Canım ben kendimiz için keskinoğlu alıyorum kanat yada but baget fln aldımız zaman içinden 1 tanesini oğlumun yemeğinde kullanıyorum organik fln olsun isterim ama maalesef nerden bulurum bilmiyorum o yüzden kendimizede güvendiğim markadan kullanıyorum haftada 1 veriyorum onun harici kıymalı yapıyorum yenekleriniBebekleriniz icin hangi marka tavuk kullaniyorsunuz arkadaslar?
Çok hoş gözüküyor. Canım birkaç soru sorcam cup cake standini netten mi aldın. Diğer süslemeleri çıktı aldım demiştin. Normal A4 kağıda mi aldın yoksa kalın kâğıtlara migunaydın kızlar cumartesı diş bugadyımız vardı hazırlıklar 1 hafta yiyip içmesi 30 dakika toplaması temzilemesi 5 saat hatıralar paha biçilemez. cok sukur bı aksılık olamdı kızımda uysaldı guzel gecti. meslek seçimi yaptık aşçı yı seçti kzıımyedik içtik bıraz yorucuydu ama pazar gunu dınlendım. işte resimler. kızımın boynundaki diş buğdayı kolyesi 32 adet bugday dizdik birini ben yaptım birinide arkadaşım yapmış. gelenler kızıma hediyeler almıştı
normal a4 e bastırdım extra masraf yapmak ıstemedım ısyerınde bastırıp kestım goruldugu gıbı fena olmamdı. cupcake standını besan mutfak sıtesınden sipariş ettim ertesi gün geldi.Çok hoş gözüküyor. Canım birkaç soru sorcam cup cake standini netten mi aldın. Diğer süslemeleri çıktı aldım demiştin. Normal A4 kağıda mi aldın yoksa kalın kâğıtlara mi
Canim google'a bebek yikama aparati yaz, cesit cesit cikiyor. Ben yine de bir link vereyim;
https://www.google.com.tr/search?q=bebek+yıkama+aparatı&client=safari&hl=tr-tr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgs-SY0LHJAhXLiywKHb46Af8Q_AUIBygB#imgrc=Ryf7WkZpY46YmM:
Ben 3 ayliktan beri bunda yikiyorum, kizim su an 7 aylik. Dusakabinin icine koyuyorum, ayak kisimlarinda yapiskanlar var, o yuzden yere saglam yapisiyor. Emniyetli oluyor, ben cok memnunum. 1-2 aya da bunun oturur sekilde olani var, ona gecicem ins.
HAYIRLI OSUNNN DİŞİNİZ DARISI BİZE İNŞALLAHHHH :) BU ARADA KIZIN SANA ÇOK BENZİYOR MAŞALLAHHH İKİNİZEDE ÇOK TATLISINIZZZgunaydın kızlar cumartesı diş bugadyımız vardı hazırlıklar 1 hafta yiyip içmesi 30 dakika toplaması temzilemesi 5 saat hatıralar paha biçilemez. cok sukur bı aksılık olamdı kızımda uysaldı guzel gecti. meslek seçimi yaptık aşçı yı seçti kzıımyedik içtik bıraz yorucuydu ama pazar gunu dınlendım. işte resimler. kızımın boynundaki diş buğdayı kolyesi 32 adet bugday dizdik birini ben yaptım birinide arkadaşım yapmış. gelenler kızıma hediyeler almıştı
teşekkür ederim. darısı size cok yorucu ama tatlı telaslar cok guzeldıHAYIRLI OSUNNN DİŞİNİZ DARISI BİZE İNŞALLAHHHH :) BU ARADA KIZIN SANA ÇOK BENZİYOR MAŞALLAHHH İKİNİZEDE ÇOK TATLISINIZZZ
Hersey cok guzel olmus canim ellerine saglik minik kizinda cok tatli kilyesi cok yakismis masallah onagunaydın kızlar cumartesı diş bugadyımız vardı hazırlıklar 1 hafta yiyip içmesi 30 dakika toplaması temzilemesi 5 saat hatıralar paha biçilemez. cok sukur bı aksılık olamdı kızımda uysaldı guzel gecti. meslek seçimi yaptık aşçı yı seçti kzıımyedik içtik bıraz yorucuydu ama pazar gunu dınlendım. işte resimler. kızımın boynundaki diş buğdayı kolyesi 32 adet bugday dizdik birini ben yaptım birinide arkadaşım yapmış. gelenler kızıma hediyeler almıştı
