• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

ben 5 yıldır çekiyorum çözüm bulunamıyor bugun yine mr çekilicek iki omuz bide boyun .yattiğim yerden kalkamiyorum evet krem yasak
Benim öyle bi problemim yok canım çok şükür. herhalde kendimi sıktım o yüzden kitlendi birde hemen üşüorum ben :) Neyse en büyük derdimiz bu olsun rabbim sağlık versin hepimize

Kızlqr ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya.durduk yere ağlama krizlerim devam ediyor.sürekli mutsuzum yada birden ruh halim değişiyor çok mutlu iken ağlamaya başlıyorum:-(...eşimde kızıyor bu kadar kafana takıcak ne var diye bende onu gamsizlikla sucluyorun
canım çok normal bu ruh halinde olman çok fazla hormon alıyoruz benim eşimde doktora demişti tanıyamıyorum çok değişken davranıyor diye korkmayın geçici bi durum çok normal bunların olması dedi reklamlara bile aladığımı biliyorum ben kendini rahatlatacak ne varsa onu yapmaya çalış ama geçecek Allahın izniyle :KK66:

Dogal yolla hamile kalinca kalitesi dusuk olan yumurta dollenince sorun olabiliyo. Fakat tupbebek tedavisinde kalitesi yuksek olan yumurtayi gecip kaliteli embriyo yapilabiliyo. Ben 39 yasinda evlendim iki yil hic hamile kalamadim. Tupbebek tedavimde 12 yumurta toplamislardi bes tanesi yeterli olgunluktaydi. Iki tanesi dollendi, transferde bana embriyolardan bir tanesi birinci kalite oldugunu soylemislerdi. ve bir tanesi tuttu. Bebegim 4.5 ayliga kadar cok guzel gelisti. bebekte hicbir sorun cikamadi. Ama maalesef rahmimdeki miyom cok buyuyunce hamilelikte bebegi disari atti. Bu yuzden sanada tavsiyem tupbebek tedavisi. Gerci zamanla kendiligindende olabilir.
Benim de miyomlarim var ama gittigim her dr onemli olmaddigini,hic dogum yapmamisken aldirirsam ameliyat sonrasi olusabilecek komplikasyonlarin bebegin olusmasini daha fazla riske atacagini soylediler.hepsi once bebek denenmeli dedi....

Arkadaşlar Ramazan Ayında tüp bebek tedavisi olacak varmı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz
Evet bu soru içimi yiyip bitirmişti ki Allah'ıma Şükürler olsun arkadaşlar tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım 3 aşılama sonrası sonuç negatifdi bu ay boş geçip haziranda tüp yapacaktık hatırlayanlar vardır Allah'ım inşşalah sağlıklı hamilelik geçirmemi nasip etsin ...ve güzel sonuç alan arkadaşlar içinde inş aynı dileklerimi diliyorum ,tedavileri süren arkadaşlar inş güzel haberleri alırsınız Rabbim gönlünüzdekileri kucağınıza versin inşallah

Pazartesi transferim var ve morelim o kdr bozuk ki buda tutmayacak bu morel bozukluğundan
Heey moral bozuklugu yok....birbirimize destek olmak icin burdayiz.benim gibi daha baslayamamis olanlar var,yeniden yeniden deniycekler vaar,bozmayin bakiim moralinizi bir cogunuzdan buyugum,almiim elime sopayi...

Heey moral bozuklugu yok....birbirimize destek olmak icin burdayiz.benim gibi daha baslayamamis olanlar var,yeniden yeniden deniycekler vaar,bozmayin bakiim moralinizi bir cogunuzdan buyugum,almiim elime sopayi...
Doğrudur belki ama bn 22 yasındayım . Diger 3 transferde morel bızuk gittim tutmadı buda öyle olur bn napıcagımı şaşırdım

Doğrudur belki ama bn 22 yasındayım . Diger 3 transferde morel bızuk gittim tutmadı buda öyle olur bn napıcagımı şaşırdım
Tatlim bak ne guzel soyluyorsun diger ucunde moralim bozuktu diye,o zaman bu sefer inadina tersi olmali oyle degil mi?bak 22 missin.daha cok yol daha cok yil var onunde.sizi duraklatabilecek tek engel para olabilir,onun icin de azicik ara verirsiniz,birikim yaparsiniz sonra yine devam.yilmak yok,moralini bozmak yok...benim gibi kirkina merdiven dayanlar ne yapsin degil mi canim?:))hadi sen bi carsiya cik ablacim,biraz hava al,yuruyus olsun,bi arkadasina ugra kahvesini ic gel hadi canim benim...

