• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Olmadi oyle yapicm ztn kendime igne batirma olayi biraz gozumde canlanmiyo ama esim yapsa kolayda o da korkuyo:KK66: bakcz artik bisekilde:/
Arkadasim bende cok korkan biriyim ignelerden..Bütün ignelerimi ya saglik ocaginda yada hastanede yaptirdim..

Kızlar biliyosunuz cuma transferim oldu. bugun3. gün gbi kasık ağrıları normal herhalde dimi birde sık sık idrara çıkıyorum. Sanki ağrılarımın çoğu gazdan gibi ama ara ara sağ yada sol kasığımda ani ağrılar oluyo normal mi yaşayan var mı aranızda böyle şeyler?
Cok ayakta durma yiyebildigşn kdr Ananas ye cnm .

gun sayiyorm bugun 6 gunum 2 ci denemem ilkinde negatifi gordum bende vok korkuyorum test yapma ama 5 gunden beri batmalarim var bugun cok daha yogun sanki ara ara adet olucakmisim gibi bir hiss ayy yaaaa allahim sen buyuksun
Ay hadi inşallah tutmustr ..amin ..

Merhabalar. .
benimde yarin yumurta toplama islemi yapilacak..bugun yatmadan once lavman verdiler .iiçimi bosaltcakmis..sizede verdilermi ? Hic kullanmadim nasil kullancam ya ?
Valla bende 3 kere opu oldum ama hiç lavman vermediler. Zaten aç olacaksın geceden. Bi myom ameliyatı bi de basur ameliyatında yaptım ben lavman. Suyu içine sıkacaksın ama sen yapamazsın bence yardım lazım. Soğuk bir su 30 dakika içinde ki o kadar genelde kalmıyor koşturuyorsun zaten tuvalete. Bir kaç defa gidersin. Korkma çok sıkıntılı değil, yoğun ishal olduğunu düşün afedersin ama işte öyle bir Şey. Geçmiş olsun şimdiden ve umarım güzel yumurtaların toplanır, hayırlısı olsun.

blastokist yanlis bilgiye sahip deilsem tutma sansi biraz daha kaliteli embrio mus canm bende yeni ogrendim banada bu sefer blastokist transfer edildi
Allah allah hic duymadim..yani 1.kalite yada 2. Vs .böyle diyorlarya bunlarin adlari o zaman..

Back