• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Öyle bir geçiyor zaman ki... Anlamadan geçiyor. Transfer bugün dediklerinde toplantıdaydım. Mimkün değil çıkamam dedim. Ama Allahım yarfım etti 1 saatte toparladım bi baktım bitmiş. Bir beklerken doktorum direkt iki dedi biz beklemiyorduk. Ama artık imde 2 tane var. İkiside tutarsa başımızın üstünde... Emin ol seminde aynı olacak. Çok paylaşma çevrendekilerle. İş arkadaşlarıma söylemedim ben. Her aşamayı soracaklardı. O nedenle çok rahat geçirdim

benim hiç kimse bilmiyor... :)

Arkadaşlar ayrı bi topik açalım yeniden..

bencedee yeni topik te buluşuruz gibime geliyorr

benim hiç kimse bilmiyor... :)

bencedee yeni topik te buluşuruz gibime geliyorr
benımde hıckımse bılmıyor bır esım bır de ben tedavı sonuçlanınca belkı soylerız dıyoruz ama ılk 3 ay fln bıtınce anca.. belkıde hıc soylemeyız oyuzdn burası benım tek dertlestıgım yer..

kızlar hadı bırınız acın yenı bı sayfada orda temız temız konuşalım... benım tadım cok kaçtı he umurumda mı hıc degıl ama gerek yok..

benımde hıckımse bılmıyor bır esım bır de ben tedavı sonuçlanınca belkı soylerız dıyoruz ama ılk 3 ay fln bıtınce anca.. belkıde hıc soylemeyız oyuzdn burası benım tek dertlestıgım yer..
İlaçlar yoruyor. Hormon yüklemesi sonucu eşime tahammülüm azaldı.

Canım sanırım sendin ikiz olursa tedavi olduğumuuzu söylemek zorunda kalırız diyen geçmişte..yaa aynı korku bende de var sen ne demeyi düşünüyorsun öyle bir durumda.. eşim hala ısrarla öle olursa da sölemeyiz diyor ama kesin anlaşılır....

Back