Tatlim bak ne guzel soyluyorsun diger ucunde moralim bozuktu diye,o zaman bu sefer inadina tersi olmali oyle degil mi?bak 22 missin.daha cok yol daha cok yil var onunde.sizi duraklatabilecek tek engel para olabilir,onun icin de azicik ara verirsiniz,birikim yaparsiniz sonra yine devam.yilmak yok,moralini bozmak yok...benim gibi kirkina merdiven dayanlar ne yapsin degil mi canim?:))hadi sen bi carsiya cik ablacim,biraz hava al,yuruyus olsun,bi arkadasina ugra kahvesini ic gel hadi canim benim...
Sorun keske para olsa abla degıl eşimle aramız kötu aslında hiç iyi olmadı iyi oldugunu hiç hatırlamıyorum bn yokmuşum gibi davranıyor nereye kdr böyle gider bilmem .

Evet bu soru içimi yiyip bitirmişti ki Allah'ıma Şükürler olsun arkadaşlar tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım 3 aşılama sonrası sonuç negatifdi bu ay boş geçip haziranda tüp yapacaktık hatırlayanlar vardır Allah'ım inşşalah sağlıklı hamilelik geçirmemi nasip etsin ...ve güzel sonuç alan arkadaşlar içinde inş aynı dileklerimi diliyorum ,tedavileri süren arkadaşlar inş güzel haberleri alırsınız Rabbim gönlünüzdekileri kucağınıza versin inşallah
cok güzel yaaa benımde hayalım hep buydu.. bızde bu ay baslıyorz ınsallah tup bebeğe ama benım sukur kı ramazana gelmıcek tedavım hamılelıgın ılk aylarında oruç tutmakta bı sakınca olur mu bılmem (kalırsak tabı:( ama ben tutmayı düşünüyorum en kotu ıhtımal 1 gn tutup bır gun dınlenme seklınde.. herneyse ıste oyle olmıcak hayaller bızımkısı.. senın adına cok sevındım hatta bu ay acaba benı tup bebek surecınden kurtarırmı rabbım bı mucıze yasatırmı dıye carsamba gunu kan bıle verdım ama degerım 2den dusuk cıkmıs daha doğrusu yazmamış net degerı aptal laboratuvar:) <2 yazmış bırtek belkı 1.8 belkı acaba dedırtıcek bana dımı ama:) neyse dünden berı karnım agrıyo ztn fena geldı gelecek ve bız baslıyorz tedaviye umarım herkes buraya tez zamanda hayırlısıyla hamıleyım yazar hepoımz mutlu oluruz

Sorun keske para olsa abla degıl eşimle aramız kötu aslında hiç iyi olmadı iyi oldugunu hiç hatırlamıyorum bn yokmuşum gibi davranıyor nereye kdr böyle gider bilmem .

cnm sende uzme kendını erkekler bazen gerckten enteresan olabılıyo hanı hep süregelen bır sorunsa bırsey dıyemem ama bu süreçte bunları yasıyorsanız bence cok takılma cunku bırıncısı senın hormonlar suan allak bullak ıgneler haplar hepsinden ote ınsanın psıkolojısı baslı basına bozuluyor ztn.. ıkıncıcı onlarda bu süreçte cok gerılıyolar maddı madevı soyle dusun senın bebek ıstedıgını bılıyor o da kendını yetemıyo olarak hıssedıyo olabılır maddı acıdan zorlanıyosanız ya bu olmazsa bırdaha nasıl denıceksınz onu kara kara dusunuyo olabılır sonuçta onlarda baba olmak ıstıyolar yoksa bu süreçlere hıc gırerlermıydı ofkeyle denır oyle ... bende bıkac kez kocama cok kızınca sen bebek fln haketmıyosun dıye cıkıslarım olmuştu bence ıcını ferah tut bak surecın sonuna gelmıssın neguzl

