• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Sanırım değişiyo canım benim 3.gün ama 8-10 hücreli dedi yanılmıyorsam, başka topiklerde 3.gün olup daha az hücreli de okudum sanırım ne değişik işler:) bir de önemli olan fragmantasyonun az olmasıymış çok şükür yok gibi bendekiler de Allah hepimizin gönlüne göre versin

fragmantasyon ne demekmiş :) bu tedaviler sayesinde tıp literatürüne hakim hale geliyoruz gittikce :)

Ooo maşallah tatlım gözümüz aydın benim ki gibi seninkiler de. Benim en son 6 tanesi 5. Güne geldi. İnşallah senunkikerin hepsi gelir. Söylemiştim sana panik yapma diye. Şimdi bu evrenin keyfini çıkar annesi artık 9 tane minicik bebeğin var inşallah onlardan ikisi anneye tutunacak diğerleri doldurulup annelerinin bekliycek :) :*)
Ay inşallah bitanem ya olsunda tek olsun fazlasında gözüm yok Allah'ıma binlerce şükür insallah böyle devam Eder fire verir Canm vermeyede inşallah az fire veririm kuzucuklarımın şuanki hallerini hayal edip SEVİYORM onları verene kurban olurum

saricicek saricicek çok sevindim sonucuna canım. Bakalım benim durum ne olacak. Sayıya değil sonuca bakmak lazım. Olacak olacak inşallah.
Progestan kullananlar çok fazla baş dönmesi yapıyor.
Benim bugün son iğnelerim. Toplam 6 iğne vurulmuş olacağım. Bu benim için bir rekor. :KK48: Gece 1:30 da 3 tane çatlatma iğnesi vuruluyorum. Artık göbeğimin hali ne olur bilmem. Şu durumda ara ara batmalar oluyor. Yumoşlar rahat vermiyor annelerine :anneadayı: Eşime diyorum ki: üstüme fazla gelme her kadın ayda 1-2 yumurta taşırken bende irili ufaklı bir sürü yumurta var. Hormonlarım tavan yapmış. Üstüme titre, şımart beni :KK48:
dogru valla bn ilk çatlatma iğnemi vurduğumda karnım şişmişti kan akmıştı çok korkmuştum eşim diyoki bak bak diyo yumurtalar büyüyo diyo :63::KK53:

saricicek saricicek çok sevindim sonucuna canım. Bakalım benim durum ne olacak. Sayıya değil sonuca bakmak lazım. Olacak olacak inşallah.
Benim bugün son iğnelerim. Toplam 6 iğne vurulmuş olacağım. Bu benim için bir rekor. :KK48: Gece 1:30 da 3 tane çatlatma iğnesi vuruluyorum. Artık göbeğimin hali ne olur bilmem. Şu durumda ara ara batmalar oluyor. Yumoşlar rahat vermiyor annelerine :anneadayı: Eşime diyorum ki: üstüme fazla gelme her kadın ayda 1-2 yumurta taşırken bende irili ufaklı bir sürü yumurta var. Hormonlarım tavan yapmış. Üstüme titre, şımart beni :KK48:
canım maşallah kaç yumurtan var? İnşallah şımarmaya değer bir değerdir Anladığım kadarıyla bi 20tane en az :) Canm aynen sayısı onemlı DEGIL işlevi önemli benmde akıbeti herhalde yarından sonra belli olur inşallah maşallah Canm bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsn bol bebişli olsun umarım ohss olmazsın Canm bebeğine bir an önce kavusursun
C

Âlemsin Allah'ta seni güldürsün :) bende BİLMİYORM ne OLDUĞUNU ama cok doğru bi konuya değindin :)

Ama gerçekten öyle. Doktor ultrason yaparken ben ondan fazla konuşmaya başladım :D rahim 3 çizgi görünümünde dimi? yumurtalar irili ufaklı ama sanki birbirlerine yakın gibi falan diye yorumlar yapıyorum adamcağız beni onaylıyo :D Yeni bir sektör oluşturup tüp bebek koçluğu yapabiliriz hepimiz :D

bende aynen öyleyim valla. Normalde hıhı diyip geçeceğim şeylere böhööö diye bağırıp cevap veriyorum sonrada arkadan kendime şok olup oturuyorum :D Kuzum çatlatma iğnesi 1 adet değil mi? birde diğer iğnelerimizden farkı ne?

