- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.587
Kizlar adet duzeniniz nasil ben 4 aydir 30-31 gunde duzenli olarak adet goruyordum ama bu ay 5 gun gecikti ve hala h8cbir adet belirtisi yok. Korunuyoruz ama hamilemiyim diye cok korkuyorum. Test almaya bile cesaretim yok
kızlar ben martta doğum yaptım şimdiye kadar sadece 1 kez adet oldum çok fazla emzirmiyorymda göbeğim iyice şişiyor bende hamilelik ten şüphelendim Dr a gittim negatif çıktı.Dr duphastonla tarlusal verdi 2 gündür adetim . Dr bana yumurtlama tembelliği var dedi zaten hamilwlikten öncede 45 gün de adet olmaya başlamıştım bana arada sırada adet söktürücü kullan dedi.Bende bes aydir duzenli oluyorum bu ay benimde 1 hafta gecikti korktum esim korunuyo ama neolur neolmaz dedim endiselendim ama oldum bazengecikmeler olabiliyo korkma bisey yoktur
Hayirli olsun.Merhabalar...aranıza yeni katıldım ve 11. Tüp bebek denememin tutması ile şimdi 17 haftalık hamileyim....:))) nisan sonu bekliyoruz erkek bebişimizi.tamamen tecrübesiz olduğum bu konuda sizlerin her türlü bilgi ve deneyim paylaşımı için aranıza katılmaktan mutluyum...tek tek tüm gönderileri okuyacağım sevgiler
ALLAH kucagina almayi nasip etsin 11 demek nekadar zahmet cekmissin insallah bebeginle mutlu bir hayat surersin canim benimde tup bebek yapicam ay hamile kaldim kendiliginden rabbim ol diyince oluyo 7 sene ugrastim asilamalar testlee tam tup bebege basliyodum hamile kaldigimi ogrendim cok zorlu bu donem cok kadinlar gordum ne umutlarla kapilarda ne dualar dillerindevkucucuk bir umut icin bekleyenler kim ne derse yapanlar cok zorlu bir yol bir kadinin hayattaki en zorlu yolu anne olamamak anne olmak icin cabalamak ben ogrendim insanlarin bakislarini yillarca cocugu yok demelerini 7 sene duydum bu laflari cok zor bir durum rabbim butun kadinlari annelik duygusuyla tattirsin herkese versin bir kadin en cok anne olmak ister cunku bu yolda cabalayan herkese rabbim versin insallah bizim yuzumuzu guldurdu cok sukur rabbim herkesi guldurur insalla tekrardan insallah kucagina almayi nasip etsin rabbim cok tebrik ederim sormak istediginnher seye yardimci olurum canim
Günaydın Nisan 2015 anneleri
Kısmetse ben de 2016 Nisan annesi olacağım. Şu an 21. hafta içindeyim. Benim gibi buraya sızan varmı bilmiyorum ama bazı şeylerde deneyimlerinizden yararlanabilirim diye düşündüm.
Şu aralar en çok beşik, bebek arabası, bebek kıyafeti bakıyorum. Bana bu konuda öneriniz varmı?
Mesela nasıl bir beşik seçmeliyim?Neye dikkat etmeliyim. Biraz bilgi edindim ama deneyimlilere sormak başka tabi.
Araba travel sistem mi olmalı, gerek olmuyormu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Hastane cikisi pek kullanilmiyor.
Hatta ben aldigimi bile kullanamadim cunku kizim kilolu dogmustu.
Citcitli bodyler, tulumlar en cok kullanilan seyler.
Bir de penye battaniyeler cok kullaniliyor.
Ben kizimi cok kalin giydirmedim hic bir zaman, o yuzden yelek, hirka, eldiven filan hic kullanmadim.
Nasil alistirirsan oyle gidiyor canim.
Allah saglikla kucagina aldirsin yavrunu.
Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben Bebek arabası konusunda kesinlikle travel sistem tavsiye ederim.başka türlü kullanman mümkün değil zaten bebiş küçükken.ben yazın hergün kullandım Bebek arabası hatta 2 haftalıktan itibaren hergün kullandım diyebilirim.oğlum ana kucağında çok rahattı.bi de port bebe kesinlikle tavsiye ederim. Uyuduğu Zaman onda daha rahat ediyordu.hemen yatırıyoduk.evde beşiğinde gibi hissediyordu.bu arada biz oğlum 3 aylıkken 2. Bebek arabasını aldık.ikisi de travel sistemdi.ilki port bebe olmadığı için rahat edemedi oğlum.bi tane daha Bebek arabası aldık.Günaydın Nisan 2015 anneleri
Kısmetse ben de 2016 Nisan annesi olacağım. Şu an 21. hafta içindeyim. Benim gibi buraya sızan varmı bilmiyorum ama bazı şeylerde deneyimlerinizden yararlanabilirim diye düşündüm.
Şu aralar en çok beşik, bebek arabası, bebek kıyafeti bakıyorum. Bana bu konuda öneriniz varmı?
Mesela nasıl bir beşik seçmeliyim?Neye dikkat etmeliyim. Biraz bilgi edindim ama deneyimlilere sormak başka tabi.
