- 30 Eylül 2015
- 185
- 113
- 40
Sagol Canım.kıyafet tulum ve zıbın çok rahat oluyo ilk 3 ay.ondan sonra zaten kısa kollu ya da askılı bodyler yeterli oluyo yaz süresince.ben yelek çok kullandım ilk 3 ay.bir de ilk 3 ay kıyafetlerde alt pijamaların patikli olması önemli.çünkü çorap ayaktan çıkabiliyor.çok fazla kıyafet almayın bence .bizim çoğu kıyafeti 1-2 kere anca giyebildi.insan ilk Zaman'lar çok özeniyo her gördüğünü alıyo ama çoğu da yepyeni kalıyo.Eylülnisan15 çok teşekkürler işte bana böyle tecrübe ile sabit tavsiyeler lazım...süpersin...kıyafet önerilerin varmı....
Hos geldiniz canim.gozun aydin allahim kucagina almayida nasip etsin.5 hafta sonra hareketkerini hissetmeye baslarsin ozaman goreceksin hissedeceksin o essiz guzelligi.dunyanin en tatli seyleri yavrularimiz.
Bende cadillac kullanıyorum oglum kozmonotla baya sıkısıyor içinde iyice büyüyünce içine sıgmayacak bu sizdede öylemiEvet Can'ım mesela bizim 2. Aldığımız Bebek arabası casual cadillac modeli çok memnunuz.port bebe olarak da kullanılabiliyor.tek sıkıntısı katlanınca çok yer kaplıyor.ama arabanız varsa ve geniş bagajlıysa o da çok sıkıntı değil.
Sagol Canım.kıyafet tulum ve zıbın çok rahat oluyo ilk 3 ay.ondan sonra zaten kısa kollu ya da askılı bodyler yeterli oluyo yaz süresince.ben yelek çok kullandım ilk 3 ay.bir de ilk 3 ay kıyafetlerde alt pijamaların patikli olması önemli.çünkü çorap ayaktan çıkabiliyor.çok fazla kıyafet almayın bence .bizim çoğu kıyafeti 1-2 kere anca giyebildi.insan ilk Zaman'lar çok özeniyo her gördüğünü alıyo ama çoğu da yepyeni kalıyo.
Hos geldiniz canim.gozun aydin allahim kucagina almayida nasip etsin.5 hafta sonra hareketkerini hissetmeye baslarsin ozaman goreceksin hissedeceksin o essiz guzelligi.dunyanin en tatli seyleri yavrularimiz.
bize birisi verdi arabayı ama alsam bende travel sıstem alırdım cunku mesela evde uyuyor koy anakucagına gotur arabaya bagla. arabadan ınerken al ana kucagıyla bebek arabasına tak. cocuk hıc uyanmadan olur bu ısler .ama normal bebek arabasında cocugu al araba koltuguna koy. ordan al bebek arabasına koy.bebek arabasında uyudu dıyelım ordan al tekrar araba koltuguna zor oluyor.
Kesinlikle travel diyorum bende arabanızın barajı küçük olduğu için travel almadık casual in atlantis modelini aldık çok hafif ve cok az yer kaplıyor 4 e katanıyor. Şöyle soyleyim kimse yardım etmeden kucaklayip belediye otobusune bindirdim indirdim:)Evet Can'ım mesela bizim 2. Aldığımız Bebek arabası casual cadillac modeli çok memnunuz.port bebe olarak da kullanılabiliyor.tek sıkıntısı katlanınca çok yer kaplıyor.ama arabanız varsa ve geniş bagajlıysa o da çok sıkıntı değil.
Canim 2 hastane çıkışı al mutlaka 3 4 tanede 3lü takım yeter benim bebegimin kilosu düşük tu biz 3 aya yakın giydik daralmadi. Citcitli badi ve battaniye kış olması sebebiyle küçük yelekde gerekli bence.Sağol canım....Hissetmeyi 4 gözle bekliyorum...Bu gün bir iki saat sonra doktor randevum var ve heyecandan ölüyorum...inşallah herşey yolunda gider...
