• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

:KK36:
Çok şükür haline cnm 1 tane yavrun varmış 2. De olur inş . Bebek olsunda odasda herseyde alınır cnm gözünün önünde durdurupds morelini bozma hemde üzülme .
Meryem suresi cocuk için okunuyor bol bol onu oku .
Aynen kızım yatamadı diye atmak istemedim kardeşine olur dedim ama moralim cok bozuldu.okuycam canım sağol.yemin ediyorum 1 saate yatak döşeklık oldum.hasta gibi hissediyorum

Aynen kızım yatamadı diye atmak istemedim kardeşine olur dedim ama moralim cok bozuldu.okuycam canım sağol.yemin ediyorum 1 saate yatak döşeklık oldum.hasta gibi hissediyorum
canım yıpratma kendını bak sarılıp tesellı bulacagın cok cıcı bır kızın var Allah zamanı gelınce nasıp edecektır

Bn daha 22 yaşındayım bnm 3 denemem de başarısız oldu öyle düşünme bak daha Kötüleri var rabbim hayırlısını versin herseyin bundada bi hayır vardır cnmm benm üzülme olur inş

geçmiş olsun canım. ben de oğlumdan sonra yaptığım denemede çok kötü olmuştum. herkes şükret bir tane var diye teselli ediyordu beni. adeta aç gözlülük yapıyormuşum gibi ithamlar!!! insanlara aldırma canım. toparlanır bir daha denersin. asla asla dedim bak yine araştırmaya başladım. canlarımız yalnız büyümesin. anneliği bir kez daha tadalım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunu
tedavi süreçler çok hassaslaştırıyor bizi. bu durum tedaviler nedeniyle olmuş olabilir mi? biz çok hassaslaşıuoruz alıngan oluyoruz ve bazen gözümüzü annelik hırsı bürüyor başka alanlara kanalize olamıyoruz. ilk tüp bebeğim düşük oldu. eşim tekrar düşük olucak diye karnıma bile dokunmadı gebelik boyunca. çocuğa alıştırma kendini dedi durdu. bu süreci erkeklerde yaşıyor hem de çok şiddetli. bebeğimin ultrason fotoğraflarına bile bakmadı bakamadı. şu anda dahi deli gibi istemesine rağmen ağzı istemiyorum, sen bilirsin diyor. başarısızlıklar onları da yıkıyor. mutluluklar diliyorum ben umarım bebişlerle de yuvanız şenlenir.

selam arkadaşlar sanırım ben de Haziran ya da Temmuz sonu deneme yapacağım. aslında çok sıkıldım bıktım ama ileri de pişman olmak istemiyorum. neyse daha önceleri umutta denedim. ama geçen yaz gittim kadro değişmiş ve bayram Gününe denk gelmiştim. saçma sapan bir program olmuştu. şimdi İstanbul'da başka bir merkez arıyorum. doktorun ilgili olmasını istiyorum. merkez önerirseniz çok sevirim.
Tedavin hayırlı olsun canım İstanbul'da Maslak Acıbadem ve Bahçeciyi tavsiye ediyorlar başarı oranları güzel diye biliyorm

Oo maşallah Canm sonuda güzel olur inşallah
Kızlaarr 2. kontroldende ben ve yumoşlarım yıldızlı pekiyiyle geçtik :KK70: Yumoşlar 13-14-15 boyutları civarında doktorum 20 civarında yumurta toplayacaklarını umuyor. Buna hem çok seviniyorum hemde korkuyorum umarım sorun yaşamayız ohss konusunda. Cumartesi 3. ve son kontrol olacak allahın izniyle Pazartesi yada salı da opu tarihi:KK54:
İğneleri olurken bu kısmın heycanını hiç düşünemiyor insan. Şimdi gelecek hafta minnoşlarımı hastanede bırakıp sonra da alıp eve gelebileceğimi düşününce heyecan ve panik karışımı birşeyler yaşıyorum:eek:
:KK49: Rabbim sonuçlarımızı da hayırlı eylesin hayırlı sağlıklı miniklerimizi dünyaya getirme mucizesini yaşayabilelim inşallah..

ya sayfalardan bakıorum da pkolular hep 3. denmede falan hamile kalmışlar hep ilk seferinde yok gıbı sankı :KK43:
Canm tüp bebek tedavisinde en Şanslı grup pco lular merak etme Allah'a sığın eğer olacaksa zaten olur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ıma kalmış

tedavi süreçler çok hassaslaştırıyor bizi. bu durum tedaviler nedeniyle olmuş olabilir mi? biz çok hassaslaşıuoruz alıngan oluyoruz ve bazen gözümüzü annelik hırsı bürüyor başka alanlara kanalize olamıyoruz. ilk tüp bebeğim düşük oldu. eşim tekrar düşük olucak diye karnıma bile dokunmadı gebelik boyunca. çocuğa alıştırma kendini dedi durdu. bu süreci erkeklerde yaşıyor hem de çok şiddetli. bebeğimin ultrason fotoğraflarına bile bakmadı bakamadı. şu anda dahi deli gibi istemesine rağmen ağzı istemiyorum, sen bilirsin diyor. başarısızlıklar onları da yıkıyor. mutluluklar diliyorum ben umarım bebişlerle de yuvanız şenlenir.
Amin cnm kader kısmet hersey bn artık kadere inanıyorum kaderinde annelik Babalık varsa oluyor yoksa srn bin bir ilacıda kullansan en iyi doktorda gitsen olmuyo Kasımdan beri iğneler haplar fitiller o kdr çok kullanmışım ki vucudum da hapların yan etkisi oluyor gögüslerim de yırtılma kalçamda yırtılma olmuş düşün artık ve bn öyle süreçler yaşadım ki tek başıma yanlız bnm ailen türkiyede bn hollandadayım derdimi anlatıcak birisi yok ama yinede pes etmedim ha tabiki tutmadıklarında cok agladım yıprandım ama pes etmedim etmiycemde bn cocugumu düşünmezsm kimse düşünmez

