• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

amin ins canm sen bursadami tedavi oldun
Evet canım. Aslen bursalıyım ocakta taşındık. Aslında eşim taşındı ben hep buralardayım. istanbul ve Kocaeli de yer bilmiyorum aslında araştırmaya başlamıştım ancak fakülteden raporumu aldım ertesi gün adet oldum, apar topar burada başladım. Bunda da vardır bir hayır. Sen nerede tedavi oldun

oyyyy bendende uzun bekleyenler varmis ama benim ilk tedavim daha once hic tedavi olmadim sizin probleminiz ney ozel deilse
Sorma cocuk hasreti gercekten cok ama cok zor..yillarin gecmesi, her gecen gun sansin azalmasi.bbizimde 3 asilama..1 tup bebek. .insallah bu sefer yuzumuz guler..saglikla aliriz kucagimiza...bizim sorun ilisliye girememe ...vajinismus :KK43: :KK43: si.dide rezervi azligi. .

Evet canım. Aslen bursalıyım ocakta taşındık. Aslında eşim taşındı ben hep buralardayım. istanbul ve Kocaeli de yer bilmiyorum aslında araştırmaya başlamıştım ancak fakülteden raporumu aldım ertesi gün adet oldum, apar topar burada başladım. Bunda da vardır bir hayır. Sen nerede tedavi oldun
bennistanbulda medicana da

Sorma cocuk hasreti gercekten cok ama cok zor..yillarin gecmesi, her gecen gun sansin azalmasi.bbizimde 3 asilama..1 tup bebek. .insallah bu sefer yuzumuz guler..saglikla aliriz kucagimiza...bizim sorun ilisliye girememe ...vajinismus :KK43: :KK43: si.dide rezervi azligi. .
14 yildir mi giremiyosunuz bunuda ilk kez duydum

14 yildir mi giremiyosunuz bunuda ilk kez duydum
evet öyle malesef..çok yerlere gittik bunun için..şimdi bırakdık çocuk için uğraşıyoruz..
işde insan başına gelince öğreniyor seninde dediğin gibi..evlenmeden önce deselerdi yok inanmazdım bunları yaşıyacağımı..oysaki öyle yaygın bir sorunki..kimi yeni evliyken çözüyor,kimide yıllarca biz gibi çekiyor :(:

kızlar bide benim ğöğüslerim öye çok hassaslaştıki dokundunmu acıyor çok gergin..kullandığımız ilaçlardanmıki iğne ilaç kullandık şimdi estorefem kullanıyorum bide..

evet öyle malesef..çok yerlere gittik bunun için..şimdi bırakdık çocuk için uğraşıyoruz..
işde insan başına gelince öğreniyor seninde dediğin gibi..evlenmeden önce deselerdi yok inanmazdım bunları yaşıyacağımı..oysaki öyle yaygın bir sorunki..kimi yeni evliyken çözüyor,kimide yıllarca biz gibi çekiyor :KK43::
yas kac peki nasil ya inan uzun yillar suren ilk simdi duydum saskinligimi ltfn mazur gor peki sen nasil tedavi oldum alttan ultrasona falan nasil duruyosun

kızlar bide benim ğöğüslerim öye çok hassaslaştıki dokundunmu acıyor çok gergin..kullandığımız ilaçlardanmıki iğne ilaç kullandık şimdi estorefem kullanıyorum bide..
estrofem bende kullaniyorum benm ilkinde goguslerime dokunamiyodum simdikinde oyle pek bir agri sizi yok yani az var gecen ay cok daha kotuydu el suremiyodum simdi yesil yesil damarlar belirlendi goguslerimde

yas kac peki nasil ya inan uzun yillar suren ilk simdi duydum saskinligimi ltfn mazur gor peki sen nasil tedavi oldum alttan ultrasona falan nasil duruyosun
dediğim gibi ilk bu hastalık için uğraştığımız için tedavide aparat yaptırıyorlar vaji tedavisnde..bunu yapmaya çok şükür alışmışdım ..bebek tedavisindede aparat yapar gibi usg aletini kendim yapıyorum doktorumda durumumu bildiği için öyle yapabiliyorum dedim tamam dedi..işde böyle..şu anki yapabildiklerim bile benim için çok güzel şeyler çok şükür..

dediğim gibi ilk bu hastalık için uğraştığımız için tedavide aparat yaptırıyorlar vaji tedavisnde..bunu yapmaya çok şükür alışmışdım ..bebek tedavisindede aparat yapar gibi usg aletini kendim yapıyorum doktorumda durumumu bildiği için öyle yapabiliyorum dedim tamam dedi..işde böyle..şu anki yapabildiklerim bile benim için çok güzel şeyler çok şükür..
ayy allah ins bunu da yenersim canm esin icinde sor senn icin cok daha zor allahim yardim etsin sana cok uzuldum inanki bide ilk kez duydum ben bole bisey duydumda kisa sureli senn dile kolay 14 yil cok cok zor rabbim sifa versin ins bebeginle beraber asarsin bu skintiyi aslinda korkulucak hic bisey yok ama nasil biseydir bu bilemio ki insan

Back