Canım ben 5,6tane cekiyorum kavanoza koyup dolapta saklıyorum bittikçe yeniliyorumGunaydin size birsey danışmak istiyorum. Cevizi çekip veriyorum demissiniz.anında mi çekiyorsunuz. Yoksa önceden hepsini hazırlayıp mi veriyorsunuz.dr um cevizi kabuklu al ve yiyecegu zaman ez ver vitamin kaybı olmasın dEdi de
Canım cok guzel olmus hepsi ellerine saglık kararsızdım yapmakta sizleri gorunce kesin bende yapmalıyım dedim ogluşumun disi cıksın bende yapıcam insallahHediyeliklerimiz
valla bızımkı zaten tup bebek bıdaha olurmu allah bılır. o yuzden ne gecıyosa ıcımden yapıyorum. tum hevesımı almak ıstıyorum. ımkanı olan yapsın guzel hatıralar.Canım cok guzel olmus hepsi ellerine saglık kararsızdım yapmakta sizleri gorunce kesin bende yapmalıyım dedim ogluşumun disi cıksın bende yapıcam insallah
Selam canım,Canım ben kendimiz için keskinoğlu alıyorum kanat yada but baget fln aldımız zaman içinden 1 tanesini oğlumun yemeğinde kullanıyorum organik fln olsun isterim ama maalesef nerden bulurum bilmiyorum o yüzden kendimizede güvendiğim markadan kullanıyorum haftada 1 veriyorum onun harici kıymalı yapıyorum yeneklerini
Selam canım haklısın tabiki en güzeli organik olması ama maalesef köyden bulma imkanımız yok migroslarda da paketli organik diye geçiyordur epey pahalı ama ben onlarında organik olduguna pek güvenemiyorum zaten haftada 1 değişiklik olsun tat olsun diye ufak bir parça veriyorum yediklerine çok özen gösteriyorum dikkat ediyorum ama tavuk konusunda maalesef pek bir seçeneğim yok.saol canım bilgilendirme içinSelam canım,
Markalar hakkında yorum yapamam ama benim bildiğim kadarı ile, şuan piyasadaki hiç bir tavuk sağlıklı değil. Naçizane, eğer imkan var ise, kesilmiş köy tavuğu (bana memleketten annemler kesip gönderiyor bebek için) ya da Migroslarda organik tavuk var ama pahalı baya bunları vermek gerek. Eğer yok ise tavuk vermenin anlamı yok. Bana doktorum (prof) köy tavuğunu bile çok vermene gerek yok dedi. Kuzu eti versen yeter dedi. Tavuk etinde besleyici pek bir şey yokmuş. Ben yine de arada veriyorum. Ama hazır tavuk hamileyken de yemedim, şuanda da vermiyorum.
Yaaaa masallah cok tatli cikmissiniz.benimde kizim olsunnnngunaydın kızlar cumartesı diş bugadyımız vardı hazırlıklar 1 hafta yiyip içmesi 30 dakika toplaması temzilemesi 5 saat hatıralar paha biçilemez. cok sukur bı aksılık olamdı kızımda uysaldı guzel gecti. meslek seçimi yaptık aşçı yı seçti kzıımyedik içtik bıraz yorucuydu ama pazar gunu dınlendım. işte resimler. kızımın boynundaki diş buğdayı kolyesi 32 adet bugday dizdik birini ben yaptım birinide arkadaşım yapmış. gelenler kızıma hediyeler almıştı
Herşey çok güzel olmuş maşallah ikinizede , hayırlı olsun CNm .gunaydın kızlar cumartesı diş bugadyımız vardı hazırlıklar 1 hafta yiyip içmesi 30 dakika toplaması temzilemesi 5 saat hatıralar paha biçilemez. cok sukur bı aksılık olamdı kızımda uysaldı guzel gecti. meslek seçimi yaptık aşçı yı seçti kzıımyedik içtik bıraz yorucuydu ama pazar gunu dınlendım. işte resimler. kızımın boynundaki diş buğdayı kolyesi 32 adet bugday dizdik birini ben yaptım birinide arkadaşım yapmış. gelenler kızıma hediyeler almıştı