Aynen canim ya nettede okudum bazi bebeklerde dis nezlesi diye birsey oluyormus dr dedi zaten zaten hemen pesine patlatiyo canim bizimkinin arasi 15 gun ikinci patladi iste bizimkide cok huysuz memnun olmuyo kucaktan inmiyodu dis geldi gerci griple geldigi icin gene ayni alt iki tamam simdi ust ikilere gelecek sira onlarda sismis patladi patliycakkızım bu hafta yıne cok huysuz sacımı yoluyor yuzumu tırmalıyor. yuzum yara ıcınde. kucagıma alıyorum yok oyuncak verıyorum yok cıglık bagırma kendını yere atmagalıba yenı bı dişş gelicek.
bizimde alt 1 tane cıktı 10 gun oldu alt 2. gelıyor heralde . korkutmak gıbı olmasın ama ustler cok zor gelıyormuşAynen canim ya nettede okudum bazi bebeklerde dis nezlesi diye birsey oluyormus dr dedi zaten zaten hemen pesine patlatiyo canim bizimkinin arasi 15 gun ikinci patladi iste bizimkide cok huysuz memnun olmuyo kucaktan inmiyodu dis geldi gerci griple geldigi icin gene ayni alt iki tamam simdi ust ikilere gelecek sira onlarda sismis patladi patliycak
Aynen canim ya nettede okudum bazi bebeklerde dis nezlesi diye birsey oluyormus dr dedi zaten zaten hemen pesine patlatiyo canim bizimkinin arasi 15 gun ikinci patladi iste bizimkide cok huysuz memnun olmuyo kucaktan inmiyodu dis geldi gerci griple geldigi icin gene ayni alt iki tamam simdi ust ikilere gelecek sira onlarda sismis patladi patliycak
Bizimkinde öksürük de var gidecez ogleden sonra doktor a bakalım ne diyecekbizimde alt 1 tane cıktı 10 gun oldu alt 2. gelıyor heralde . korkutmak gıbı olmasın ama ustler cok zor gelıyormuş
Valla canim benim tavsiyem fazla almaman zaten hstane cikislarinin icinde oluyor ayriyeten almana gerek yok gobegine giydirdigin hic birsey engel degil zaten ilk bebek diye ozenip aluyoruz herseyi faxla fazla giydiremedigim okadar cok sey kaldiki cabuk buyuyorlar zaten bide hediye filanda cok geliyor.su ince battaniyelerden al 3.4 tane onlar cok lazim oluyor.Tatlım tavsiyelerin için çok teşekkürler. ..bişi sorucam şöyle bişi duydum aslında çıtçıtlı body almak iyi oluyormuş ama göbek
Canım çok teşekkürler...hareketlerini hissetmeyi 4 gözle bekliyorum...ayrıca bu gün doktora gidicem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım....
Birde başka bişi sorucam...çıtçıtlı bodyler daha iyi oluyor diyorlar ama yeni doğumca göbeği düşene kadar zıbın giymeli diyenler var. Bilemedim
Senin görüşün ne...
bende yemiyorum ama yumusak parmagınla bastırdıgında ıcıne gececk kadar yumusak olmalı. sert alırsanda bı havlu kagıda sarıp elmalarla aynı posete koyarsan cabuk olgunlasıyormus dıger turlu olgunlasması 1 haftayı buluyor o yuzden hemen yedırceksen olgun almak gerek. ben yarım yedırıyorum dıger yarısını jelatıne sarıp ertesı gun yedırıyorum. bıde sarımsak rendelıyorum bıseye benzıyor yoksa yencek gbı degıl ama cok faydalıymıs.arkadaşlar merhaba, ben de nisan annesiyim..
