok sık uyanıyor. Size sormak istediğim şey ben eline bişey veremiyorum boğulur diye çok korkuyorum. Çenesini bayağı güçlü basıyor ne yapmalıyım
Canim ekmek.havuc.elma;verebilirsin.ben meyve filesi aldim icine koyuyorum herseyi veriyorum

Canim sen yazinca ben de bi arastirdim netten. Bitki ozlu bi solusyonmus. Zararinin olacagini sanmam ama yine de kullanmak icin yasini beklemekte fayda var zaten 4-5 ay kaldi. Doktorlari anlamiyor insan. Oglumu takip eden iki doktor var. Biri uzman biri prof. Uzmanin verdigi ilaclari profa danistigimda onermiyor. Nasil is anlamiyorum ben de.
Bence kullanma canım. Şimdi eskisi gibi çok ilaç yazamıyorlar. Özel reçeteler çıkmış o yüzden, devlettekilerde onları boşa yazıp duruyor. Onlar ile ilgili anlaşmaları oluyor çünkü. Bağışıklığını başka şekillerde güçlendirmeye çalış. Anne sütü alıyor mu?

Ya kizlar kafama birsey takildi 1 aydir bebegim 2 kere grip oldu biliyosunuz yazdim buraya ozeldeki dr 3 4 tane antipiyotik dahil ilac yazmisti bigun develete goturdum ordaki dr kizdi bir bebege bukadar ilac verilirmi ozel dr anlamiyorum dedi ve bize bir adet surup ve burun spreyi verdi bide cok cabuk hasta oluyorsa diye ozel recete disi bir ilac yazdi umca diye abdi ibrahimin grip olmasin bagisikligini korusun diye kis ayi boyunca kullan dedi eczaci arkadasima danistim oda sadece grip oldugunda kullan yada oyle bir septom sezersen kullan dedi az once yeni firsat buldum recetesini okudum 1 yas altindaki bebeklerde kullanmayin yaziyo kafam karisti doktorami guveniyim eczaneyemi receteyemi anlamadim bugun ikikerede kullandim onu ne yapiyim sizce budurumda
Valla canim bence hic ilac kullanma derim.ben girip ildu kullanmadim meyve yedirdim dus aldirdim hergun.sicak tuttum kafasini birazda yuksek tuttum gecti.tarhana filan yap ver.ben ogluma hic ilac kullanmiyorum.yszik ya antibiyotik verilirmi bi bebege hic.biz bile kaldiramiyoruz onlarin vucudu nasil kaldirsin.zaten ben ilaca karsiyim agri kesici bile kullanmam esim evlenmeden once ekmek tuketir gibi tuketirdi agri kesiciyi simdi kizdigim icin birakti o bile tesekkur ediyor vucudu kendi kendine bagisilik kazansin verme canim bence sende ellerini bol bol yika babasinada yikat opmeyin herkesin kucaginada verme.

Bence kullanma canım. Şimdi eskisi gibi çok ilaç yazamıyorlar. Özel reçeteler çıkmış o yüzden, devlettekilerde onları boşa yazıp duruyor. Onlar ile ilgili anlaşmaları oluyor çünkü. Bağışıklığını başka şekillerde güçlendirmeye çalış. Anne sütü alıyor mu?
karacanur karacanur un bebisiyle ilgiliydi bu canim. Aynen ben de sana katiliyorum.

Valla canim bence hic ilac kullanma derim.ben girip ildu kullanmadim meyve yedirdim dus aldirdim hergun.sicak tuttum kafasini birazda yuksek tuttum gecti.tarhana filan yap ver.ben ogluma hic ilac kullanmiyorum.yszik ya antibiyotik verilirmi bi bebege hic.biz bile kaldiramiyoruz onlarin vucudu nasil kaldirsin.zaten ben ilaca karsiyim agri kesici bile kullanmam esim evlenmeden once ekmek tuketir gibi tuketirdi agri kesiciyi simdi kizdigim icin birakti o bile tesekkur ediyor vucudu kendi kendine bagisilik kazansin verme canim bence sende ellerini bol bol yika babasinada yikat opmeyin herkesin kucaginada verme.
Cok haklisin arkadasim. Ama maalesef bazi durumlar var ki insanin elinden birsey gelmiyor. Gribi soguk alginligini baslarda ya da zamaninda yakalayabilirsen onlemesi de kolay oluyor. Tarhana, ihlamur vs. cok iyi geliyor. Bazen hastalik sinsi kendini belli etmeden ilerliyor ve antibiyotik kullanmadan gecmiyor. Cunku kullanilmazsa daha fazla ilerleyecek. Bu yuzden kar zarar hesabi yapip mecbur kullaniliyor. Ama bi burnu aksa hasta olmasin diye ilac kullananlar var bu yonuyle senin dediklerine katiliyorum canim. Kucucuk bedenleri ilac bagimlisi yapmanin alemi yok..