cnm sende uzme kendını erkekler bazen gerckten enteresan olabılıyo hanı hep süregelen bır sorunsa bırsey dıyemem ama bu süreçte bunları yasıyorsanız bence cok takılma cunku bırıncısı senın hormonlar suan allak bullak ıgneler haplar hepsinden ote ınsanın psıkolojısı baslı basına bozuluyor ztn.. ıkıncıcı onlarda bu süreçte cok gerılıyolar maddı madevı soyle dusun senın bebek ıstedıgını bılıyor o da kendını yetemıyo olarak hıssedıyo olabılır maddı acıdan zorlanıyosanız ya bu olmazsa bırdaha nasıl denıceksınz onu kara kara dusunuyo olabılır sonuçta onlarda baba olmak ıstıyolar yoksa bu süreçlere hıc gırerlermıydı ofkeyle denır oyle ... bende bıkac kez kocama cok kızınca sen bebek fln haketmıyosun dıye cıkıslarım olmuştu bence ıcını ferah tut bak surecın sonuna gelmıssın neguzl
Bn tabikş onuda anlıyırum ona bişiy oldugu yok ama iğneyi bn vurundum acıyı bn cektim enfenksiyon bn kaptım avuç avuç ilacı bn içtim o kdr yan etki yapıyonki ilaçlar bi günde iki defa burnum kanıyo bnada yazık yanımda ailem yok kimsem yok bn gelmiş hersey bilmişim bna destek olup beraber yürüyeceğine tam tersini yapıyor yoruldum 2 yıldır evliyim 20 yıl gitti sanki ömrümden . Anlayışsız normal degıl

Bn tabikş onuda anlıyırum ona bişiy oldugu yok ama iğneyi bn vurundum acıyı bn cektim enfenksiyon bn kaptım avuç avuç ilacı bn içtim o kdr yan etki yapıyonki ilaçlar bi günde iki defa burnum kanıyo bnada yazık yanımda ailem yok kimsem yok bn gelmiş hersey bilmişim bna destek olup beraber yürüyeceğine tam tersini yapıyor yoruldum 2 yıldır evliyim 20 yıl gitti sanki ömrümden . Anlayışsız normal degıl

herkesın huyu suyu farklı farklı napcaksın almışız artık bunları oyle dusun bırazda:))) bak benımde ıkı uc gundur mıdem bulanıyo bugun dıyorum mıdem bulanıyo kotuyum o tutmus bana onla ılgılenmıyomusum uzak duruyomusum dıyo allahım gulermısın aglarmısın:)))
bıde su hormon ıgnelerıne başlayınca bakalım neler yasıcaz

herkesın huyu suyu farklı farklı napcaksın almışız artık bunları oyle dusun bırazda:))) bak benımde ıkı uc gundur mıdem bulanıyo bugun dıyorum mıdem bulanıyo kotuyum o tutmus bana onla ılgılenmıyomusum uzak duruyomusum dıyo allahım gulermısın aglarmısın:)))
bıde su hormon ıgnelerıne başlayınca bakalım neler yasıcaz
Bn yaklaşık 1 buçuk yıl olucak görüşmeler tedaviye karar verme hangi tedavi uygulanacağı hersey iğneler ilaçlar mide bulantıları herseyi tek yaşadım bir günde sormadı iyi misin neyin var iğneler bnm karnımı şişirdi kan cekti dısarıya o durumda bile sormadı . Valla evlenim diyende akıl yok bna göre boş bişiy evlilik en büyük pişmanlığım evliligim . Transferim pazartesi 1 haftadır izinli dedimki keske almasaydım oazartesi alırdın dedim alamam seni hastaneye abim le yengem götürecek dedı bn ne bekleyebilir. Ki bu adam dan

Kızlar sabah OPU oldum.3 ü olgun biri daha az olgun 4 yumurta toplandı.inşallah firesiz iyi bir şekilde döllenirler de güzel bir transfer geçiririm. Ben de rezerv azlığı olduğu için bu kadar çıkabiliyor,buna da şükür.lütfen hiçbiriniz moralinizi bozmayın elbet hepimizin kucağı bir gün dolacak.bunu 1 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptıran,iki kez gebelik yaşayıp 3 bebek düşüren biri söylüyor.moral çok çok çok önemli,hiçbir şeyin hiç kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin.bi de benim için de dua edin lütfen

Back