Araba travel sistem mi olmalı, gerek olmuyormu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Port bebe dediğiniz travel sistemlilerdeki normal yatak halimi?Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben Bebek arabası konusunda kesinlikle travel sistem tavsiye ederim.başka türlü kullanman mümkün değil zaten bebiş küçükken.ben yazın hergün kullandım Bebek arabası hatta 2 haftalıktan itibaren hergün kullandım diyebilirim.oğlum ana kucağında çok rahattı.bi de port bebe kesinlikle tavsiye ederim. Uyuduğu Zaman onda daha rahat ediyordu.hemen yatırıyoduk.evde beşiğinde gibi hissediyordu.bu arada biz oğlum 3 aylıkken 2. Bebek arabasını aldık.ikisi de travel sistemdi.ilki port bebe olmadığı için rahat edemedi oğlum.bi tane daha Bebek arabası aldık.
Beşik park yatak aldık çok memnunum.
2016 nisan anneleri de var canım. Nisan anneleri başlığının altında popüler konu kısmında. Orayı günlük takip ediyorum. Burdakileri de okuyup annelerin deneyimlerinden faydalanıyorum. Dün de nisan ayını okudum. Doğum zamanlarını. Baya telaşlı geçiyor sanki ama okurken çok duygulandım çokSen yazınca fatkettim bende nisan 2016 da doğum yapıcam....bende diyorum ki burda herkes doğum yapmışşşş...bende buraya aaynı nedenlerle geldim....nisan 2016 için başlık varmı ki tatlım....bende araba ve tüm bebişimin alışverişi için en doğrusunu yapmak istiyorum.... sevgiler...ve başk yerde bulursan banada haber verirmisin
Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben Bebek arabası konusunda kesinlikle travel sistem tavsiye ederim.başka türlü kullanman mümkün değil zaten bebiş küçükken.ben yazın hergün kullandım Bebek arabası hatta 2 haftalıktan itibaren hergün kullandım diyebilirim.oğlum ana kucağında çok rahattı.bi de port bebe kesinlikle tavsiye ederim. Uyuduğu Zaman onda daha rahat ediyordu.hemen yatırıyoduk.evde beşiğinde gibi hissediyordu.bu arada biz oğlum 3 aylıkken 2. Bebek arabasını aldık.ikisi de travel sistemdi.ilki port bebe olmadığı için rahat edemedi oğlum.bi tane daha Bebek arabası aldık.
Beşik park yatak aldık çok memnunum.
benim kızımda 3-4 gün grip gibi olduktan sonra diş çıkardı.Aynen tatlim dis gelebilir bizim ilk disimizde gripten 10 gun sonra patladi simdi griple ayni gun dis patladi
bize birisi verdi arabayı ama alsam bende travel sıstem alırdım cunku mesela evde uyuyor koy anakucagına gotur arabaya bagla. arabadan ınerken al ana kucagıyla bebek arabasına tak. cocuk hıc uyanmadan olur bu ısler .ama normal bebek arabasında cocugu al araba koltuguna koy. ordan al bebek arabasına koy.bebek arabasında uyudu dıyelım ordan al tekrar araba koltuguna zor oluyor.Eylülnisan15 çok teşekkürler işte bana böyle tecrübe ile sabit tavsiyeler lazım...süpersin...kıyafet önerilerin varmı....
Hos geldiniz canim.gozun aydin allahim kucagina almayida nasip etsin.5 hafta sonra hareketkerini hissetmeye baslarsin ozaman goreceksin hissedeceksin o essiz guzelligi.dunyanin en tatli seyleri yavrularimiz.Merhabalar...aranıza yeni katıldım ve 11. Tüp bebek denememin tutması ile şimdi 17 haftalık hamileyim....:))) nisan sonu bekliyoruz erkek bebişimizi.tamamen tecrübesiz olduğum bu konuda sizlerin her türlü bilgi ve deneyim paylaşımı için aranıza katılmaktan mutluyum...tek tek tüm gönderileri okuyacağım sevgiler
Canim 1 tane alsan kafi bence cunku kilolu dogmasa bile cok cabuk buyuyorlar ilk zamanlar ve hastane cikislari cok kucuk oldugu icin hic giyemiyorlar.Bebeğimin doğacağı kiloyu da en azından tahmin ederek son aylarda mı almalıyım o zamsn hatane çıkışını canım
Arabayi da travel sistem tavsiye ederim cunku ilk zamanlar oto koltugunda oturamiyor, mecbur ana kucagi/puset lazim emniyetli olarak arabada gidebilmesi icin. Ayrica misafirlige gitsen ya da evin icinde de rahatlikla kullanirsin ana kucagi/puseti. Bebek arabasinin ustunden sök, al arabaya koy, al eve koy. Bence cok pratik. Minicik bebekler kucakta kolay tutulmuyor, beline kafasina dikkat etmek zor ama ana kucagi/pusetle her yere tasiyorsun canim kolaylikla.Bebeğimin doğacağı kiloyu da en azından tahmin ederek son aylarda mı almalıyım o zamsn hatane çıkışını canım
Evet Can'ım mesela bizim 2. Aldığımız Bebek arabası casual cadillac modeli çok memnunuz.port bebe olarak da kullanılabiliyor.tek sıkıntısı katlanınca çok yer kaplıyor.ama arabanız varsa ve geniş bagajlıysa o da çok sıkıntı değil.Çok teşekkür ederim bilgiler için. Port bebe dediğiniz travel sistemlilerdeki normal yatak halimi?