• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benim betam 236 çıktı 10. Gün bir daha istememişti doktorum artış takibi yapmıyor 10 gün sonra keseye bakmıştı 2 tane gördü işte daha kalp atışlarını dinlemedim ama çok korkuyorum. Sen korkutmak istemem demiştin en korktuğum şey taşıyamam karnımda gibi geliyor tek gebelikte bile bissürü sorun yaşamıştım. Tek bebek istiyordum bir de çalışan biriyim, ikiz hamilelik ikizlere bakmak benim için korkunç bir şey. Hormonlardan mı bilmiyorum ama sadece 1 tanesinin kalp atışını duymayı çok istiyorum. 2 taneye bakmam çok ama çok zor sürekli ağlayasım geliyor hep düşünceliyim sürekli midem bulanıyor kusamıyorum belirtiler daha ağır sanki . Cumartesi kalp atışı için gidicem ama tek istediğim yalnızca 1 tane sağlıklı bebekti 😭

iki taneye bakamam sadece birinin kalbini duymak istiyorum demiştin .

Allah yardımcın olsun ama herkesin aynı değil canım. Bizim sülale ikizlerle dolu. Ayrıca ikiz doğuranların çoğu kucağına alıyor. Lütfen bizlerin kafasını bu şekilde bulandırma rica ediyorum. Ve sana hepimiz böyle bir beddua etme demiştik ama ettin ağızdan çıkanın insanı nasıl bulacağı belli olmaz. Umarım sağlık sorunundan dolayı kalbini durdurursında başka neden yoktur. Sonuçta almak istediğini söylemiştin. Hayırlısı neyse o olsun.
Bende demiştim böyle konuşmayın die inşAllah geride kalan bebegı sağlıkla kucaklarına alırlar

Bende demiştim böyle konuşmayın die inşAllah geride kalan bebegı sağlıkla kucaklarına alırlar
Sinirlendiğim nokta tek koysaydı riske alıp. İki tame koyup Allah’ın verdiği canı almak çok kötü. Suan o kadar moralim bozukki anlatamam. Neyse kalanı sağlıkla kucağına alsın

Sinirlendiğim nokta tek koysaydı riske alıp. İki tame koyup Allah’ın verdiği canı almak çok kötü. Suan o kadar moralim bozukki anlatamam. Neyse kalanı sağlıkla kucağına alsın
Amin . Keşke dillendirmeseydi ama ne gelir elden.

Rabbim gerçekten bu yolda isteyenlere nasip etsin .

Ah evet bende okudum üzüldüm birde bu kadar insan çocuk sahibi olmaya çalışırken böyle birşey demesi beni çok etkilemişti ve böyle bu mesajı okumam tekrar beni üzdü şimdi bayan bu bebeklerle imtihanda ben onu görüyorum bizler olmamasıyla imtihandayız o da olduğu için keşke en başta hiç ugraşmasaydı yazık günah üzüldüm Rabbim korusun kendiliğinden birşey olmadığı sürece ben devam ettirirdim çünkü Rabbim bana bu canı bagışlamaşsa niye onu ben alayım Allahtan korkarım ya ilerde bununla yüzleşirsem diye neyse diyecek birşey yok Rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah 🤲🥹

Ah evet bende okudum üzüldüm birde bu kadar insan çocuk sahibi olmaya çalışırken böyle birşey demesi beni çok etkilemişti ve böyle bu mesajı okumam tekrar beni üzdü şimdi bayan bu bebeklerle imtihanda ben onu görüyorum bizler olmamasıyla imtihandayız o da olduğu için keşke en başta hiç ugraşmasaydı yazık günah üzüldüm Rabbim korusun kendiliğinden birşey olmadığı sürece ben devam ettirirdim çünkü Rabbim bana bu canı bagışlamaşsa niye onu ben alayım Allahtan korkarım ya ilerde bununla yüzleşirsem diye neyse diyecek birşey yok Rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah 🤲🥹
Kesinlikle kendi tercihlerimin sıkıntısını çekerdim. 2 tane koyup bir tane tutmasını bekleyeceğine bir tane koyup tutup tutmaz mı riske atsaydı. Kendi yaptı ve suan Allah 3 tane yaptı alacak iki tanesini. Sağlık sorumu umarım gerçekten vardır. Çünkü bizi kandırmak kolay ama Allah’ın kandiramayız. Benim hep hayalim ikiz annesi olmak. Ama rabbim nasip etmiyor bize imtihanlarımız çok zor 😞