Üzülme cnm hayırlısı hiç üzülme bundada var bir hayır 3 denememde tutmadı 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi ve bnm daha yaşım çok genç olur demelerine ragmen ve kesınlıkle bi sırun olmamasına ragmen tutmadı Günlerce hcg değerimin yükselmesini bekledik ve inanın bna bnm durumum kadr zır olsn yoktur eşim çok Anlayışsız eşimin ailesinden gerkes bişiy söylüyo ailem yanımda yok ama herseye ragmen cocugumu istiyoru. O olursa yaşamaya başlıycam tekrardan o yüzden kimse yitirmesin umudunu

Umudun bitmesin. Allah hayırlı zamanı biliyor unutma. Bu arada çocuğunun olmaması büyük bir imtihan ama ayrıca çecresel destek olmaması da çok zor. Allah yardımcın olsun. Sana zarar verecek görüşlerden kendini koru. O konuları açmamaya çalış. Mesafeli konuş. Eğer baş edemiyorsan" Beni üzüyorsunuz" de.

Herkes destekçim sağolsunlar eşimde.bi kızımda var ama cok üzüldüm bebek odamız duruyordu ilk önce onu elden cıkarıcam.

Canım vardır bir hayır. Elindeki güzelliklere şükret. Sahip olamadığına değil olduklarına bak. Hep kendimizden daha büyük imtihanda olanları düşünmeliyiz. Akışına bırak biraz. :KK24:

Umudun bitmesin. Allah hayırlı zamanı biliyor unutma. Bu arada çocuğunun olmaması büyük bir imtihan ama ayrıca çecresel destek olmaması da çok zor. Allah yardımcın olsun. Sana zarar verecek görüşlerden kendini koru. O konuları açmamaya çalış. Mesafeli konuş. Eğer baş edemiyorsan" Beni üzüyorsunuz" de.

Eşimin ailesi annesi çok üstüme geliyor işte zayıfsın ondan olmadı yemek yemiyorsun ac dolaşıyorsun öyle bi sorunum bile yok 50 kiloyum çnkü hani kilolu olsamda dıyet yapsam bunları dese anlıycagım ama yok yani ' bir kerede bna pozitif elektrik ver senınle konuşunca nrgatifligşn bna alın yaşıyo bnce sen karışma dedım ' çıldırtıyo bni gercekten
Sabır herseyin sonu cnm sabır Rabbimin yaminda hersey çok verir bir gün bizede .

Doğru söylüyorsun CNm yoruldum ama gercekten çok kötü süreçler yaşadım yaşıyorum da zor oluyo hersey bnm için bazen katlanamadıgım günler oluyo . Hatta bazen bu ilaçları içmiyceksiniz bugun dıyorum

Kızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum

Kızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum
Üzülme cnm bizim 17 taneydi ve 3 deneme yapıldı 3. Tutmadı hani olmasının bi anlamı yok aslında 17 var ama 3 tanesi yordu bni tutmadı sende dua et rabbine sıgın inan bna tutmuyorsa ve saglam değilse var bir hayır

Zor bir durum.Ben yaşadım. 6 denemem de 2 kere transferi yaşadım. Uygun kalite çıkmadı maalesef. Düşün taşın doğru kararı ver canım. İki ihtimalin var. 5. günü beklemeyip en kalitelileri transfer edeceksin. Ya da riski göze alıp transfer olmama ihtimalini de düşüneceksin.

Canım sakin ol , benim de 3 tane var , bugun 3. Gun embriyosu olarak transfer edilecek.
Eğer iyi durumda olanların sayısı 4 ten az ise genelde 5. Gunu beklemiyorlarmis. 3. Günde transfer edip doğal ortamıyla gelişmesini sürdürmesini bekliyorlarmış.
bir yazı eklemiştim buraya dun. Istersen oku güzel açıklamışlar.

Canım sakin ol , benim de 3 tane var , bugun 3. Gun embriyosu olarak transfer edilecek.
Eğer iyi durumda olanların sayısı 4 ten az ise genelde 5. Gunu beklemiyorlarmis. 3. Günde transfer edip doğal ortamıyla gelişmesini sürdürmesini bekliyorlarmış.
bir yazı eklemiştim buraya dun. Istersen oku güzel açıklamışlar.
evet okudum canm doktor bızzat aradı benı uzulucegımı bıldıgı ıcın dedıkı ıstersenız gelın bugun transfer edelım ama kalıtelerı ıyı dedı besıncı gune gıdebılır dedı ama gıtmeyebılırde dedı sıze kalmıs dedı zaten besıncı gune gıtmezse transferde etsek gıtmıcekler dedı bılmıyorm cok kötu oldm tamam fıre beklıyordm ama bukdar degıl ya ne dıyecegımı blemedım bogazım düğümlendi alllahım onlara can versin inşallah :KK43:

Back