2015 Nisan Anneleri

Kizlar Uzun zamandir giremedim sayfaya. Bebisler ve sizler iyisinizdir umarim. Bulanti kusma ishal yasadim. Hala bulanti hissi devam ediyor. Mis kokulu bebisler nasil ek gida da benim gibi hala sorun yasayan var mi. Iki gunde bir yumurta sarisi vermeye calusiyordum artik yemiyo agzini sımsıkı kapatıyor. Yada kusturuyo kendini sebze veya tarhana çorbası iciyo biraz süzgeçten gecirip. Meyveli yogurt vermwye calisiyorum onuda istemiyo. Alttaki onden iki dis wti belirgin gibi dis yok daha. Beni gunduzleri emmiyodu hala emmiyo. Gece uykuda ancak. Biberon mamasi veriyom. Kahvalti olarak ne verebilirim alternatif olarak.

• Beğen
Reactions: nix
Kizlar Uzun zamandir giremedim sayfaya. Bebisler ve sizler iyisinizdir umarim. Bulanti kusma ishal yasadim. Hala bulanti hissi devam ediyor. Mis kokulu bebisler nasil ek gida da benim gibi hala sorun yasayan var mi. Iki gunde bir yumurta sarisi vermeye calusiyordum artik yemiyo agzini sımsıkı kapatıyor. Yada kusturuyo kendini sebze veya tarhana çorbası iciyo biraz süzgeçten gecirip. Meyveli yogurt vermwye calisiyorum onuda istemiyo. Alttaki onden iki dis wti belirgin gibi dis yok daha. Beni gunduzleri emmiyodu hala emmiyo. Gece uykuda ancak. Biberon mamasi veriyom. Kahvalti olarak ne verebilirim alternatif olarak.
7 tahıllı muhallebi meyve ekleyerek yada peynir ekleyerek labne olabilir. yada yulaf ezmesini haslayıp labne pekmez ceviz eklesen. yada yumurtayı muhallebıye yada yulafa eklesen. hip bebe bisküvisinide ezip bişeyler ekleyebilirsin.

ben evelsi gün irmiği pişirdim kuru üzümü haşladım ezdim irmikle karıstırdım içine biraz fındık biraz tarçın koydum huplettı bızımkı tarcınıda cok sevıyor. dun aksamda yulaf ezmesını hasladım avokadoyu ezdim biraz fındıkla hüpletti.

ben evelsi gün irmiği pişirdim kuru üzümü haşladım ezdim irmikle karıstırdım içine biraz fındık biraz tarçın koydum huplettı bızımkı tarcınıda cok sevıyor. dun aksamda yulaf ezmesını hasladım avokadoyu ezdim biraz fındıkla hüpletti.
Ben de irmigi pisirip icine 2 tane hipp biskuvi yarim muz puresi pekmez ve ceviz koyuyorum severek yiyor. Yulaf ezmesini de avakadoyla deneyeyim ben de canim

• Beğen
Reactions: nix
Benim oglumda bugunlerde yumurtaya agzini acmiyor. Bugun yumurta sarisi, bir cay kasigi tam bugday unu, bir yemek kasigi yogurt,peynir ve biraz maydanozu cirpip az tereyaginda pisirdim. Hepsini bitirmese de yine de yeme performansi iyiydi :) sen de deneyebilirsin canim

istanbulda yaşayan annişler appstore yada googlemarket den getir adlı uygulamayı indirin ilk alışverişinizde 30 tl lık alısverıs yapıp 3 tl oduyosunuz. uygulamayı ındırdıkten 3-4 gun ıcınde gelıyor ındırımınız.

