- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
İyi doktor oldugunu duymustum ama uzak diye gitmemiştin ikinci tedavımdede medical park göztepeye gittim.merhaba kızlar bende temmuzda bayramdan sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum memorıal ataşehirde dr.cem demireli bilen onunla birlikte tedavi olan var mı acaba pcos hastasıyım bu ılk denemem olucak ama sımdıden korkular sardı
Kuzum ben pcos hastasıyım topiği açan arkadaşımızda pcos lü takma kafana tüp bebekte Pko hastalarınşanslı diyolar çok yumi oluyoaranızda pcos hastası olup tüp bebek yaptıran var mı
Ee canım orda yaptırsan keske daha kolay olur senin için.spermleri alıp baska hastaneye tasınayı veya embiriyolrı önermiyorlar ya.
ben varım canım ilk tedavimden bir kızım var yarında ikinci tedavimin sonucunu alıcamda pek olumlu hissetmiyorumaranızda pcos hastası olup tüp bebek yaptıran var mı
merhaba canım,selam kızlar nasılsınız? bugün aradım tekrar yumurtaların durumunu öğrenmek için 7 tane yumurtam döllenmişti iyilermiş şimdilik gelimeye devam ediyorlr dedi doktor.bir de 2 tane tam olgunlaşmayan yumurtam varmış onları da geliştirip döllemişler.yani 9 tane embriyom oldu. yarın tekrar ara yarın ya da cuma transfer yaparız dedi 3.gün ya da 4. gün dedi. 4.gün transferi oluyor mu kızlar? benim yumurtalar pazartesi toplandı işleme alındı o gün 1. gün mü sayılıyor?
anladım canım benimle aynısın sen de bana doktor yarın ya da cuma transfer yaaprız dedi.cuma olursa 4.gün oluyor o zaman. 4.gün transferi pek duymadım ben?merhaba canım,
pzt yanı toplandığı gun 0.gun salı gunu 1.gun oluyor.Benım de pzt opu oldu, embriyologdan ogrendım net bılgı yanı.bugun 2.gunun yani 4 hucrelı hale gelmıs olmaları gerekiyor..
evet 4.gun oluyor ben de duymadım ama oluyordur ıllakı takılma ona..anladım canım benimle aynısın sen de bana doktor yarın ya da cuma transfer yaaprız dedi.cuma olursa 4.gün oluyor o zaman. 4.gün transferi pek duymadım ben?
maşşalah ALLAH bağışlasın rabbım gönlünüze göre versin inşallah kızınız normal yolla mı olduben varım canım ilk tedavimden bir kızım var yarında ikinci tedavimin sonucunu alıcamda pek olumlu hissetmiyorum
ya sayfalardan bakıorum da pkolular hep 3. denmede falan hamile kalmışlar hep ilk seferinde yok gıbı sankıKuzum ben pcos hastasıyım topiği açan arkadaşımızda pcos lü takma kafana tüp bebekte Pko hastalarınşanslı diyolar çok yumi oluyo
Özel koşullarda aynı il içersinde tasinabiliyor canimBenim bir sorum olacaktı arkadaşlar. Dondurulmuşlarımı başka yerde transfer ettirmek istiyorum bozulma olur mu
karar werdn mi sen canm persa33
kızlar ben mersındeyım konya novafertılı cok ovduler 4250 tl tup bebek ucretı de uygun geldı. elımde 48 tane 75lık fostımon ve 1 ovıtrelle var dolayısı ıle ılac parası odemıcem veya az odıcem.Canim bende konyadayim basliyacagim insallah bende adet olursam sen nerede baslayacaksin doktorun kim ben medicana necati ozcimen dusunuyorum bu arada topikte necati ozcimene giden var mi kizlar ???
canım emın ol nerdyse hepımız kocaların sacmalıkları ıle ugrasıyoruz. sen yuzdun kuyruguna geldın. ya gırme buraya yada ondan habersız gır. ugrasıp keyfını kacırma.herkesın en buyuk destekcisi eşi olmustur bu süreçte moralını bozmayan rahatlatan pozitif enerjı veren benm kı ıse gece buraya gırdıgım herseyımı anlattıgım ıcın cok kötu seyler söyledı bı dövmedıgı kaldı ve moralım sıfır hesabı kapatma lazım ve bu kötu enerjıyle sankı klınıkten arayacaklar kötu haber verecekler gıbı hıssedıyorm hep boyle olmustur benm ne zaman gune kötu baslasa kötu devam eder sankı sımı arayacaklar dıcekler kalmadı yumurta yada 9dan 2 ye 3 e 4 e dustu ne bılım bukdar moral kötüyken olumlu dusunemıyormokadar ımrenıyorm kı su esının destegını alan esının destegıyle hrseyın ustesınden gelenlere benımkı destek olmadıgı gıbı her fırsatta altust eder sonrada neden kadnlar kulubunde yazıyon ya ne yapım ıcıme atım atım dert olsn öleyım mı neyse kızl su hesap nasıl kpanıyor acıl yardım lutfen
kızlar ben mersındeyım konya novafertılı cok ovduler 4250 tl tup bebek ucretı de uygun geldı. elımde 48 tane 75lık fostımon ve 1 ovıtrelle var dolayısı ıle ılac parası odemıcem veya az odıcem.
dıger topıklerden arkadaslar bılır. 3 asılama yaptırdım ve sonuc husran. sorun olmamasına ragmen olmadı.. normal yoldan zaten olmadı bugune kadar. 3 seneye dogru gıdıyoruz. eşimi aşılamaya zor ıkna etmıstım. olmayınca tup bebek seruvenı basladı. ıkna olsa maddı anlamda yapacak bısey yoktu. parayı da buldum tam adamı ıkna etmısken bugun yıne vazgectı. sınırlerım altust oldu. beyfendı 1 hafta rapor alamazmış. hazırana kalsın dıyor. hazıran gelır yıne bır bahane bulur. cok mutsuzum sadece aglayıp sıgara ıcıyorum.
kendı aılesı defalarca sacma sapan seyler ıcın rapor aldırttı ona. belkı adam gıbı cınsel hayatımız olsaydı normal yoldan olurdu. ayda 1-2 kere ılıskı ıle zaten olmuyor. ıyıce canımı sıkmaya basladı evlendıgıme pısman olmaya basladım.
bugun adet olmam lazımdı gelmedı henuz. 29. gun oldu. keşke bır mucıze olsa da hamıle olsam ve onunla ugrasmaktan kurtulsam.
canım emın ol nerdyse hepımız kocaların sacmalıkları ıle ugrasıyoruz. sen yuzdun kuyruguna geldın. ya gırme buraya yada ondan habersız gır. ugrasıp keyfını kacırma.
yok canım nerde oda tüp.amin inşallahmaşşalah ALLAH bağışlasın rabbım gönlünüze göre versin inşallah kızınız normal yolla mı oldu
Canım hiç korkma bende lucrin başladıktan 17 gün sonra adet görebildim. Şuan opuya yaklaşıyorum bir problem yaşamadım çok şükür panik yapma lütfenkızlar mrb 10 gün önce lucrin kullandım bugün de olmam gerekiyor ama hala olamadım tedaviye başlayacaktık olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?