2015 Nisan Anneleri

Kizlar adet duzeniniz nasil ben 4 aydir 30-31 gunde duzenli olarak adet goruyordum ama bu ay 5 gun gecikti ve hala h8cbir adet belirtisi yok. Korunuyoruz ama hamilemiyim diye cok korkuyorum. Test almaya bile cesaretim yok

Bende bes aydir duzenli oluyorum bu ay benimde 1 hafta gecikti korktum esim korunuyo ama neolur neolmaz dedim endiselendim ama oldum bazengecikmeler olabiliyo korkma bisey yoktur
kızlar ben martta doğum yaptım şimdiye kadar sadece 1 kez adet oldum çok fazla emzirmiyorymda göbeğim iyice şişiyor bende hamilelik ten şüphelendim Dr a gittim negatif çıktı.Dr duphastonla tarlusal verdi 2 gündür adetim . Dr bana yumurtlama tembelliği var dedi zaten hamilwlikten öncede 45 gün de adet olmaya başlamıştım bana arada sırada adet söktürücü kullan dedi.

Hayirli olsun.
Saglikla kucaginiza alin.

İlgine desteğine çok teşekkür ederim...çok zor yıllardı...sende yaşamışsın biliyorsun...birde 11 kez tüp bebek denemenerim yüzünden sosyal hayatımdan uzaklaştım ..şimdi çok mutluyum...tekrar teşekkür ederim...bebişim için en doğrusunu yapmak istiyorum artık...o nedenle hep sizleri takip edicem...tabi önce almam gerekenler konusunda tecrübe edinmeliyim....

Sen yazınca fatkettim bende nisan 2016 da doğum yapıcam....bende diyorum ki burda herkes doğum yapmışşşş...bende buraya aaynı nedenlerle geldim....nisan 2016 için başlık varmı ki tatlım....bende araba ve tüm bebişimin alışverişi için en doğrusunu yapmak istiyorum.... sevgiler...ve başk yerde bulursan banada haber verirmisin

Bebeğimin doğacağı kiloyu da en azından tahmin ederek son aylarda mı almalıyım o zamsn hatane çıkışını canım

Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben Bebek arabası konusunda kesinlikle travel sistem tavsiye ederim.başka türlü kullanman mümkün değil zaten bebiş küçükken.ben yazın hergün kullandım Bebek arabası hatta 2 haftalıktan itibaren hergün kullandım diyebilirim.oğlum ana kucağında çok rahattı.bi de port bebe kesinlikle tavsiye ederim. Uyuduğu Zaman onda daha rahat ediyordu.hemen yatırıyoduk.evde beşiğinde gibi hissediyordu.bu arada biz oğlum 3 aylıkken 2. Bebek arabasını aldık.ikisi de travel sistemdi.ilki port bebe olmadığı için rahat edemedi oğlum.bi tane daha Bebek arabası aldık.
Beşik park yatak aldık çok memnunum.

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Port bebe dediğiniz travel sistemlilerdeki normal yatak halimi?

2016 nisan anneleri de var canım. Nisan anneleri başlığının altında popüler konu kısmında. Orayı günlük takip ediyorum. Burdakileri de okuyup annelerin deneyimlerinden faydalanıyorum. Dün de nisan ayını okudum. Doğum zamanlarını. Baya telaşlı geçiyor sanki ama okurken çok duygulandım çok

Eylülnisan15 çok teşekkürler işte bana böyle tecrübe ile sabit tavsiyeler lazım...süpersin...kıyafet önerilerin varmı....

kızım bu hafta yıne cok huysuz sacımı yoluyor yuzumu tırmalıyor. yuzum yara ıcınde. kucagıma alıyorum yok oyuncak verıyorum yok cıglık bagırma kendını yere atmagalıba yenı bı dişş gelicek.

Eylülnisan15 çok teşekkürler işte bana böyle tecrübe ile sabit tavsiyeler lazım...süpersin...kıyafet önerilerin varmı....
bize birisi verdi arabayı ama alsam bende travel sıstem alırdım cunku mesela evde uyuyor koy anakucagına gotur arabaya bagla. arabadan ınerken al ana kucagıyla bebek arabasına tak. cocuk hıc uyanmadan olur bu ısler .ama normal bebek arabasında cocugu al araba koltuguna koy. ordan al bebek arabasına koy.bebek arabasında uyudu dıyelım ordan al tekrar araba koltuguna zor oluyor.

Günaydın kızlar, tazedirekt.com da organik tavuk butlar var, ya da 1,6 kg bütün tavuk 38 tl. Normalde migrosta 50 falan dı yanlış hatırlamıyorsam. Bir bakın, uzun süre gider bebişlere.

Hos geldiniz canim.gozun aydin allahim kucagina almayida nasip etsin.5 hafta sonra hareketkerini hissetmeye baslarsin ozaman goreceksin hissedeceksin o essiz guzelligi.dunyanin en tatli seyleri yavrularimiz.

Bebeğimin doğacağı kiloyu da en azından tahmin ederek son aylarda mı almalıyım o zamsn hatane çıkışını canım
Canim 1 tane alsan kafi bence cunku kilolu dogmasa bile cok cabuk buyuyorlar ilk zamanlar ve hastane cikislari cok kucuk oldugu icin hic giyemiyorlar.

Arabayi da travel sistem tavsiye ederim cunku ilk zamanlar oto koltugunda oturamiyor, mecbur ana kucagi/puset lazim emniyetli olarak arabada gidebilmesi icin. Ayrica misafirlige gitsen ya da evin icinde de rahatlikla kullanirsin ana kucagi/puseti. Bebek arabasinin ustunden sök, al arabaya koy, al eve koy. Bence cok pratik. Minicik bebekler kucakta kolay tutulmuyor, beline kafasina dikkat etmek zor ama ana kucagi/pusetle her yere tasiyorsun canim kolaylikla.

Bu benim kizimin arabasi, 3 farkli ustu vardi. İlk 7 ay ana kucagini kullandim ve fotografta arabaya takili olan duz puseti kullandim. Simdi artik o iki parcaya sigmiyor. O yuzden yerdeki oturmali olan parcaya gectik ve araba icin de normal oto koltugu aldik. Bulabilirsen boyle bir araba tavsiye ederim canim.

Eklentiler

• image.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Reactions: nix
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Port bebe dediğiniz travel sistemlilerdeki normal yatak halimi?
Evet Can'ım mesela bizim 2. Aldığımız Bebek arabası casual cadillac modeli çok memnunuz.port bebe olarak da kullanılabiliyor.tek sıkıntısı katlanınca çok yer kaplıyor.ama arabanız varsa ve geniş bagajlıysa o da çok sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…