:) bizdede durum aynı tv kumandaları damacana favoriler çok çabuk sıkulıyo herseyden birsürü oyuncagı var bakmıo hiç eşimde boşa alcaz oynamaz sıkılır diyo ama bende kıyamıyorum istiyorum bakalım bir aklımda aktivite masası var birde playskoolun yaramaz topları hangisi daha dikkatini çeker ona da kaarar veremedim :)
Canım ben yaramaz topları kızımda almıştım ama çok kullanamadım pil konusunda biraz sıkıntılı. Çok büyük pillerle çalışıyor ve duracel dışındaki piller olmuyo anında bitiyo piller çok pahalıya geliyo ve kısa sürede bitiyo

Canım ben yaramaz topları kızımda almıştım ama çok kullanamadım pil konusunda biraz sıkıntılı. Çok büyük pillerle çalışıyor ve duracel dışındaki piller olmuyo anında bitiyo piller çok pahalıya geliyo ve kısa sürede bitiyo
Öylemi canım sagol bilgi için peki sewmişmiydi kızın dikkatini çektimi

Ya kizlar kafama birsey takildi 1 aydir bebegim 2 kere grip oldu biliyosunuz yazdim buraya ozeldeki dr 3 4 tane antipiyotik dahil ilac yazmisti bigun develete goturdum ordaki dr kizdi bir bebege bukadar ilac verilirmi ozel dr anlamiyorum dedi ve bize bir adet surup ve burun spreyi verdi bide cok cabuk hasta oluyorsa diye ozel recete disi bir ilac yazdi umca diye abdi ibrahimin grip olmasin bagisikligini korusun diye kis ayi boyunca kullan dedi eczaci arkadasima danistim oda sadece grip oldugunda kullan yada oyle bir septom sezersen kullan dedi az once yeni firsat buldum recetesini okudum 1 yas altindaki bebeklerde kullanmayin yaziyo kafam karisti doktorami guveniyim eczaneyemi receteyemi anlamadim bugun ikikerede kullandim onu ne yapiyim sizce budurumda
umcayı biliyorum buyukler ıcın olanıda var gercekten bıtkısel ama 1 yas altı kullanılmıyor hatta 2 bıle olabılır oyle duymustum

Oncesinde birsey yapiyormusun yoksa direkmi alisveris yapip sonra dusuyo
canım yukle uygulamayı kayıt ol 3 gun ıcınde ındırımın gelıyor 30 tl al 3 tl ode dıye. bu mesajı gorunce alısverısını yap odeme kızmında dırek dusuyor. 30 tl ye 3 tl oduyosun kargo yok. hemen bulundugun yere 15 dakıka ıcınde gelıyor

Ah canim bende kullanmak istemiyorum ama yavrucak oksurugu cok tikaniyo halsiz mecbur kaliyorum disari cikartsam hasta oluyo evde tutsam gene hasta oluyo 5 gunvermedim ilac kotulesince mecbur kaldim biyere gitmiyorum misafirleri ertiliyorum hasta iylessin diyorum aksama kadar elim sudan cikmiyo babasini dogru duzgun gordugu yok gunluk 10 dk ondada esim eve gelip hemen dus alir oyle sever bukadar uzerine titredigimiz icinmi oluyo hasta anlamadim yemesi iyi hergun tarhana mercimek tavuk corbasi sebze yemekleri yediriyorum hergun meyva yediriyorum surekli anne sutu emiyo ama bu dis patlatiyo hasta oluyo napicami sasirdim ilac iciyo ama hic bir iylesme yok aksine gidiyor cok zor bir iylesse yavrucak 1 aydir boyle cekiyo dr anlatincada ilaclari yukluyo

canım yukle uygulamayı kayıt ol 3 gun ıcınde ındırımın gelıyor 30 tl al 3 tl ode dıye. bu mesajı gorunce alısverısını yap odeme kızmında dırek dusuyor. 30 tl ye 3 tl oduyosun kargo yok. hemen bulundugun yere 15 dakıka ıcınde gelıyor
Peki bildigim kadari kredi karti odemesi guvenilirmi peki

umcayı biliyorum buyukler ıcın olanıda var gercekten bıtkısel ama 1 yas altı kullanılmıyor hatta 2 bıle olabılır oyle duymustum
Evet canim kullanmiycam eczaneyi aryip dedim 1 yas ustu niye verdin diye arkadasim bide dr onerdi diye verdim diyo ya bana bildirseydin almazdim dedim her dr kalirsak ilaci dayiyolar ondan sonra bisey olsa Allah korusun geri cekiliyolar doktorlarada guvenmiyorum kimse hakkiyla isini yapmiyor insanlik diye bisey kalmamis kucucuk bebege verdigi ilaca bak ya

Canim doktorun dedigiyle receteyi karsilastirma mesela doktor kullan diyo recetede sakincalidir diyo bana bi ilac verdiginde ole gormustum doktor veriyosa kullan bide su var bebeginde burun akintisi falan varmi eger ara ara hapsirmasi varsa diste cikariyo olabilir ayrica oksurmede dise bagli olabiliyo benim kizim da var bu doktorda dedi bunlar olabilir diye eger burun akintisi falan varsa yani nezle oldugundan eminsen peditulus diye surup var bunu oneriyo doktorlar zaten genelde 3 4 gunde de iyilesiyo benim kizimda vardi 3 gun verdim iyi oldu
Canim dr kendi dr degil acilin doktoru kafami cok karistirdi oyuzden peditus kullandim 5 gun gecmedi bununve aferini verdi bide burunnacici sprey ama bunu eve gelip okuyunca vazgectim agir gelir diye bizimki bir ay oldu iylesmedi 2. Disi patlatti bu griple birlikte oyuzden bagisikligi dusup en ufak bir disari cikmamizds hasts oldu bakalik artik neolacak

Canim dr kendi dr degil acilin doktoru kafami cok karistirdi oyuzden peditus kullandim 5 gun gecmedi bununve aferini verdi bide burunnacici sprey ama bunu eve gelip okuyunca vazgectim agir gelir diye bizimki bir ay oldu iylesmedi 2. Disi patlatti bu griple birlikte oyuzden bagisikligi dusup en ufak bir disari cikmamizds hasts oldu bakalik artik neolacak
hatta o burun acıcı spreye bak onda bıle 2 yas altı kullanılmaz yazıyo olabılır bı oku prospektusunu bızede vermıstı dr bı batım 2 yas altı kullanılmaz yazıyo sok oldum kullanmadım.

X