Gaviscon infant kullandım benMerhaba kizlar nasilsiniz
Bizim kusmalar hala devam ediyor bebelac ar mama verdi dr aldik dunden beri oglumun agzindan kopuklu kusmuk geliyor mamadan olabilir mi?
Cavisgon bebekler icin olani ni kullanqniz var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaviscon infant kullandım benMerhaba kizlar nasilsiniz
Bizim kusmalar hala devam ediyor bebelac ar mama verdi dr aldik dunden beri oglumun agzindan kopuklu kusmuk geliyor mamadan olabilir mi?
Neden 2 kez sagiyorsun sütünü azaltirsin 3 saatte bir saglmalisinSelam kızlar,
Uzun zamandır girmedim, sayfalar da bir hayli ilerlemiş okuyamadım.
Bebişim yarın tam iki aylık oluyor :) Ama çok bir değişiklik yok, hala sürekli ağlamaya devam. Gecelerimiz üç gündür sanki düzene girdi gibi, 3 saatte bir uyanıyor. Tabii gülümsemelerimiz Çoktan başladı, çook tatlı oluyor o zmn :)
Ben hala regl olmadım bu durum can sıkıcı. Kocaman bir göbüşüm var!
Sanırım sporlar, diyetler başladı. Ne yapıyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz?
Bende 1-2 hafta içinde jimnastiğe gideceğim. Sezeryan olduğu için birazda korkuyorum açıkcası, çünkü bazen sızlıyor. Kızım hiç emmedi, bu zamana kadar hep sütü pompaladım. Şimdi sütü kesmek için uğraşıyorum, 1-2 hafta içinde tamamen biter diye düşünüyorum. Günde şu an sadece 2 kez sağıyorum!
Biberon kullanan arkadaşlar, steril aletiniz var mi? Hangi markayı tavsiye edersiniz?
Hayır sezeryan canımNormal Doğum mu yaptin
Mekik nasıl cekiyorsun zararlı olmuyor muHayır sezeryan canım
Bu arada bebeğin ne kadarlıkHayır sezeryan canım
O doktor şaşırmış galiba ne alt seviyesi bebeğin 1300 almış aylık 500 yeterli takma sen onları gayet normal hatta güzel bile almış cnm17 mart doğumlu 3370 doğmuştu en son 1 ay 12 günlükken tartıldı 4600 gelmişti dr kilo alımının en alt seviyeden ilerlediğini söyledi bikmiyorum 21 mayısta aşıya gittiğmizde tartılırız tekrardan inş biraz almıştır diye umut ediyorum
Hiç bir zararını görmedim canım agrum sızım yok yani , zaten aşırı yüklenmiyorum kendimeMekik nasıl cekiyorsun zararlı olmuyor mu
2 aylık bebegimBu arada bebeğin ne kadarlık
Neden 2 kez sagiyorsun sütünü azaltirsin 3 saatte bir saglmalisin
ben bizim içtklerimzden veriyorum doktor öyle dedi..Merhaba kizlar nasilsiniz
bu bebekler için olanımı ?Gaviscon infant kullandım ben
Neden yeterli dedi.. ne kadarlık bebeğin ? bir rahatsızlığınmı var?Azaltmaya çalışıyorum çünkü. Maalesef keseceğim anne süt vermeyi. Doktorumuzda yeter dedi!
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. ama gelen süt miktarın gayet iyi benim bir göğsümden 100 cc süt gelse şükür namazı kılacağım. gece bu kadar sık kalması normal diye biliyorum hatta bazen saatte bir kalktığımız bile oluyor. ayrıca kilosu da maşallah çok iyi, benim oğlum 3380 doğdu, 56 gün oldu ama hala 5 kiloya ulaşamadı
Selam kizlar diyetteki hanimlar nerdesiniz bi haber verin lutfen beni motive etmek icin ... ben birazdan parka gidecem oglumla .. neler yaptiniz bugun bakalim ben evin isini bitirdim rahatladim vallaha .. yarinda ütü var yapilacak ... yani anlicaniz ev isi bitmez :) neyse ben kacar sonra gorusuruz kizlar
Nası yani sumuğu bile zor alıyo nası basınç yapıyımuşkıCanim burun aspieatoru kilcal damarlara zarar veritormus basinctan catlama oluyormus. Ben burnunu peceteyle temisliyorum hide serum fizyoloji yapiyorum.