- 21 Ocak 2011
- 671
- 325
Devlet hastanesine gittim.çok yoğun oturacak yer bile yokherkes birbirinin üstünde resmen.(ben hataydayım hastane suriyeliden geçilmiyor)doktora girmemde çıkmam bir oldu,doktor bir kere baktı kese görünmüyor dedi,tahlile yolladı hemen yandaki hastaya geçti (muayenehanede iki hasta bakıyor)daha aklımdaki hiçbirşeyi soramadım.neyse sonuçlarımı aldım bu sefer içeri giremedim resmen çocuk azarlar gibi azarlandım.hala doktorun yanındaki sekreteri boğasım var.o anki sinirlenmesin ağlayarak çıktım özel hastaneye gittim kan sonucumu gösterdim keseyi gördü ilgilendi,konuştu,moral verdi doktorum.evet biraz parası tuzlu özelin,gider gitmez muayene 40 tahliller 30 derken bir günde 70 tl verdik .bize göre gerçekten ağır geldi.ama yok yani hadi sefilliği geçtim insan hamileyken zaten tedirgin oluyor istiyorki doktorundan güzel şeyler duysun moral alsın vs .devletteki doktor çok kibardı evet ama keseyi göremedi, bakalım bir test yap hamile olduğuna eminmisin diye kaç kere sordu .durumu olanın kesinlikle özele görünmesi taraftarıyım.Hanimlar devlet hastanesine gideniniz varmi asil doktorumun muayeneleri tiklim tiklim maalesef gorusemedim doktorumlar ne cok hamile varmis meger 28agustosa zor zahmet randrvu alabildim gecen hafta aramistim vermediler izindr diye bu haftada alamiyorum randevu cok uzuldum bende simdi devlete geldim en azindan folikasit kullanimmi diye sorayim esimde vajinal ultrason olma sadece gobektem baktir devlette diyor onceki gebeligimde devlette hep yanlis olcmusler biz saglikli saniyorduk meger sagliksiz ilerliyormus gebeligim devlete gidipte memnun kalaniniz varmi ben 28ine kadar icim rahat etmedi devlte geldim oncekindede doktor doktor gezmitsim yine oyle yapmak istemiyorun sadece kontrol amacli devlette geldim ogle tatilini bekliyorum bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.