• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar benim göbek çevresinde ağrım var htta acıyor.normal mi sizce? var mı sizde de?
Hangi aşamadasın canım? Ben opu olmadım henüz ara ara karnım ve midem arasında çizgi gibi ağrılarım olyo bu normalmiş yumurtalar büyüdükce olur dedi doktorum. bir ilaç önerdi hamileliğin ilk 3 ayında da kullanabiliyoruz mide ve gaz problemlerinde dedi umarım seninkide bu şekilde önemsiz bişeydir ;)

Kızlaarr 2. kontroldende ben ve yumoşlarım yıldızlı pekiyiyle geçtik :D Yumoşlar 13-14-15 boyutları civarında doktorum 20 civarında yumurta toplayacaklarını umuyor. Buna hem çok seviniyorum hemde korkuyorum umarım sorun yaşamayız ohss konusunda. Cumartesi 3. ve son kontrol olacak allahın izniyle Pazartesi yada salı da opu tarihi:KK54:
İğneleri olurken bu kısmın heycanını hiç düşünemiyor insan. Şimdi gelecek hafta minnoşlarımı hastanede bırakıp sonra da alıp eve gelebileceğimi düşününce heyecan ve panik karışımı birşeyler yaşıyorum:eek:
:KK49: Rabbim sonuçlarımızı da hayırlı eylesin hayırlı sağlıklı miniklerimizi dünyaya getirme mucizesini yaşayabilelim inşallah..

bi anda neden vazgeçtiki canım,iş durumu müsait değilse belki ondan demiştir,bizimde izin sıkıntılı oluyor , benim de eşim cuma günü için izin aldı istanbula gidecek,önceki hafta test vermek için izin almıştık ama durumumuz böyle olunca mecburen izin gerekli oluyor.inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım bak adetin de gecikmiş ne güzel olur
salaklıgından vazgectı. 1 gunluk ıs sanıyormuş yersen tabi. defalarca soyledım ona ılk gun gıdıp tahlıl verecez donecez sonrakı hafta rapor alırın dıye neresıyle dınlıyorsa benı artık bıkkınlık geldı
oğretmen kendısı ızın de sorun yokkı sabahtan berı delı gıbı temızlık yapıyorum sınırım gecmıyor

salaklıgından vazgectı. 1 gunluk ıs sanıyormuş yersen tabi. defalarca soyledım ona ılk gun gıdıp tahlıl verecez donecez sonrakı hafta rapor alırın dıye neresıyle dınlıyorsa benı artık bıkkınlık geldı
oğretmen kendısı ızın de sorun yokkı sabahtan berı delı gıbı temızlık yapıyorum sınırım gecmıyor

daha adetin gelmemiş canım huyuna git ikna etmeye çalış,bazen çocuk gibi davranıyorlar,inadına gitmeden tatlı tatlı konuş,bebek resimleri göster anlat heveslenir yine :KK48:

Kızlar yarın öğlen yumişlerim toplanacak. :KK76:
Bugün göbüşümü tuta tuta evi temizledim. Kendimi temizledim. Yemek yaptım. Yarın fırsat olmaz diye.
Dualarınızda unutmayın. Benim 7. denemem biliyorsunuz. İlk sefer gibi düşünmeye çalışıyorum. 5. güne giderse pgt yapılıp dondurulacak. Allahım sen benimle birlikte buradaki tüm arkadaşlarımın yardımcısı ol. (amin)
Sarisekerannesi Sarisekerannesi sonucunu bize de yaz canım. Allah hayırlısını nasip etsin. :KK46:

Kızlar yarın öğlen yumişlerim toplanacak. :KK76:
Bugün göbüşümü tuta tuta evi temizledim. Kendimi temizledim. Yemek yaptım. Yarın fırsat olmaz diye.
Dualarınızda unutmayın. Benim 7. denemem biliyorsunuz. İlk sefer gibi düşünmeye çalışıyorum. 5. güne giderse pgt yapılıp dondurulacak. Allahım sen benimle birlikte buradaki tüm arkadaşlarımın yardımcısı ol. (amin)
Sarisekerannesi Sarisekerannesi sonucunu bize de yaz canım. Allah hayırlısını nasip etsin. :KK46:[/QUOT

Dualarımız seninle canım. Kıyamam çok mu şişti göbüşün?? Yarın bize güzel haberlerle geleceksin allahın izniyle ve bu son denemen olacak ;)

selam arkadaşlar sanırım ben de Haziran ya da Temmuz sonu deneme yapacağım. aslında çok sıkıldım bıktım ama ileri de pişman olmak istemiyorum. neyse daha önceleri umutta denedim. ama geçen yaz gittim kadro değişmiş ve bayram Gününe denk gelmiştim. saçma sapan bir program olmuştu. şimdi İstanbul'da başka bir merkez arıyorum. doktorun ilgili olmasını istiyorum. merkez önerirseniz çok sevirim.

selam arkadaşlar sanırım ben de Haziran ya da Temmuz sonu deneme yapacağım. aslında çok sıkıldım bıktım ama ileri de pişman olmak istemiyorum. neyse daha önceleri umutta denedim. ama geçen yaz gittim kadro değişmiş ve bayram Gününe denk gelmiştim. saçma sapan bir program olmuştu. şimdi İstanbul'da başka bir merkez arıyorum. doktorun ilgili olmasını istiyorum. merkez önerirseniz çok sevirim.
Bn ist degilim ama araştırma yapmıştım Aret Kamer var çok iyi seyler okumuştum onun hakkında

Kızlar bu arada sonucum 2,68 hamile değilim:-(
Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunu

Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunu
Herkes destekçim sağolsunlar eşimde.bi kızımda var ama cok üzüldüm bebek odamız duruyordu ilk önce onu elden cıkarıcam.

:KK36:
Herkes destekçim sağolsunlar eşimde.bi kızımda var ama cok üzüldüm bebek odamız duruyordu ilk önce onu elden cıkarıcam.
Çok şükür haline cnm 1 tane yavrun varmış 2. De olur inş . Bebek olsunda odasda herseyde alınır cnm gözünün önünde durdurupds morelini bozma hemde üzülme .
Meryem suresi cocuk için okunuyor bol bol onu oku .

Back