• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Zor bir durum.Ben yaşadım. 6 denemem de 2 kere transferi yaşadım. Uygun kalite çıkmadı maalesef. Düşün taşın doğru kararı ver canım. İki ihtimalin var. 5. günü beklemeyip en kalitelileri transfer edeceksin. Ya da riski göze alıp transfer olmama ihtimalini de düşüneceksin.
canm düşündük ve beklicez zaten sımdı gıtme ıhtımalımızde yok saat 10.30 a ben klınıge 80.90km uzaktayım yanı ha dıyıne gıdemem cok kötu oldm tama fıre beklıyordm ama bukdar degıl bırde daha dıerlerı cope gıtmemıs takıp edıyolarmıs belkı onlarda ılerlermıs bana dedıklerı kalıtelı olan 2 tane dıerlerı cöpmu dedım hayır onlarda takıp altında bekletılıyo dedı

Kızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum
CANIM İNŞALLAH 5. güne sağlıkla kaliteli olarak giderler. Allah yardımcın olsun

:cry::cry::cry::cry: YA BEKLIYORDM FIRE AMA BUKDAR DEĞİL YINEDE BUNA ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR :cry::cry:

Meryem suresi cocuk için okunuyorsun oku hemde için biraz rahatlar cnm
canm ben meryem suresını gecen ay yazdırmıstım zemzem suyuna ıslamıstım ben meryem suresı yazınca bır suru cıkıyor tam olarak meryem suresını bana kopya etme sansın varmı

Kızlar bu arada sonucum 2,68 hamile değilim:-(
canım inşallah kızına kardeşler gelir tez zamanda.
Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunu
cnm ben de senin durumundayım aşırı derecede anlayışsız bir eşim var heran diken üstündeyim. şimdilik iyi kafirliği bıraktı ama yakında başlar yine. ailesi desen kendinden bin beter düşman başına. zaten diğer oğlunu nişanladılar gelin dayanamadı ayrıldı. ama Allahtan ben kendi memleketimdeyim ve eşimin memleketi 8 saat uzaklıkta :) hayırlısı bakalım çok canımı sıkmaya devam ederse kendi kaybeder....

dua
Arapça mı istiyorsun Türkçe mi
arapçada türkçede olur canm sen hangısı uygunsa bı zahmet kopyala ben tam olarak hangı kısmı okuyacagım bılemedm ıntertte bı suru meryem suresı var turkce yazılı ama okumama gereken hangı bölum bana kopyalarsan

cnm ben de senin durumundayım aşırı derecede anlayışsız bir eşim var heran diken üstündeyim. şimdilik iyi kafirliği bıraktı ama yakında başlar yine. ailesi desen kendinden bin beter düşman başına. zaten diğer oğlunu nişanladılar gelin dayanamadı ayrıldı. ama Allahtan ben kendi memleketimdeyim ve eşimin memleketi 8 saat uzaklıkta :) hayırlısı bakalım çok canımı sıkmaya devam
ederse kendi kaybeder....[/QUOTE]

Yemin ederim el birligiyle bni çıldırtıcaklar hasta ettiler bni 2 yık içinde psikolojimin çöküntüdeyim bn bide beraber oturuyorum :cry:

evet okudum canm doktor bızzat aradı benı uzulucegımı bıldıgı ıcın dedıkı ıstersenız gelın bugun transfer edelım ama kalıtelerı ıyı dedı besıncı gune gıdebılır dedı ama gıtmeyebılırde dedı sıze kalmıs dedı zaten besıncı gune gıtmezse transferde etsek gıtmıcekler dedı bılmıyorm cok kötu oldm tamam fıre beklıyordm ama bukdar degıl ya ne dıyecegımı blemedım bogazım düğümlendi alllahım onlara can versin inşallah :KK43:[/QUOT
canim hayırlısı herseyin
Yalnız senin doktor 5. Güne gitmiyorsa transfer etsekde gitmez demisya o da garip. Bu durumda 3. Gun embriyosu transferi hıc yapmamaları lazım. Illa bekleyip 5. Güne gidenleri koymaları lazım.
Neye göre bu kararı belirliyorlar anlamadım. Benim de bu 3 tanenin kaliteleri cok iyiymiş o zaman benimkileri niye bekletmiyorlar da transfer ediyorlar tam kafa karıştırıcı olay..

kızlar selam. yumurtalarımın 8 tanesi önden 2 tanesi geriden geliyomuş. gayet iyi gelişmleri bölünmeleri iiymiş bugün 3.günü.yarın sabah 4. gün transferi yapılacak. doktora sordum 4. gün duymadım ben niye 4. gün dedim.genellikle 4.gün ya da 5. gün koyuyoruz.4. gün de sıklıkla koyduk merak etmeyin dedi.diğerlerini donduracağız çözüldüklerinde 5. güne gitme ihtimalleri böylece artıyor dedi.hayırlısı artık.

