- 7 Aralık 2014
- 230
- 242
- 18
Hangi aşamadasın canım? Ben opu olmadım henüz ara ara karnım ve midem arasında çizgi gibi ağrılarım olyo bu normalmiş yumurtalar büyüdükce olur dedi doktorum. bir ilaç önerdi hamileliğin ilk 3 ayında da kullanabiliyoruz mide ve gaz problemlerinde dedi umarım seninkide bu şekilde önemsiz bişeydirkızlar benim göbek çevresinde ağrım var htta acıyor.normal mi sizce? var mı sizde de?
Dualarım seninle cnm hamilelik için mi kan vericeksinKızlar eşim işten gelince kan vermeye gidicem bırazdan dua edin bana
Evet canım teansferimin 9 gününe girdim öğlen.doktorumda öğleden aonra kan verebilirain dediDualarım seninle cnm hamilelik için mi kan vericeksin
salaklıgından vazgectı. 1 gunluk ıs sanıyormuş yersen tabi. defalarca soyledım ona ılk gun gıdıp tahlıl verecez donecez sonrakı hafta rapor alırın dıye neresıyle dınlıyorsa benı artık bıkkınlık geldıbi anda neden vazgeçtiki canım,iş durumu müsait değilse belki ondan demiştir,bizimde izin sıkıntılı oluyor , benim de eşim cuma günü için izin aldı istanbula gidecek,önceki hafta test vermek için izin almıştık ama durumumuz böyle olunca mecburen izin gerekli oluyor.inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım bak adetin de gecikmiş ne güzel olur
Neden 12 günü tamamlamadınEvet canım teansferimin 9 gününe girdim öğlen.doktorumda öğleden aonra kan verebilirain dedi
salaklıgından vazgectı. 1 gunluk ıs sanıyormuş yersen tabi. defalarca soyledım ona ılk gun gıdıp tahlıl verecez donecez sonrakı hafta rapor alırın dıye neresıyle dınlıyorsa benı artık bıkkınlık geldı
oğretmen kendısı ızın de sorun yokkı sabahtan berı delı gıbı temızlık yapıyorum sınırım gecmıyor
Kızlar yarın öğlen yumişlerim toplanacak.
Bugün göbüşümü tuta tuta evi temizledim. Kendimi temizledim. Yemek yaptım. Yarın fırsat olmaz diye.
Dualarınızda unutmayın. Benim 7. denemem biliyorsunuz. İlk sefer gibi düşünmeye çalışıyorum. 5. güne giderse pgt yapılıp dondurulacak. Allahım sen benimle birlikte buradaki tüm arkadaşlarımın yardımcısı ol. (amin)
Sarisekerannesi sonucunu bize de yaz canım. Allah hayırlısını nasip etsin. [/QUOT
Dualarımız seninle canım. Kıyamam çok mu şişti göbüşün?? Yarın bize güzel haberlerle geleceksin allahın izniyle ve bu son denemen olacak
5.gün embiriyosu benim.daha öncekindede doktorum 9.gün yaptırmıstıNeden 12 günü tamamlamadın
Bn bu 5. Gün 3. Gn ne demek bilmiyorum5.gün embiriyosu benim.daha öncekindede doktorum 9.gün yaptırmıstı
Ilk denemende mi oldu tüp bebekle hangi hastanede yaptırdın canımyok canım nerde oda tüp.amin inşallah
Bn ist degilim ama araştırma yapmıştım Aret Kamer var çok iyi seyler okumuştum onun hakkındaselam arkadaşlar sanırım ben de Haziran ya da Temmuz sonu deneme yapacağım. aslında çok sıkıldım bıktım ama ileri de pişman olmak istemiyorum. neyse daha önceleri umutta denedim. ama geçen yaz gittim kadro değişmiş ve bayram Gününe denk gelmiştim. saçma sapan bir program olmuştu. şimdi İstanbul'da başka bir merkez arıyorum. doktorun ilgili olmasını istiyorum. merkez önerirseniz çok sevirim.
5.gün embirıyosu daha kalıtelıymıa aanırım.Bn bu 5. Gün 3. Gn ne demek bilmiyorum
evet ilk denemem memorial şişliIlk denemende mi oldu tüp bebekle hangi hastanede yaptırdın canım
Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunuKızlar bu arada sonucum 2,68 hamile değilim:-(
Herkes destekçim sağolsunlar eşimde.bi kızımda var ama cok üzüldüm bebek odamız duruyordu ilk önce onu elden cıkarıcam.Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunu
Çok şükür haline cnm 1 tane yavrun varmış 2. De olur inş . Bebek olsunda odasda herseyde alınır cnm gözünün önünde durdurupds morelini bozma hemde üzülme .Herkes destekçim sağolsunlar eşimde.bi kızımda var ama cok üzüldüm bebek odamız duruyordu ilk önce onu elden cıkarıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?