2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba canım ben sabah cok hafıf kahvaltı yaptım evimin İşi de bitti birazdan arkadasım gelecek sma dikkat etmeye devam daha sonra da kızımla dısarı cıkıcaz biraz

Kızlar bugün diyete başladım sabah kahvaltı yaptım öğlen çorba içtim ama cook acıktım binguzel gozleme yapıp yedim nası amaaaa

benim de doğumdan sonra 6 kilom kaldı, 36 bedendim, şimdi 40 bedenim. 38ler tam oluyor ama rahat giyeyim dersem 40 beden. Canım sıkılıyor. Süt olsun diye yemeyi kesmedim. Gerçekten de az yorulsam ve az yemişsem, öğün atlamışsam sütüm olmuyor 4 aya kadar diyet önermiyorlar. Ne yapsam bilemedim. Kıyafetlerim olmuyor, yeni de almak istemiyorum vermeye niyetli olduğumdan...

Merhaba canım ben sabah cok hafıf kahvaltı yaptım evimin İşi de bitti birazdan arkadasım gelecek sma dikkat etmeye devam daha sonra da kızımla dısarı cıkıcaz biraz
Super bende sabah hafif kahvalti yaptim ogle yemegi yemedim daha eve gecince yicem simdi disardayim kagit islerim var isim bitsin yuruyuze gidecez oglumla

Bende aaşırı acıkıyorum ve çok tatlı cekiyo canm ne yapcaç bilemedim gobekte 6ayluk gibi kıyafetler olmuyor

Tamamen mi mama veriyorsunuz?? Kaç aylık bebeğiniz?
Canim ben sara hastasi oldugum icin bebegim dogduktan sonra uykuzluktan yorgunluktan kriz gecirdim ve doktorum hemen ilac tedavisine baslamaliyiz dedi ilaclarda anne sutune gececegi icin bebege zarari oldugundan anne sutu vermeyi biraktim simdi mama veriyorum .. bebegim sadece 15 gun anne sutu icti

Ayy cok iyi oldu bu bilgi cok tesekkur ederim

Geçmiş olsun canım. Önemli olan kendi Sağlığın. Ve bu kilolar gittikçe sen daha iyi olacaksın. Hemen bir an önce gitsin inşallah kilolar:)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

Ben de avent sterilizator var. Ablamdan kalma. Muhtemel eski model. Cok ise yarıyor. Memnunum.
Süt dışarda 3 saat, buzdolabinda 3 gun, -18 derece de buzlukta 3 ay saklanıyor mus. Ama okudugum kitapta ameliyat vs ozel durum yoksa saklamayin diyor. Cunku anne sutunun icerigi bebegin ihtiyacına gore surekli değişiyormus. Ben de biraktim saklamayi. Ise baslarsam sabahtan sagar, taze taze bırakırım

Super bende sabah hafif kahvalti yaptim ogle yemegi yemedim daha eve gecince yicem simdi disardayim kagit islerim var isim bitsin yuruyuze gidecez oglumla
Canım biz yeni geldik yürüyüşten birazda alışveris yaptım yarın heryer kapalı tatil burada. 6 dan önce son yemegimi yemeyi düşünğyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…