- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla benim de gozume uyku girmiyor desem yeridir .saga dönüyorum sola dönüyorum aklim bebeklerdeHeyyyy kızlarrr ben uyuyup duruyorum yaa...inşallah sağlıkla devam eder gebeşiğim...yrn dra gtcem bklm bhcgm artmış mı?
Öyle bir geçiyor zaman ki... Anlamadan geçiyor. Transfer bugün dediklerinde toplantıdaydım. Mimkün değil çıkamam dedim. Ama Allahım yarfım etti 1 saatte toparladım bi baktım bitmiş. Bir beklerken doktorum direkt iki dedi biz beklemiyorduk. Ama artık imde 2 tane var. İkiside tutarsa başımızın üstünde... Emin ol seminde aynı olacak. Çok paylaşma çevrendekilerle. İş arkadaşlarıma söylemedim ben. Her aşamayı soracaklardı. O nedenle çok rahat geçirdim
Arkadaşlar ayrı bi topik açalım yeniden..
benımde hıckımse bılmıyor bır esım bır de ben tedavı sonuçlanınca belkı soylerız dıyoruz ama ılk 3 ay fln bıtınce anca.. belkıde hıc soylemeyız oyuzdn burası benım tek dertlestıgım yer..benim hiç kimse bilmiyor... :)
bencedee yeni topik te buluşuruz gibime geliyorr
İlaçlar yoruyor. Hormon yüklemesi sonucu eşime tahammülüm azaldı.benımde hıckımse bılmıyor bır esım bır de ben tedavı sonuçlanınca belkı soylerız dıyoruz ama ılk 3 ay fln bıtınce anca.. belkıde hıc soylemeyız oyuzdn burası benım tek dertlestıgım yer..
Benim de 3.gun embriyosu test 12.gun..Benimkiler 3.gun embriyosu test de 10.gun
benımde hıckımse bılmıyor bır esım bır de ben tedavı sonuçlanınca belkı soylerız dıyoruz ama ılk 3 ay fln bıtınce anca.. belkıde hıc soylemeyız oyuzdn burası benım tek dertlestıgım yer..