Ama gerçekten öyle. Doktor ultrason yaparken ben ondan fazla konuşmaya başladım :KK70: rahim 3 çizgi görünümünde dimi? yumurtalar irili ufaklı ama sanki birbirlerine yakın gibi falan diye yorumlar yapıyorum adamcağız beni onaylıyo :KK70: Yeni bir sektör oluşturup tüp bebek koçluğu yapabiliriz hepimiz :KK70:
haha Canan aynen Haklısın bende bazen çok bilmişlik yapıyorm hatta Benm normal tedavide Gittiği doktorm sen Bu işi söktün eve birde ultrason al hic gelmene gerek yok Demişti :D

Siz daha Türkçe konuşuyorsunuz hersey Türkçe anlatılıyor biz Hollandaca konuşuyoz daha zorr :KK71:
Ay kıyamam sen birde Hollandalılarla muhatap oluyosn Canm Benm ya sende Hollanda'daki gurbetçi Arkadaşlara koçluk yaparsın :)

haha Canan aynen Haklısın bende bazen çok bilmişlik yapıyorm hatta Benm normal tedavide Gittiği doktorm sen Bu işi söktün eve birde ultrason al hic gelmene gerek yok Demişti :KK70:

Ay kıyamam sen birde Hollandalılarla muhatap oluyosn Canm Benm ya s:KK70:

canım maşallah kaç yumurtan var? İnşallah şımarmaya değer bir değerdir Anladığım kadarıyla bi 20tane en az :) Canm aynen sayısı onemlı DEGIL işlevi önemli benmde akıbeti herhalde yarından sonra belli olur inşallah maşallah Canm bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsn bol bebişli olsun umarım ohss olmazsın Canm bebeğine bir an önce kavusursun
C

Şimdilik net sayı belli değil canım. 15-17 mm arası 10 tane falan vardı ama perşembe ne çıkar bilmiyorum. Ultrasonda daha çok görünüp az çıkıyor bende. 8-10 tane çıkıyor ama bu sefer farklı dozlarda farklı ilaçlar kullandım, belki sonucu değiştirir.

bende aynen öyleyim valla. Normalde hıhı diyip geçeceğim şeylere böhööö diye bağırıp cevap veriyorum sonrada arkadan kendime şok olup oturuyorum :KK70: Kuzum çatlatma iğnesi 1 adet değil mi? birde diğer iğnelerimizden farkı ne?

aslında çatlatma iğnesi bir tane ama bende ilk defa 3 tane vuracağım. 1 tane ovitrelle 2 tane gonapeptyl.

Kızlar çatlatma iğnesini buzdolabından çıkarır çıkarmaz mı vuruyorsunuz. Yoksa 10 dk falan bekletiyor musunuz. :KK22:

Kızlar çatlatma iğnesini buzdolabından çıkarır çıkarmaz mı vuruyorsunuz. Yoksa 10 dk falan bekletiyor musunuz. :KK22:
Çatlatma iğnesi soğuk Zincir ben evden hastaneye kadar buzkütlesinde götürüyorum Canm sende bence bekletme

Aynen valla başına hersey geliyo insan oglunun rabbim bari bu eziyetlere karsılık versin bize Çocuklarımızı

Huhu kızlar ben geldim. Bugün tüp bebek tedavisine başladım:))) göbüşten ilk iğnemi vuruldum.
İşin ilginç tarafı ne biliyor musunuz doktor yumurtalarıma baktı ve şuan sende polikistik bir yapı göremiyorum dedi. 1 yıldır kullandığım ilaçların neticesini aldım sanırım :) Eşime ve bana antibiyotik verdi. Birde elevit multivitamin kullanıcam. Puregon günlük 150 doz ile başladım. Cuma günü tekrar kontrolüm var.
@qaraqiz la bu aralar facede takılıyoruz. Buraya da uğrarım artık :KK66:

hayırlısı olsun canım tedaviniz,
Merhaba kızlar.. Bugün 28. günüm. Adet olmayı bekliyorum hala.. Çok gerginim günler geçmiyor sanki ya..

canım sen bugün tedaviye mi başlıyordun konyada yanlış mı hatırlıyorum ?

Back