Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım hadi hayırlısı
Nasıl gecti görüşme olumlu oldu mu senin için ?
Ben de hayatımda hıc hamile kalmadım umarım bu tedaviler bizi bebislere kavustursun[/QUOTE
Çok iyi geçti Muanne etti ve rshimde kucik bir perde gorunuyor dedi kimsenin görmediğini Bülent hoca gördü yumurtalık rezerv çok iyi dedi tekrarlayan düsukler den dolayi genetikli tüp bebek dedi çok olumlu ve ilgili biri çok memnun kaldım hayırlısı insallah
hayirli olsun canm evet normal agri olmasi ins tutunuyorlardir benmde bugun 6 gunum sabirsizlaniyorum artik bende ne oldu die benm de hafif hafif ara ara agrilarim var bakalim artik hakkimizda hayirlisini istemekten baska busey gelmio eldenKızlar biliyosunuz cuma transferim oldu. bugun3. gün gbi kasık ağrıları normal herhalde dimi birde sık sık idrara çıkıyorum. Sanki ağrılarımın çoğu gazdan gibi ama ara ara sağ yada sol kasığımda ani ağrılar oluyo normal mi yaşayan var mı aranızda böyle şeyler?
hayirli olsun canm evet normal agri olmasi ins tutunuyorlardir benmde bugun 6 gunum sabirsizlaniyorum artik bende ne oldu die benm de hafif hafif ara ara agrilarim var bakalim artik hakkimizda hayirlisini istemekten baska busey gelmio elden
Ne guzk birsy kalmamis sonuc ogrenmenize:) benim randevuyuda yarina cektik daha dogrusu doktoruma sordum o da yarin gel dedi gelismeleri yazarim o igneleri nasil vyrcm bilmiyorum esimde ben yapamam diyip duruyo..
Merhaba arkadaşım, benim de cuma transfer oldu.çok şiddetli olmasa da ben de de var kadınlarda. Ama ağrı gibi değil sanki sancı var bir iğne bağırıyorlar sanki. İlk gün oldukça şiddetli idi dün yok gibi idi bugün arttı yine. İnşallah güzel haberi birlikte alırız.Kızlar biliyosunuz cuma transferim oldu. bugun3. gün gbi kasık ağrıları normal herhalde dimi birde sık sık idrara çıkıyorum. Sanki ağrılarımın çoğu gazdan gibi ama ara ara sağ yada sol kasığımda ani ağrılar oluyo normal mi yaşayan var mı aranızda böyle şeyler?
Kafamda deli sorular:) yumurtam kactane olck kaci dollenck 5.gune kactane gitcek daha dogrusu gitcek mi gitmicek mi hadi gitti 1tane mi 2 tane mi transfer ettirsek burde istemekle yyapcaklar mi ohss olckmiyim dondurulck mi yoksa ihtimalim yuksekmis cunku gordugunz gibi bintane belirsizlik:))))Meratcanım ben yaptıysam herkes yapar emin ol hem önce o up uzun gelen süreç bi bakıyosun geçmiş bile hayırlısını dileyellimyaockrabbimzden:)
Bir de düzgün yazsam iyi olacakmış, ama siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Ben 2 gün evden çıkmadım ama hep yattım diyemem az az gezindim. Bugün eczaneye gittim geldim yine yatıyorum. Doktorum dün için banyo yapabilirsin demişti ama ben yarın yaparım 3. gün yap diyen çok oldu. Birde şu anda bursadayım ama gebze de oturuyorum. 4 nisandan beri buralardayım. Evimi özledim, eşimde yalnız. Pzt yolculuk izni verdi doktorum ama kararsızım. Allah bu yolda çektiğimiz sıkıntıları görüp bizleri sevinirsin Amiin.Merhaba arkadaşım, benim de cuma transfer oldu.çok şiddetli olmasa da ben de de var kadınlarda. Ama ağrı gibi değil sanki sancı var bir iğne bağırıyorlar sanki. İlk gün oldukça şiddetli idi dün yok gibi idi bugün arttı yine. İnşallah güzel haberi birlikte alırız.
Ne guzk birsy kalmamis sonuc ogrenmenize:) benim randevuyuda yarina cektik daha dogrusu doktoruma sordum o da yarin gel dedi gelismeleri yazarim o igneleri nasil vyrcm bilmiyorum esimde ben yapamam diyip duruyo..
canm gittigin merkezde yaptir uzaksa en yakin ya polikilinige yada saglik ocaginda da yaptira bilirsinNe guzk birsy kalmamis sonuc ogrenmenize:) benim randevuyuda yarina cektik daha dogrusu doktoruma sordum o da yarin gel dedi gelismeleri yazarim o igneleri nasil vyrcm bilmiyorum esimde ben yapamam diyip duruyo..
walla gecen sefer hastaymisim gibi yattim ama bu ssefer 3 gun yattim 4 gun yavas yavas ayaklandim dunden beri disari cikiyorum yuruyus yapip eve geliorum dus olayida ptesj transferim oldu cuma gecesi yikandim sana illa demislerdir su gun yikanabilirsin dieinşallah bebeklerimiz bzimle canım ben inanıyorum. Yatıyormusun canım ğpeki? birde banyo olayını ne yaptın ben çok duş almak istiyorum ama eşimm bekle diyip duruyo napsam bilemedim
amin ins canm sen bursadami tedavi oldunBir de düzgün yazsam iyi olacakmış, ama siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Ben 2 gün evden çıkmadım ama hep yattım diyemem az az gezindim. Bugün eczaneye gittim geldim yine yatıyorum. Doktorum dün için banyo yapabilirsin demişti ama ben yarın yaparım 3. gün yap diyen çok oldu. Birde şu anda bursadayım ama gebze de oturuyorum. 4 nisandan beri buralardayım. Evimi özledim, eşimde yalnız. Pzt yolculuk izni verdi doktorum ama kararsızım. Allah bu yolda çektiğimiz sıkıntıları görüp bizleri sevinirsin Amiin.
yoo bana verilmedi lavman ilk senden duyuyirum ben opuda lavmanMerhabalar. .
benimde yarin yumurta toplama islemi yapilacak..bugun yatmadan once lavman verdiler .iiçimi bosaltcakmis..sizede verdilermi ? Hic kullanmadim nasil kullancam ya ?
Olmadi oyle yapicm ztn kendime igne batirma olayi biraz gozumde canlanmiyo ama esim yapsa kolayda o da korkuyo bakcz artik bisekilde:/canm gittigin merkezde yaptir uzaksa en yakin ya polikilinige yada saglik ocaginda da yaptira bilirsin
oooo canm sen ne yapiosun ya kafani bunlara takiyosun ortada bisey yokken henuz yapma bende yanlis yapiosun zmani gelince dusun hepsini siraylaKafamda deli sorular:) yumurtam kactane olck kaci dollenck 5.gune kactane gitcek daha dogrusu gitcek mi gitmicek mi hadi gitti 1tane mi 2 tane mi transfer ettirsek burde istemekle yyapcaklar mi ohss olckmiyim dondurulck mi yoksa ihtimalim yuksekmis cunku gordugunz gibi bintane belirsizlik:))))
Ufff beninde ikinci denemem tup.ilkinde vermediler..gittigim yeri degistrfim burda verdiler.hicde kullanasim yok..napsam nasil yapcam onuda bilemiyorum...sıkcaksn dedi hemsire ama.yoo bana verilmedi lavman ilk senden duyuyirum ben opuda lavman