2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

mrb kızlar bénde haźiran da basliyorum kismetse.10 gune kadar ilaclarima baslicam.cok heycanliyim ilk denememiz olucak.

merhaba kizlar bugun benm transferin 6 gunu blastokist 2 embriyo transfer edildi ve 2 ci denemem zaman vakit gecmio ve 5 gundennberi kasiklarim da agri var hafif bel agrisi da ayy acaba tutunmuslarmidir cok merak ediyorum ama gunu gelmeden de herhangi bir test yapmaya da korkuyorum aranizda varmi blastokist transferi ve belirti yasayanlar ayy cok heycanliyim

Slm arkadaslar malum nezamandir burada bazen pasif baxen aktif takipteyim adetimi bekliyordum ve bugun hastalandim tedaviye basliyoruz kismetse saliya randevu alip gidecem insallah bugunu 1.gunden saymiyorum cunku tam sokukmedi daha cok heycanliyinm bi okdr da kacasim var korkuyorum nedense.. hakkimzda hayirlisi olsun artik bende igne y7murta sayisi vs paylasimlarda bulunurum))

Kızlar biliyosunuz cuma transferim oldu. bugun3. gün gbi kasık ağrıları normal herhalde dimi birde sık sık idrara çıkıyorum. Sanki ağrılarımın çoğu gazdan gibi ama ara ara sağ yada sol kasığımda ani ağrılar oluyo normal mi yaşayan var mı aranızda böyle şeyler?

hayirli olsun canm evet normal agri olmasi ins tutunuyorlardir benmde bugun 6 gunum sabirsizlaniyorum artik bende ne oldu die benm de hafif hafif ara ara agrilarim var bakalim artik hakkimizda hayirlisini istemekten baska busey gelmio elden

Ne guzk birsy kalmamis sonuc ogrenmenize:) benim randevuyuda yarina cektik daha dogrusu doktoruma sordum o da yarin gel dedi gelismeleri yazarim o igneleri nasil vyrcm bilmiyorum esimde ben yapamam diyip duruyo..

hayirli olsun canm evet normal agri olmasi ins tutunuyorlardir benmde bugun 6 gunum sabirsizlaniyorum artik bende ne oldu die benm de hafif hafif ara ara agrilarim var bakalim artik hakkimizda hayirlisini istemekten baska busey gelmio elden

inşallah bebeklerimiz bzimle canım ben inanıyorum. Yatıyormusun canım ğpeki? birde banyo olayını ne yaptın ben çok duş almak istiyorum ama eşimm bekle diyip duruyo napsam bilemedim

Ne guzk birsy kalmamis sonuc ogrenmenize:) benim randevuyuda yarina cektik daha dogrusu doktoruma sordum o da yarin gel dedi gelismeleri yazarim o igneleri nasil vyrcm bilmiyorum esimde ben yapamam diyip duruyo..

Merak etme canım ben yaptıysam herkes yapar emin ol hem önce o up uzun gelen süreç bi bakıyosun geçmiş bile hayırlısını dileyellim rabbimzden:)

Merhaba arkadaşım, benim de cuma transfer oldu.çok şiddetli olmasa da ben de de var kadınlarda. Ama ağrı gibi değil sanki sancı var bir iğne bağırıyorlar sanki. İlk gün oldukça şiddetli idi dün yok gibi idi bugün arttı yine. İnşallah güzel haberi birlikte alırız.

Meratcanım ben yaptıysam herkes yapar emin ol hem önce o up uzun gelen süreç bi bakıyosun geçmiş bile hayırlısını dileyellimyaockrabbimzden:)
Kafamda deli sorular:) yumurtam kactane olck kaci dollenck 5.gune kactane gitcek daha dogrusu gitcek mi gitmicek mi hadi gitti 1tane mi 2 tane mi transfer ettirsek burde istemekle yyapcaklar mi ohss olckmiyim dondurulck mi yoksa ihtimalim yuksekmis cunku gordugunz gibi bintane belirsizlik:))))

Bir de düzgün yazsam iyi olacakmış, ama siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Ben 2 gün evden çıkmadım ama hep yattım diyemem az az gezindim. Bugün eczaneye gittim geldim yine yatıyorum. Doktorum dün için banyo yapabilirsin demişti ama ben yarın yaparım 3. gün yap diyen çok oldu. Birde şu anda bursadayım ama gebze de oturuyorum. 4 nisandan beri buralardayım. Evimi özledim, eşimde yalnız. Pzt yolculuk izni verdi doktorum ama kararsızım. Allah bu yolda çektiğimiz sıkıntıları görüp bizleri sevinirsin Amiin.

canm gittigin merkezde yaptir uzaksa en yakin ya polikilinige yada saglik ocaginda da yaptira bilirsin

inşallah bebeklerimiz bzimle canım ben inanıyorum. Yatıyormusun canım ğpeki? birde banyo olayını ne yaptın ben çok duş almak istiyorum ama eşimm bekle diyip duruyo napsam bilemedim
walla gecen sefer hastaymisim gibi yattim ama bu ssefer 3 gun yattim 4 gun yavas yavas ayaklandim dunden beri disari cikiyorum yuruyus yapip eve geliorum dus olayida ptesj transferim oldu cuma gecesi yikandim sana illa demislerdir su gun yikanabilirsin die

Merhabalar. .
benimde yarin yumurta toplama islemi yapilacak..bugun yatmadan once lavman verdiler .iiçimi bosaltcakmis..sizede verdilermi ? Hic kullanmadim nasil kullancam ya ?

amin ins canm sen bursadami tedavi oldun

oooo canm sen ne yapiosun ya kafani bunlara takiyosun ortada bisey yokken henuz yapma bende yanlis yapiosun zmani gelince dusun hepsini sirayla

yoo bana verilmedi lavman ilk senden duyuyirum ben opuda lavman
Ufff beninde ikinci denemem tup.ilkinde vermediler..gittigim yeri degistrfim burda verdiler.hicde kullanasim yok..napsam nasil yapcam onuda bilemiyorum...sıkcaksn dedi hemsire ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…