• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

arkadaslar hesap nerden kapanıyor eşim girmemi istemiyor cok sorun yasadık hesabımı nasıl kapatabılırım

herkesın en buyuk destekcisi eşi olmustur bu süreçte moralını bozmayan rahatlatan pozitif enerjı veren benm kı ıse gece buraya gırdıgım herseyımı anlattıgım ıcın cok kötu seyler söyledı bı dövmedıgı kaldı ve moralım sıfır hesabı kapatma lazım ve bu kötu enerjıyle sankı klınıkten arayacaklar kötu haber verecekler gıbı hıssedıyorm hep boyle olmustur benm ne zaman gune kötu baslasa kötu devam eder sankı sımı arayacaklar dıcekler kalmadı yumurta yada 9dan 2 ye 3 e 4 e dustu ne bılım bukdar moral kötüyken olumlu dusunemıyorm :cry: okadar ımrenıyorm kı su esının destegını alan esının destegıyle hrseyın ustesınden gelenlere benımkı destek olmadıgı gıbı her fırsatta altust eder sonrada neden kadnlar kulubunde yazıyon ya ne yapım ıcıme atım atım dert olsn öleyım mı neyse kızl su hesap nasıl kpanıyor acıl yardım lutfen:cry:

herkesın en buyuk destekcisi eşi olmustur bu süreçte moralını bozmayan rahatlatan pozitif enerjı veren benm kı ıse gece buraya gırdıgım herseyımı anlattıgım ıcın cok kötu seyler söyledı bı dövmedıgı kaldı ve moralım sıfır hesabı kapatma lazım ve bu kötu enerjıyle sankı klınıkten arayacaklar kötu haber verecekler gıbı hıssedıyorm hep boyle olmustur benm ne zaman gune kötu baslasa kötu devam eder sankı sımı arayacaklar dıcekler kalmadı yumurta yada 9dan 2 ye 3 e 4 e dustu ne bılım bukdar moral kötüyken olumlu dusunemıyorm :cry: okadar ımrenıyorm kı su esının destegını alan esının destegıyle hrseyın ustesınden gelenlere benımkı destek olmadıgı gıbı her fırsatta altust eder sonrada neden kadnlar kulubunde yazıyon ya ne yapım ıcıme atım atım dert olsn öleyım mı neyse kızl su hesap nasıl kpanıyor acıl yardım lutfen:cry:

canım üzülme lütfen,her zaman mı tepki gösteriyor,belki bir sinirli anına denk gelmiştir kızmıştır,bu süreçte hepimiz çok yıpranıyoruz destek olmuyor diye düşünme,sakince konuş eşinle kimseye anlatamıyorum seni de üzmek istemiyorum,orda içimi döküp rahatlıyorum sana ne zararım var diye söyle seni anlıyacaktır

Valla enişteye cok kızdım.burda sadece kadınlar var ve kendi isminlede yazmıyorsun benim gibi kendi isminle yazdan öldürür herhalde basıt bir internet hesabı için dövücek duruma geliyorsa sen kaç bence arkadasım.benim eşim yapsa hiçte kapatmazdım valla daha cok gözüne sokardım.ne düşüncesiz bınlar kendiler oturuyorlar tüm dertleri biz çekelim.kendiler kan aldıramazken biz hergün iğne uapıyoruz piskolojık olarak desen kafamızda kurmaktan deli oluyoruz oohh kımseyle konusma diyor bide.kusura bakma canım ama aşiri ainirlendim.

celaleddin peru doktorumuz canım,birkaçkez hastane değiştirdi en son hangi hastanedeydi bilmiyorum florya olabilir,spermleri medicalpark göztepede dondurduk senin hastane yani
Ee canım orda yaptırsan keske daha kolay olur senin için.spermleri alıp baska hastaneye tasınayı veya embiriyolrı önermiyorlar ya.

merhaba kızlar bende temmuzda bayramdan sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum memorıal ataşehirde dr.cem demireli bilen onunla birlikte tedavi olan var mı acaba pcos hastasıyım bu ılk denemem olucak ama sımdıden korkular sardı

Back