Bizimki de tam 7 aylık oldu 4 aylıkken oturmak istiyordu bir aydır oturuyor, sıkıldı simdi de öne yana doğru atiyor kendini öylece kalıyor, arkadan ayaklarına destek verirsem biraz ilerliyor kendi hic uğraşmıyor hanımefendi, bir haftadır da ayakta tutunca adim atmaya başladı belki emeklemez ama daha erken zaten bunun içinbizimki de emeklemiyor. oturuken popoyu kaldırıp one atıyor oylece kalıyor. her cocuk emeklıcek dıye bısey yok kımısı emeklemeden yuruyor. b
Günaydın canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Günaydın Nisan 2015 anneleri
Kısmetse ben de 2016 Nisan annesi olacağım. Şu an 21. hafta içindeyim. Benim gibi buraya sızan varmı bilmiyorum ama bazı şeylerde deneyimlerinizden yararlanabilirim diye düşündüm.
Şu aralar en çok beşik, bebek arabası, bebek kıyafeti bakıyorum. Bana bu konuda öneriniz varmı?
Mesela nasıl bir beşik seçmeliyim?Neye dikkat etmeliyim. Biraz bilgi edindim ama deneyimlilere sormak başka tabi.
Araba travel sistem mi olmalı, gerek olmuyormu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Günaydın canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Araba konusunda benim tavsiyem travel sistem bence gerekli değil en önemlisi hafif olmalı ve açılıp kapanması kolay olmalı ben maclaren techno xt kullanıyorum çok rahat tavsiye ederim.yatak olarak mobilyasının büyüyen yatağı var sallanan şuan onda yatıyor memnunum ama ilk zamanlar için odamızda park yatakta var 4 ay kadar park yatakta yatıyodu ondanda memnunum :) kıyafet olarakta çok aşırı kalın şeyler almana gerek yok ilk başta hastane çıkışları sonrasında da alt üstler uzun kol ve çıtçıtlı bodyler en çok kullanılan dışarısı için en çok 3-6 aylar kullanılıyo hem bebiş büyüyor hem havalar güzelleşiyor
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALmayi nasip etsin canim ben travel sistem aldim ama cok ta gerek yok hele ana kucagini az bir zaman kullandim cok cabuk buyuyolar icinde sikisiyolar araba olarak kolay katlanabilen birsey sl ama ilk zamanlar portbebe olsun daha sonralari yukseltebilirsin bebekler kucuk oldugu icin port bebeli olanlar kullanisli oluyor ben progo aldim travel sistem ayriyetten port bebeli 5 kademeli bebek buyudukce ayarlsniyo kolay ve pratikte ama ana kucagini pek kullanamadim simdi buyudu oto koltugu olarakta kullanilmiyo cok dar sikisiyo cocuk besik olarak park yatak kraft aldim ben ama park yataklar sallanirken cok gicirdama yapiyo sallamaya alistirmazsan cok iyi memnun kalirsin kullanisli ve rahat kiyafetolarak iki hastane cikisi 10 lu yeter 3 4 tanede 3 lu 5 li olanlarindan alirsin yeterli oluyo penye battaniye iclerinde oluyo 10 lularin ama 2 tanedaha alabilirsin ilk zamanlar ona sarmak iyi oluyo kustuklari icin cabuk kirleniyo zaten hemn yaz geliyo kisa kollulari giyiyoGünaydın Nisan 2015 anneleri
Kısmetse ben de 2016 Nisan annesi olacağım. Şu an 21. hafta içindeyim. Benim gibi buraya sızan varmı bilmiyorum ama bazı şeylerde deneyimlerinizden yararlanabilirim diye düşündüm.
Şu aralar en çok beşik, bebek arabası, bebek kıyafeti bakıyorum. Bana bu konuda öneriniz varmı?
Mesela nasıl bir beşik seçmeliyim?Neye dikkat etmeliyim. Biraz bilgi edindim ama deneyimlilere sormak başka tabi.