Amin inşallah. Ne bilim biz istiyoruz Allah vermiyor istemeyenlere böldürerek veriyor. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Amin amin gerçekten öyle 😢 ben bile tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik geçirdim hala kalbimde sızı olarak yaşıyorum şimdi diyorum normal olsaydı yaşasaydı şu an 7 aylık hamile olacaktım diye böyle hem içimde yara olarak kalacak ben ölene kadar bu yaşadıgım acıyı unutumam 😭 birde doktorlar ikiz olsun diye iki embriyo koymuyorlar ki şansın artsın diye katıyorlar hoş üçüncü tüp bebeğimde iki embriyo transfer edildi yine de biri bile tutunmadı yani bu işler şans meselesi 🤲❤️

Amin amin gerçekten öyle 😢 ben bile tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik geçirdim hala kalbimde sızı olarak yaşıyorum şimdi diyorum normal olsaydı yaşasaydı şu an 7 aylık hamile olacaktım diye böyle hem içimde yara olarak kalacak ben ölene kadar bu yaşadıgım acıyı unutumam 😭 birde doktorlar ikiz olsun diye iki embriyo koymuyorlar ki şansın artsın diye katıyorlar hoş üçüncü tüp bebeğimde iki embriyo transfer edildi yine de biri bile tutunmadı yani bu işler şans meselesi 🤲❤️
Aynen öyle. Bende bir beneğimi aralıkta kaybettim yaşasaydı bir ay sonra doğum yapacaktım. Ve o kadar üzülüyorum ki. Acısı hiç geçmeyecek biliyorum. Doğmamış bebeğe bu kadar üzülmez insan diyorlar ama yaşayan anlar. Zaten çok zor sahip oluyoruz kaybetmesi de ayrı acı oluyor ♥😞 Rabbim hakkedene nasip etsin bende olsam yani 🫶

Aynen öyle. Bende bir beneğimi aralıkta kaybettim yaşasaydı bir ay sonra doğum yapacaktım. Ve o kadar üzülüyorum ki. Acısı hiç geçmeyecek biliyorum. Doğmamış bebeğe bu kadar üzülmez insan diyorlar ama yaşayan anlar. Zaten çok zor sahip oluyoruz kaybetmesi de ayrı acı oluyor ♥😞 Rabbim hakkedene nasip etsin bende olsam yani 🫶
Amin Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲💕

Lütfen bu transferinde tuvalet dışında ayaklanma benim doktorum kol çantanı bile takma demişti minik adımlar at 3 gün yat 3 gün sonra yavaş yavaş hareket et demişti. O nedediyse uyguladım . Ben 2 nci gün sağlık ocağına minik adımlarla gittim . Pozitif ol test yapmaaa iyi şeyler düşün dua oku dinle :)
Benimki de yatma yürü herşeyi yap diyor ahahah

Evet şuan tedirginliğimiz biraz şey ya transfer için embriyo kalmazsa diye
Canım tekrar başlamışsın hayırlı olsun bu mübarek günler hürmetine inşallah bu defa olucak içini ferah tut arada bir giriyorum sizi merak ediyorum tatlı boncuk gibi seninde pozitif haberini okurum inşallah ♥️♥️

Canım tekrar başlamışsın hayırlı olsun bu mübarek günler hürmetine inşallah bu defa olucak içini ferah tut arada bir giriyorum sizi merak ediyorum tatlı boncuk gibi seninde pozitif haberini okurum inşallah ♥️♥️
İnşallah canım sizi etiketlerim önümde 3 4 günlük bir süre var embriyolarim durumu belli olsun inşallah transfer e.gideriz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹 siz nasilsiniz durumlar nasıl
Teşekkür ederim iyiyim çok şükür ben bıraktım benim iki kızım var şansımı denemek istemiştim sonra ilerde keşke dememek için bide kaynana zoruyla birazcikta kardeş isteyen kızlarım için denedim 2 defa olmadı ama çok şükür ki kızlarım var Allah onlara uzun ömürler versin herkesinkine inşallah bıraktım tedaviyi Artvin keşke demem ama hiç olmayanlara bol bol dua ediyorum hergün rabbim sizlere hayırlısı ile tattirsin bu duyguyu

Back