bebeklerin yoğurduna avokado rendesi koyabilirsiniz diye okuyorum internetten, ama ben kendimiz için bile almadım şimdiye kadar. sert avokado mu alınır yoksa yumuşak mı bilemiyorum, yoksa sert alıp evde bir kaç gün bekletsek olgunlaşır mı? bilen var mı
Canim.kivi veriyormusun peki?bende yemiyorum ama yumusak parmagınla bastırdıgında ıcıne gececk kadar yumusak olmalı. sert alırsanda bı havlu kagıda sarıp elmalarla aynı posete koyarsan cabuk olgunlasıyormus dıger turlu olgunlasması 1 haftayı buluyor o yuzden hemen yedırceksen olgun almak gerek. ben yarım yedırıyorum dıger yarısını jelatıne sarıp ertesı gun yedırıyorum. bıde sarımsak rendelıyorum bıseye benzıyor yoksa yencek gbı degıl ama cok faydalıymıs.
hiç denemedik. bugün kızım için alışverişe gidicem alıp deneyeyim bari artık 8 ay 1 haftalık. internette alerjik ve pişik hassasiyeti olan bebekler 10-12 ay arası verın yazıyor bızde oyle bıd urum yok cok sukur. ben bıde yazın koyden tıopladgım vısnelerı kaynattım her sabah 40-50 cc kahvaltıda ıcıyor .bugun pırasa yemiş ananesiyleCanim.kivi veriyormusun peki?
Merhaba canım hafif sert alırsan 2 gün oda sıcaklıgında kalırsa yumuşuyor hemen rahatlıkla ezilio yoğurduna muhallebisine katabilirsin yada meyvelerine muzla fln karıştırıyorum ben.yumuşayınca hemen tüketmek gerekiyor ertesi güne ancak dayanıyorarkadaşlar merhaba, ben de nisan annesiyim..
bebeklerin yoğurduna avokado rendesi koyabilirsiniz diye okuyorum internetten, ama ben kendimiz için bile almadım şimdiye kadar. sert avokado mu alınır yoksa yumuşak mı bilemiyorum, yoksa sert alıp evde bir kaç gün bekletsek olgunlaşır mı? bilen var mı
Su an iyi bizimki ama büyüdükçe sığmamaya başlar gibi görünüyor.Bende cadillac kullanıyorum oglum kozmonotla baya sıkısıyor içinde iyice büyüyünce içine sıgmayacak bu sizdede öylemi
Ben çıtçıtlı body de zıbın da giydirdim göbek bağı varken hiç sıkıntı olmuyor.biz de ilk günler dokunmaya korkuyorduk sonra 3. Gün doktora kontrole gittiğimizde göbek bağını çekti uzattı çevirdi öyle kontrol etti.biz de onu gördükten sonra ilk bi şok yaşasakta dedik boşuna stres yapmışız.daha rahat oldukTatlım tavsiyelerin için çok teşekkürler. ..bişi sorucam şöyle bişi duydum aslında çıtçıtlı body almak iyi oluyormuş ama göbek
Canım çok teşekkürler...hareketlerini hissetmeyi 4 gözle bekliyorum...ayrıca bu gün doktora gidicem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım....
Birde başka bişi sorucam...çıtçıtlı bodyler daha iyi oluyor diyorlar ama yeni doğumca göbeği düşene kadar zıbın giymeli diyenler var. Bilemedim
Senin görüşün ne...
Yumuşak varsa kesinlikle ondan al .ben yanlışlıkla sert almışım.hiç rendeleyemedim.taş gibiydi.olgunlaşması da çok Zaman alıyo dolapta.arkadaşlar merhaba, ben de nisan annesiyim..
Canim ben hergun veriyorum ikitane suyunu skyirum iciriyorum her sabahta kendi sktgm mandalina suyunu iciriyorum.visne suyunu sevmedi bizimki benimde bulundugum yer meyve cenneti visne agaclari kiraz her turlu meyve var.cok sukur organik besliyorum oglumu.kivi bizde bisey yapmadi insallah sizdede bisey olmaz.hiç denemedik. bugün kızım için alışverişe gidicem alıp deneyeyim bari artık 8 ay 1 haftalık. internette alerjik ve pişik hassasiyeti olan bebekler 10-12 ay arası verın yazıyor bızde oyle bıd urum yok cok sukur. ben bıde yazın koyden tıopladgım vısnelerı kaynattım her sabah 40-50 cc kahvaltıda ıcıyor .bugun pırasa yemiş ananesiyle