Canim bende konyadayim basliyacagim insallah bende adet olursam sen nerede baslayacaksin doktorun kim ben medicana necati ozcimen dusunuyorum bu arada topikte necati ozcimene giden var mi kizlar ???Adet olursam 2. Gün orda olucam inşallah
Canim sende sanirim konyadasin nerede tedavi goruyorsunhayırlısı olsun canım tedaviniz,
canım sen bugün tedaviye mi başlıyordun konyada yanlış mı hatırlıyorum ?
Canim sende sanirim konyadasin nerede tedavi goruyorsun[/QUOT
ben henüz tedaviye başlamadım canım,benim eşim azosperm tedavi oluyor istanbulda doktorumuz,sizin de tedaviniz hayırlı olsun canım necati özçimenle tanıştık biz de,sen memnumusun?
herkesın en buyuk destekcisi eşi olmustur bu süreçte moralını bozmayan rahatlatan pozitif enerjı veren benm kı ıse gece buraya gırdıgım herseyımı anlattıgım ıcın cok kötu seyler söyledı bı dövmedıgı kaldı ve moralım sıfır hesabı kapatma lazım ve bu kötu enerjıyle sankı klınıkten arayacaklar kötu haber verecekler gıbı hıssedıyorm hep boyle olmustur benm ne zaman gune kötu baslasa kötu devam eder sankı sımı arayacaklar dıcekler kalmadı yumurta yada 9dan 2 ye 3 e 4 e dustu ne bılım bukdar moral kötüyken olumlu dusunemıyormokadar ımrenıyorm kı su esının destegını alan esının destegıyle hrseyın ustesınden gelenlere benımkı destek olmadıgı gıbı her fırsatta altust eder sonrada neden kadnlar kulubunde yazıyon ya ne yapım ıcıme atım atım dert olsn öleyım mı neyse kızl su hesap nasıl kpanıyor acıl yardım lutfen
Valla enişteye cok kızdım.burda sadece kadınlar var ve kendi isminlede yazmıyorsun benim gibi kendi isminle yazdan öldürür herhalde basıt bir internet hesabı için dövücek duruma geliyorsa sen kaç bence arkadasım.benim eşim yapsa hiçte kapatmazdım valla daha cok gözüne sokardım.ne düşüncesiz bınlar kendiler oturuyorlar tüm dertleri biz çekelim.kendiler kan aldıramazken biz hergün iğne uapıyoruz piskolojık olarak desen kafamızda kurmaktan deli oluyoruz oohh kımseyle konusma diyor bide.kusura bakma canım ama aşiri ainirlendim.herkesın en buyuk destekcisi eşi olmustur bu süreçte moralını bozmayan rahatlatan pozitif enerjı veren benm kı ıse gece buraya gırdıgım herseyımı anlattıgım ıcın cok kötu seyler söyledı bı dövmedıgı kaldı ve moralım sıfır hesabı kapatma lazım ve bu kötu enerjıyle sankı klınıkten arayacaklar kötu haber verecekler gıbı hıssedıyorm hep boyle olmustur benm ne zaman gune kötu baslasa kötu devam eder sankı sımı arayacaklar dıcekler kalmadı yumurta yada 9dan 2 ye 3 e 4 e dustu ne bılım bukdar moral kötüyken olumlu dusunemıyormokadar ımrenıyorm kı su esının destegını alan esının destegıyle hrseyın ustesınden gelenlere benımkı destek olmadıgı gıbı her fırsatta altust eder sonrada neden kadnlar kulubunde yazıyon ya ne yapım ıcıme atım atım dert olsn öleyım mı neyse kızl su hesap nasıl kpanıyor acıl yardım lutfen
Canım istanbulda nerde tedavi görüyorsun?
Ee canım orda yaptırsan keske daha kolay olur senin için.spermleri alıp baska hastaneye tasınayı veya embiriyolrı önermiyorlar ya.celaleddin peru doktorumuz canım,birkaçkez hastane değiştirdi en son hangi hastanedeydi bilmiyorum florya olabilir,spermleri medicalpark göztepede dondurduk senin hastane yani
Bi gebelık testi yaptır canım doktora grsen oda istiycekkızlar mrb 10 gün önce lucrin kullandım bugün de olmam gerekiyor ama hala olamadım tedaviye başlayacaktık olursam
Önermiyorlar canım sanırım oluyor boZulmaBenim bir sorum olacaktı arkadaşlar. Dondurulmuşlarımı başka yerde transfer ettirmek istiyorum bozulma olur mu
yok yaa normal yolla oalcağını sanmıyorum....Bi gebelık testi yaptır canım doktora grsen oda istiycek
Deme öyle canım cevremde cok var öyle olan banada denk gelmedi ama olur oluryok yaa normal yolla oalcağını sanmıyorum....
yok canım yaa bizde öyle şanss nerde :) :) :)Deme öyle canım cevremde cok var öyle olan banada denk gelmedi ama olur olur
İşte bende de yok o sans ta doktorlar bu durmda gebelık testi îstiyorlaryok canım yaa bizde öyle şanss nerde :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?