Slmlar dogum kilonuz kacti acaba biz bir ay erken dogumla mart dogumluyuz ama kilolarimiz sizinle ayni neredeyse anne meraki iste...8.ay kontrolüne 1 hafta önce gittik 6900 kilo 66 cm.minik kizim.aylik kilo alımı 500 olduğu için sıkıntı yok dedi doktorumuz.
Oy masallah canim saglikli olsunda kilo muhim degil zaten bi kac sene icinde hepsi ayni oluyo hatta minik doganlar dahada serpiliyo onemli olan saglikli olsun canim8.ay kontrolüne 1 hafta önce gittik 6900 kilo 66 cm.minik kizim.aylik kilo alımı 500 olduğu için sıkıntı yok dedi doktorumuz.
Valla canim benim tavsiyem fazla almaman zaten hstane cikislarinin icinde oluyor ayriyeten almana gerek yok gobegine giydirdigin hic birsey engel degil zaten ilk bebek diye ozenip aluyoruz herseyi faxla fazla giydiremedigim okadar cok sey kaldiki cabuk buyuyorlar zaten bide hediye filanda cok geliyor.su ince battaniyelerden al 3.4 tane onlar cok lazim oluyor.
Ben çıtçıtlı body de zıbın da giydirdim göbek bağı varken hiç sıkıntı olmuyor.biz de ilk günler dokunmaya korkuyorduk sonra 3. Gün doktora kontrole gittiğimizde göbek bağını çekti uzattı çevirdi öyle kontrol etti.biz de onu gördükten sonra ilk bi şok yaşasakta dedik boşuna stres yapmışız.daha rahat olduk
Doğum kiloşu 2670 gr boy 48 di canım. Bizimkide biraz erken doğum sayilir:)Slmlar dogum kilonuz kacti acaba biz bir ay erken dogumla mart dogumluyuz ama kilolarimiz sizinle ayni neredeyse anne meraki iste...
Sağol canım :) hepimizinki ins sağlıklı sıhhatli olurlar:)Oy masallah canim saglikli olsunda kilo muhim degil zaten bi kac sene icinde hepsi ayni oluyo hatta minik doganlar dahada serpiliyo onemli olan saglikli olsun canim
Saglikla kucagina almissin ya en onemlisi cnm.Buyuyorlar bir sekilde.Doğum kiloşu 2670 gr boy 48 di canım. Bizimkide biraz erken doğum sayilir:)
7 nisan da doğum yaptım ben 38+2 de.yanlız bizimki 36 37 .haftalarda çok çok az kilo aldı hatta 1 hafta hiç almamış anne karnında. 38. Haftada son kontrolde doktor bebegin zayifladigini görünce sezeryan a aldı. Her tarafina kordon dolanmis. Zaten 20.haftadan itibaren hep 10 gun gerden geliyordu.böyle olunca küçük doğdu.
dun aksam alıp denedım dılım dılım yapıp onune koydum yedi sevdi zaten bayılıyo eksıye tabı heryerını mahvettı sonra dogru banyoyaCanim ben hergun veriyorum ikitane suyunu skyirum iciriyorum her sabahta kendi sktgm mandalina suyunu iciriyorum.visne suyunu sevmedi bizimki benimde bulundugum yer meyve cenneti visne agaclari kiraz her turlu meyve var.cok sukur organik besliyorum oglumu.kivi bizde bisey yapmadi insallah sizdede bisey olmaz.
Ben veriyorum bizimkinin en çok sevdiği meyveKizlar mandalina veriyomusunuz bebislere
Afiyet olsun minigime Ben dilimleyip vermiyorum canim suyunu skyorum bende deneyim bakalim yiyecekmidun aksam alıp denedım dılım dılım yapıp onune koydum yedi sevdi zaten bayılıyo eksıye tabı heryerını mahvettı sonra dogru banyoya
Ben hergun veriyorum canimKizlar mandalina veriyomusunuz bebislere
Afiyet olsun kuzuya. Ben henuz eline veremiyorum. Dis etleriyle koparmiyor mu? Buyuk koparacak ve bogazina kacacak diye korkuyorum. Sadece havuc ve ekmek kabugu gibi sert seyler veriyorum o kadar o da dislerini kasimasi icin..dun aksam alıp denedım dılım dılım yapıp onune koydum yedi sevdi zaten bayılıyo eksıye tabı heryerını mahvettı sonra dogru banyoya
Ben de sabahlari kahvaltisiyla birlikte mandalina suyu veriyorum canimBen hergun veriyorum canim
hergun verıyo annem annem elıyle tutuyo o emıyo emıyo suyunu ıcını yıyo.Kizlar mandalina veriyomusunuz bebislere
aslında bende cok sık vermıyroum korkuyorum ama artık yemelerıde gerek. ince ince dilimledim. 1 dişi var bizimkinin. yemeden once elıyle mıncıkladıgı için zaten yumuşuyor. sonrada 1 dilim ekmek verdim eline onu dişledi. yutabildiğini yuttu yutamadıgını cıkardım agzından. ama asla gozumu ayırmıyorum uzerınden. oksurdugu anda alıyorum agzından. bıde hipp bebek bisküvisini veriyorum eline tukurukle hemen yumusuyor onuda yiyebiliyor.Afiyet olsun kuzuya. Ben henuz eline veremiyorum. Dis etleriyle koparmiyor mu? Buyuk koparacak ve bogazina kacacak diye korkuyorum. Sadece havuc ve ekmek kabugu gibi sert seyler veriyorum o kadar o da dislerini kasimasi icin..