igne yapilirken emin ol acimiyo hemde hic anlamiyosun bu kadar telas yapma arkadasim senn ilk tedavinmiOlmadi oyle yapicm ztn kendime igne batirma olayi biraz gozumde canlanmiyo ama esim yapsa kolayda o da korkuyo bakcz artik bisekilde:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
igne yapilirken emin ol acimiyo hemde hic anlamiyosun bu kadar telas yapma arkadasim senn ilk tedavinmiOlmadi oyle yapicm ztn kendime igne batirma olayi biraz gozumde canlanmiyo ama esim yapsa kolayda o da korkuyo bakcz artik bisekilde:/
Arkadasim bende cok korkan biriyim ignelerden..Bütün ignelerimi ya saglik ocaginda yada hastanede yaptirdim..Olmadi oyle yapicm ztn kendime igne batirma olayi biraz gozumde canlanmiyo ama esim yapsa kolayda o da korkuyo bakcz artik bisekilde:/
vardir ozman bir bildikleri yapman gerekiosa yapicaksin ozman yapcak bisey yokUfff beninde ikinci denemem tup.ilkinde vermediler..gittigim yeri degistrfim burda verdiler.hicde kullanasim yok..napsam nasil yapcam onuda bilemiyorum...sıkcaksn dedi hemsire ama.
Öyle yapcam artik..vardir ozman bir bildikleri yapman gerekiosa yapicaksin ozman yapcak bisey yok
O nedemek ? :-(yaaa edet olucakmisim gibi gelio bana sanki ama ara ara oluyo blostakist transferi olan yokmuuuuuuu????
gun sayiyorm bugun 6 gunum 2 ci denemem ilkinde negatifi gordum bende vok korkuyorum test yapma ama 5 gunden beri batmalarim var bugun cok daha yogun sanki ara ara adet olucakmisim gibi bir hiss ayy yaaaa allahim sen buyuksunÖyle yapcam artik..
Senin durumun nedir ?
blastokist yanlis bilgiye sahip deilsem tutma sansi biraz daha kaliteli embrio mus canm bende yeni ogrendim banada bu sefer blastokist transfer edildiO nedemek ? :-(
Cok ayakta durma yiyebildigşn kdr Ananas ye cnm .Kızlar biliyosunuz cuma transferim oldu. bugun3. gün gbi kasık ağrıları normal herhalde dimi birde sık sık idrara çıkıyorum. Sanki ağrılarımın çoğu gazdan gibi ama ara ara sağ yada sol kasığımda ani ağrılar oluyo normal mi yaşayan var mı aranızda böyle şeyler?
Ay hadi inşallah tutmustr ..amin ..gun sayiyorm bugun 6 gunum 2 ci denemem ilkinde negatifi gordum bende vok korkuyorum test yapma ama 5 gunden beri batmalarim var bugun cok daha yogun sanki ara ara adet olucakmisim gibi bir hiss ayy yaaaa allahim sen buyuksun
Igne yapmak o kdr kolay ki bebekler sayesinde bu konuda ders almadan uzman oldukOlmadi oyle yapicm ztn kendime igne batirma olayi biraz gozumde canlanmiyo ama esim yapsa kolayda o da korkuyo bakcz artik bisekilde:/
Lavman ne fitil miUfff beninde ikinci denemem tup.ilkinde vermediler..gittigim yeri degistrfim burda verdiler.hicde kullanasim yok..napsam nasil yapcam onuda bilemiyorum...sıkcaksn dedi hemsire ama.
Valla bende 3 kere opu oldum ama hiç lavman vermediler. Zaten aç olacaksın geceden. Bi myom ameliyatı bi de basur ameliyatında yaptım ben lavman. Suyu içine sıkacaksın ama sen yapamazsın bence yardım lazım. Soğuk bir su 30 dakika içinde ki o kadar genelde kalmıyor koşturuyorsun zaten tuvalete. Bir kaç defa gidersin. Korkma çok sıkıntılı değil, yoğun ishal olduğunu düşün afedersin ama işte öyle bir Şey. Geçmiş olsun şimdiden ve umarım güzel yumurtaların toplanır, hayırlısı olsun.Merhabalar. .
benimde yarin yumurta toplama islemi yapilacak..bugun yatmadan once lavman verdiler .iiçimi bosaltcakmis..sizede verdilermi ? Hic kullanmadim nasil kullancam ya ?
Allah allah hic duymadim..yani 1.kalite yada 2. Vs .böyle diyorlarya bunlarin adlari o zaman..blastokist yanlis bilgiye sahip deilsem tutma sansi biraz daha kaliteli embrio mus canm bende yeni ogrendim banada bu sefer blastokist transfer edildi
Yok canim bende ilk kullancam..dogumda falan duyardim tuvaletini yapman icin icini bosaltmak icinmis.Lavman ne fitil mi
ins canm ins 7 yildir istiyorumnbenAy hadi inşallah tutmustr ..amin ..
walla bende bilmiyodum basina gelince herseyi bilio ogrenmeye calisio insanAllah allah hic duymadim..yani 1.kalite yada 2. Vs .böyle diyorlarya bunlarin adlari o zaman..
Bizim 14 yil olduins canm ins 7 yildir istiyorumnben
oyyyy bendende uzun bekleyenler varmis ama benim ilk tedavim daha once hic tedavi olmadim sizin probleminiz ney ozel deilseBizim 14 yil oldu
Haklisin canim..insan basina gelince aradtirip ogreniyor..walla bende bilmiyodum basina gelince herseyi bilio ogrenmeye calisio insan