canim hayırlısı herseyin
Yalnız senin doktor 5. Güne gitmiyorsa transfer etsekde gitmez demisya o da garip. Bu durumda 3. Gun embriyosu transferi hıc yapmamaları lazım. Illa bekleyip 5. Güne gidenleri koymaları lazım.
Neye göre bu kararı belirliyorlar anlamadım. Benim de bu 3 tanenin kaliteleri cok iyiymiş o zaman benimkileri niye bekletmiyorlar da transfer ediyorlar tam kafa karıştırıcı olay..
canm ılk trasnfere kadar gelısım belkıde trasferım olmayacak ınan hıc bılmıyorm doktorumun dedıgı bu gıdecekse zaten rahımdede gıder gıtmıcekse rahımdede gıtmez ded doktorun senı bekletmemesı belkıde bekletse senınkılerde gıdıcek rahımde de gıder gıdıcek olan ded

kızlar selam. yumurtalarımın 8 tanesi önden 2 tanesi geriden geliyomuş. gayet iyi gelişmleri bölünmeleri iiymiş bugün 3.günü.yarın sabah 4. gün transferi yapılacak. doktora sordum 4. gün duymadım ben niye 4. gün dedim.genellikle 4.gün ya da 5. gün koyuyoruz.4. gün de sıklıkla koyduk merak etmeyin dedi.diğerlerini donduracağız çözüldüklerinde 5. güne gitme ihtimalleri böylece artıyor dedi.hayırlısı artık.
maşallah canm senınde 9 taneydı toplam 8 tanesı önden gıdıyor mekadar guzel bızım 2 tane kaldı canım kalıtesı en ıyı olan 2 taneymı dıerlerı bızımde sanırm arkadan gelıyor cok ıyı bılmıyorm ama onlarda takıpte dedı kalıtesı en ıyı olanlar 5.gune gıder dedı ınsallah senınde ha 4 ha bes evet bencede 4.gunde olabılır acaba bende 4.gun istesemıydım ama bana ya 3 ya 5 dedıler

[QUOTE=".[/QUOTE]

Yemin ederim el birligiyle bni çıldırtıcaklar hasta ettiler bni 2 yık içinde psikolojimin çöküntüdeyim bn bide beraber oturuyorum :cry:[/QUOTE]

canım Allah sabır versin. çok zor durumun şu dünyaya 1 kere geliyoruz ve en iyi şekilde yaşamak hepimizin hakkı. bunu elimizden alanları Allaha havale et gitsin ben öyle yaptım

cnm ben de senin durumundayım aşırı derecede anlayışsız bir eşim var heran diken üstündeyim. şimdilik iyi kafirliği bıraktı ama yakında başlar yine. ailesi desen kendinden bin beter düşman başına. zaten diğer oğlunu nişanladılar gelin dayanamadı ayrıldı. ama Allahtan ben kendi memleketimdeyim ve eşimin memleketi 8 saat uzaklıkta :) hayırlısı bakalım çok canımı sıkmaya devam
ederse kendi kaybeder....

allah yardımcın olsn canmm bırde sen gurbettesin sanırm bu süreç cok hassas süreç ve hepimizin oluyor psikolojisinin bozuk oldugu bunların hepsi allahım bizi sınıyor denıyor allahımın bugunune sukur canm allahm tez gunde versın sana bebegını

Yemin ederim el birligiyle bni çıldırtıcaklar hasta ettiler bni 2 yık içinde psikolojimin çöküntüdeyim bn bide beraber oturuyorum :cry:[/QUOTE]

canım Allah sabır versin. çok zor durumun şu dünyaya 1 kere geliyoruz ve en iyi şekilde yaşamak hepimizin hakkı. bunu elimizden alanları Allaha havale et gitsin ben öyle yaptım[/QUOTE]
Gerçekten o kdr zor ve çıkılaması kötü bir durum 3 transferimin 3 de dınlenmedım asla hep ayakta yattığın zaman o kdr laf ve sorun oluyor ki

Yemin ederim el birligiyle bni çıldırtıcaklar hasta ettiler bni 2 yık içinde psikolojimin çöküntüdeyim bn bide beraber oturuyorum :cry:

canım Allah sabır versin. çok zor durumun şu dünyaya 1 kere geliyoruz ve en iyi şekilde yaşamak hepimizin hakkı. bunu elimizden alanları Allaha havale et gitsin ben öyle yaptım[/QUOTE]
Gerçekten o kdr zor ve çıkılaması kötü bir durum 3 transferimin 3 de dınlenmedım asla hep ayakta yattığın zaman o kdr laf ve sorun oluyor ki[/QUOTE]
oyyy kıyamam sana canım Allahım tez zamanda sana mutluluklar huzurlar nasip etsin....
Kızlar aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Hem dualarınızı hem de pozitif enerjilerinizi bekliyorum. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
canım hayırlı yaşlarrr inşallah bir sonraki yaşında yavvuşun olur kucağında :)

Back