Benimkide yumurtayi haslayinca pek yemiyo omlet yapiyom seviyo yumurta sarisini bir kucuk mini labne peynirle cirpiyom tereyaginda pisiriyom bide elle yemeyi cok seviyo kasikla pek istemiyo elle verirsem agzini aciyo bu sabah mesela kahvaltida omlet ayriyyetten bizim yedigimiz peynirden ayva receli minik ekmek bandirip agzina tikiyom 1 adet zeytin minik minik koparip agzina veriyorum bide kaynamis ilik suya pekmez katip cay niyetine iciyor bazende elmali ihlamur yapiyorum iciyo bide salataligin icinide cam rendede rendeleyip yediriyorum kahvaltisi boyle simdilik

istanbulda yaşayan annişler appstore yada googlemarket den getir adlı uygulamayı indirin ilk alışverişinizde 30 tl lık alısverıs yapıp 3 tl oduyosunuz. uygulamayı ındırdıkten 3-4 gun ıcınde gelıyor ındırımınız.
Oncesinde birsey yapiyormusun yoksa direkmi alisveris yapip sonra dusuyo

:KK43:
Yeme mevzusunda ayni durumdayız canım bizimki bi ara sarisinin yarısını yiyordu simdi yemiyor, bi de omlet deneyecegim belki sever, yoğurdu da önceden yiyordu simdi meyveli de olsa yemiyor, herşeyi eline alıp yemek istiyor, tarhanayı çok seviyor ben de herşeyi onun içine katip veriyorum bulgur pirinç yeşil mercimek et sarimsak vs... ıspanak brokoliyi de seviyor çok şükür içine havuç patates soğan zeytinyağ ekleyip püre yapıyorum yiyor, ama az az ... kahvaltı meselesini halledemedim hepsini karıştırıp denedim tadı da guzeldi yine yemedi
Ben mandalina veriyorum suyunu emiyor seviyor, elmayı da seviyor ama püre halini değil hep elinde yiyecekmis hanımefendi
ah ah küçücükler ama tercihleri başka başka

Ya kizlar kafama birsey takildi 1 aydir bebegim 2 kere grip oldu biliyosunuz yazdim buraya ozeldeki dr 3 4 tane antipiyotik dahil ilac yazmisti bigun develete goturdum ordaki dr kizdi bir bebege bukadar ilac verilirmi ozel dr anlamiyorum dedi ve bize bir adet surup ve burun spreyi verdi bide cok cabuk hasta oluyorsa diye ozel recete disi bir ilac yazdi umca diye abdi ibrahimin grip olmasin bagisikligini korusun diye kis ayi boyunca kullan dedi eczaci arkadasima danistim oda sadece grip oldugunda kullan yada oyle bir septom sezersen kullan dedi az once yeni firsat buldum recetesini okudum 1 yas altindaki bebeklerde kullanmayin yaziyo kafam karisti doktorami guveniyim eczaneyemi receteyemi anlamadim bugun ikikerede kullandim onu ne yapiyim sizce budurumda

Kizlar aktivite masasi kullanan var mi oglum tutunup kalkmaya ve ayakta kalmaya basladi yani aktivite masasi alsam tirmanip kendini tutarak oynayacak ama karar veremedim. Kullanan var mi?

Kizlar aktivite masasi kullanan var mi oglum tutunup kalkmaya ve ayakta kalmaya basladi yani aktivite masasi alsam tirmanip kendini tutarak oynayacak ama karar veremedim. Kullanan var mi?
Canım birkaç gündür bende onu düşünüyorum benim oğlumda nerden tutunsa hemen ayaga kalkıo alsam tutunup oynar diyorum fiyatlarda baya yüksek karar veremedim bende sewermi acana diye