Araba travel sistem mi olmalı, gerek olmuyormu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bende bes aydir duzenli oluyorum bu ay benimde 1 hafta gecikti korktum esim korunuyo ama neolur neolmaz dedim endiselendim ama oldum bazengecikmeler olabiliyo korkma bisey yokturKizlar adet duzeniniz nasil ben 4 aydir 30-31 gunde duzenli olarak adet goruyordum ama bu ay 5 gun gecikti ve hala h8cbir adet belirtisi yok. Korunuyoruz ama hamilemiyim diye cok korkuyorum. Test almaya bile cesaretim yok
Çok teşekkür ederim.ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALmayi nasip etsin canim ben travel sistem aldim ama cok ta gerek yok hele ana kucagini az bir zaman kullandim cok cabuk buyuyolar icinde sikisiyolar araba olarak kolay katlanabilen birsey sl ama ilk zamanlar portbebe olsun daha sonralari yukseltebilirsin bebekler kucuk oldugu icin port bebeli olanlar kullanisli oluyor ben progo aldim travel sistem ayriyetten port bebeli 5 kademeli bebek buyudukce ayarlsniyo kolay ve pratikte ama ana kucagini pek kullanamadim simdi buyudu oto koltugu olarakta kullanilmiyo cok dar sikisiyo cocuk besik olarak park yatak kraft aldim ben ama park yataklar sallanirken cok gicirdama yapiyo sallamaya alistirmazsan cok iyi memnun kalirsin kullanisli ve rahat kiyafetolarak iki hastane cikisi 10 lu yeter 3 4 tanede 3 lu 5 li olanlarindan alirsin yeterli oluyo penye battaniye iclerinde oluyo 10 lularin ama 2 tanedaha alabilirsin ilk zamanlar ona sarmak iyi oluyo kustuklari icin cabuk kirleniyo zaten hemn yaz geliyo kisa kollulari giyiyo
cok rahatlatti yorumun beni cok tesekkur ederim demekki bu ayda bisey var :) havalardan mi oldu acaba insallah bende olurum bian onceBende bes aydir duzenli oluyorum bu ay benimde 1 hafta gecikti korktum esim korunuyo ama neolur neolmaz dedim endiselendim ama oldum bazengecikmeler olabiliyo korkma bisey yoktur
bende dogum oncesı 28 gunde bır olurdum. 3 kez oldum dogum sonrası 5 aylıkken 7 aylıkken oldum sonrada 35 gun sonra oldum duzene gırmesı zaman alıcak galıbacok rahatlatti yorumun beni cok tesekkur ederim demekki bu ayda bisey var :) havalardan mi oldu acaba insallah bende olurum bian once
Biz araba için ayrıca ana kucagı aldık travel sistemler çok ağır oluyo hafif bir araba alırsanız yalnız oldugunda da rahatlıkla çıkıp gezersiniz.hastane çıkışı 2 tane alıp 1-2 tanede az parçalı olandan alabilirsin çünkü 0-3 aylar ilk basta biraz büyük geliyo sadece hastane çıkışları ve yenidopanlar oluyoÇok teşekkür ederim. Özellikle travel sistem ben de gerekli değil diye düşünüyordum. Şimdi en çok onları gösteriyorlar gittiğim yerlerde. Hastane çıkışı 2 tane alsam yeterli olurmu?
Hastane cikisi pek kullanilmiyor.Çok teşekkür ederim. Özellikle travel sistem ben de gerekli değil diye düşünüyordum. Şimdi en çok onları gösteriyorlar gittiğim yerlerde. Hastane çıkışı 2 tane alsam yeterli olurmu?
Çok teşekkürlerHastane cikisi pek kullanilmiyor.
Hatta ben aldigimi bile kullanamadim cunku kizim kilolu dogmustu.
Citcitli bodyler, tulumlar en cok kullanilan seyler.
Bir de penye battaniyeler cok kullaniliyor.
Ben kizimi cok kalin giydirmedim hic bir zaman, o yuzden yelek, hirka, eldiven filan hic kullanmadim.
Nasil alistirirsan oyle gidiyor canim.
Allah saglikla kucagina aldirsin yavrunu.
Canim haftasonu bizi kizında ateşi 38 lerde ydi mizmizdi sonra geçti bugunde grip oldu yarın doktora gideceğiz. Daha hic dışı de yok.bizde de aynısı olabilirOff kizlar bebegim 2. Disi patlatti ve gene grip oldu saglik ocagina goturdum bazi bebekler dis cikarirken grip oliyormus bagisiklik dustugu icin burnu tikali zor nefes aliyo ememiyor uyuyamiyor ve cok huysuz oluyor bu cocuk her dis cikarmasinda gripmi olacak ya anlamadim
Aynen tatlim dis gelebilir bizim ilk disimizde gripten 10 gun sonra patladi simdi griple ayni gun dis patladiCanim haftasonu bizi kizında ateşi 38 lerde ydi mizmizdi sonra geçti bugunde grip oldu yarın doktora gideceğiz. Daha hic dışı de yok.bizde de aynısı olabilir
Oyle galiba aldim dayanamadim test aldim. Cok sukur bisey yok. En cok oglumu emziremicem diye uzuluyodum. Memeye cok duskun. Kucagima alinca kazagimi cekistirip elini icine sokuyo memeyi ariyo geceleri agzindan ciksa gozu kapali elleriyle ariyo cekistiriyo oglumbende dogum oncesı 28 gunde bır olurdum. 3 kez oldum dogum sonrası 5 aylıkken 7 aylıkken oldum sonrada 35 gun sonra oldum duzene gırmesı zaman alıcak galıba
ALLAH kucagina almayi nasip etsin 11 demek nekadar zahmet cekmissin insallah bebeginle mutlu bir hayat surersin canim benimde tup bebek yapicam ay hamile kaldim kendiliginden rabbim ol diyince oluyo 7 sene ugrastim asilamalar testlee tam tup bebege basliyodum hamile kaldigimi ogrendim cok zorlu bu donem cok kadinlar gordum ne umutlarla kapilarda ne dualar dillerindevkucucuk bir umut icin bekleyenler kim ne derse yapanlar cok zorlu bir yol bir kadinin hayattaki en zorlu yolu anne olamamak anne olmak icin cabalamak ben ogrendim insanlarin bakislarini yillarca cocugu yok demelerini 7 sene duydum bu laflari cok zor bir durum rabbim butun kadinlari annelik duygusuyla tattirsin herkese versin bir kadin en cok anne olmak ister cunku bu yolda cabalayan herkese rabbim versin insallah bizim yuzumuzu guldurdu cok sukur rabbim herkesi guldurur insalla tekrardan insallah kucagina almayi nasip etsin rabbim cok tebrik ederim sormak istediginnher seye yardimci olurum canimMerhabalar...aranıza yeni katıldım ve 11. Tüp bebek denememin tutması ile şimdi 17 haftalık hamileyim....:))) nisan sonu bekliyoruz erkek bebişimizi.tamamen tecrübesiz olduğum bu konuda sizlerin her türlü bilgi ve deneyim paylaşımı için aranıza katılmaktan mutluyum...tek tek tüm gönderileri okuyacağım sevgiler