Ya kizlar kafama birsey takildi 1 aydir bebegim 2 kere grip oldu biliyosunuz yazdim buraya ozeldeki dr 3 4 tane antipiyotik dahil ilac yazmisti bigun develete goturdum ordaki dr kizdi bir bebege bukadar ilac verilirmi ozel dr anlamiyorum dedi ve bize bir adet surup ve burun spreyi verdi bide cok cabuk hasta oluyorsa diye ozel recete disi bir ilac yazdi umca diye abdi ibrahimin grip olmasin bagisikligini korusun diye kis ayi boyunca kullan dedi eczaci arkadasima danistim oda sadece grip oldugunda kullan yada oyle bir septom sezersen kullan dedi az once yeni firsat buldum recetesini okudum 1 yas altindaki bebeklerde kullanmayin yaziyo kafam karisti doktorami guveniyim eczaneyemi receteyemi anlamadim bugun ikikerede kullandim onu ne yapiyim sizce budurumda
Canim sen yazinca ben de bi arastirdim netten. Bitki ozlu bi solusyonmus. Zararinin olacagini sanmam ama yine de kullanmak icin yasini beklemekte fayda var zaten 4-5 ay kaldi. Doktorlari anlamiyor insan. Oglumu takip eden iki doktor var. Biri uzman biri prof. Uzmanin verdigi ilaclari profa danistigimda onermiyor. Nasil is anlamiyorum ben de.

Canim sen yazinca ben de bi arastirdim netten. Bitki ozlu bi solusyonmus. Zararinin olacagini sanmam ama yine de kullanmak icin yasini beklemekte fayda var zaten 4-5 ay kaldi. Doktorlari anlamiyor insan. Oglumu takip eden iki doktor var. Biri uzman biri prof. Uzmanin verdigi ilaclari profa danistigimda onermiyor. Nasil is anlamiyorum ben de.
Gercekten oyle bir doktor digerini tutmuyor canim aslinda cok iyi etkili bir ilac arastirmama gore ama acaba doktor niye verdi devlet doktorlari kolay kolay ilac yazmaz cunku antipiyotik bile yamiyolarki bunu niye verdi anlamadim ama ben dedigin gibi 1 yasi bekliycem

Canım birkaç gündür bende onu düşünüyorum benim oğlumda nerden tutunsa hemen ayaga kalkıo alsam tutunup oynar diyorum fiyatlarda baya yüksek karar veremedim bende sewermi acana diye
Eger almaya karar verirsem 2. El almayi dusunuyorum acikcasi cunku max. 2 3 ay oynarlar yurumeye baslayinca onca ev esyasi dururken pek zannetmiyorum oyuncaklarla oynayacaklarini. Bizimko simdiden basladi en cok sevdigi oyuncagi benim hamur yogurma kabim :)

Canim doktorun dedigiyle receteyi karsilastirma mesela doktor kullan diyo recetede sakincalidir diyo bana bi ilac verdiginde ole gormustum doktor veriyosa kullan bide su var bebeginde burun akintisi falan varmi eger ara ara hapsirmasi varsa diste cikariyo olabilir ayrica oksurmede dise bagli olabiliyo benim kizim da var bu doktorda dedi bunlar olabilir diye eger burun akintisi falan varsa yani nezle oldugundan eminsen peditulus diye surup var bunu oneriyo doktorlar zaten genelde 3 4 gunde de iyilesiyo benim kizimda vardi 3 gun verdim iyi oldu

Eger almaya karar verirsem 2. El almayi dusunuyorum acikcasi cunku max. 2 3 ay oynarlar yurumeye baslayinca onca ev esyasi dururken pek zannetmiyorum oyuncaklarla oynayacaklarini. Bizimko simdiden basladi en cok sevdigi oyuncagi benim hamur yogurma kabim :)
:) bizdede durum aynı tv kumandaları damacana favoriler çok çabuk sıkulıyo herseyden birsürü oyuncagı var bakmıo hiç eşimde boşa alcaz oynamaz sıkılır diyo ama bende kıyamıyorum istiyorum bakalım bir aklımda aktivite masası var birde playskoolun yaramaz topları hangisi daha dikkatini çeker ona da kaarar veremedim :)

Kızlar benim miniğimde 7.5 aylık. Gelişimi çok şükür yerinde peşpeşe dişleri patlıyor yavrum helak oluyor. 5. Dişimizde patladı ama diğerleride şiş geceleri çok sık uyanıyor. Size sormak istediğim şey ben eline bişey veremiyorum boğulur diye çok korkuyorum. Çenesini bayağı güçlü basıyor ne yapmalıyım

X