• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek icin erken mi sizce

Insallah tedaviniz olumlu sonuclanir rabbim emeklerinizin karsiligini versin tez vakitte hatta cift embriyo yapabiliyosaniz onu yapin sansiniz daha yuksek.olur
Zaten 4 Ocak ve 6 Ocak’ta ardışık olarak çift embriyo transferi oldum ikinci denememde 16 Ocak test günüm bakalım heyecan ve dua ile bekliyoruz inşallah buraya pozitif yazmak nasip olur

Kizlar merhaba ben 15 aylik evliyim ve benim yasim 32 esim 42 yasinda evlendigimizden beri hic korunmadik ikimizde cok cocuk istiyoruz ama olmadi bi turlu esimde sperm hareketsizligi ve sayi dusuklugu var bende de estradiol dusuk ama diger hormonlarimda veya amh da felan sorun yok cok sukur simdi cok kararsisiz tup bebek icin biraz dahami beklesek yoksa hic vakit kaybetmeden tup bebek icin adim atsakmi bilmiyorum bu konuda fikirlerinizi almak istedim cunku cok kararsizim yas etkenini dusunuyorum yasimiz geciyo ve bizim yasitlarimizin takdir edersinizki hep 2 3 cocuklari var ve okul caginda cogu biz de artik cocuk sahibi olmak istiyoruz tabiki rabbim herkese hayirli saglikli merhametli evlatlar nasip etsin kimseyide evladiyla sinamasin merka ettim sizler ne kadar bekledikten sonra tup bebege karar verdiniz beni en cok etkeleyen yaslarimiz bu yuzden cok beklemek istemiyorjm ve anne olmak icin heves ediyorum cok fazla
Merhaba. Öncelikle Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben tüp bebek tedavisine başladığımda 33 yaşındaydım ancak 36 yaşımda hamile kaldım ve 37de doğuracağım. Tüp bebekle de olsa hemen olmayabiliyor bazen. Eğer ikinciyi istiyorsanız bence biran önce tüp bebeğe başlayın. Ben şahsen ikinci için vaktimin kalmadığını düşünüyorum artık. İlk bebeğim 3 yaşına geldiğinde ikinci olsa 41 yaşında doğurucam :( bu benim fikrim tabi…

Ayy cok az kalmis hissediyorum insallah hamilesiniz hatta belki ikiz olmustur
Ya gerçekten öyle mi düşünüyorsun inşallah öyledir benim eşim de ikiz
Zaman yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum hem de bir yandan geriliyorum hani bir negatif denemem var ya bir de öncesinde hiç pozitif görmedim doğal yolla bile belki de o hissi hiç bilmediğim için böyle oluyor bilmiyorum ama iyi bir şey duymak görmek için hep buralarda dolaşıyorum inşallah öyledir ya güzel dileğiniz ve cümleleriniz için çok teşekkür ederim öyle gülümsettinniz ki beni🙏🏻☺️☺️😊 gönül ister anne yüreği ikisi de tutunsun ama artıkteki bile olsa olur kafasındayım hayatımda ilk defa umarım perşembe günü pozitif sonucu alırım inşallah bu sefer mutluluktan ağlarım sabahtan gideceğiz öğlene kadar çıkmış olur zaten beklemesi nasıl zor gelir şimdi bize

Merhaba. Öncelikle Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben tüp bebek tedavisine başladığımda 33 yaşındaydım ancak 36 yaşımda hamile kaldım ve 37de doğuracağım. Tüp bebekle de olsa hemen olmayabiliyor bazen. Eğer ikinciyi istiyorsanız bence biran önce tüp bebeğe başlayın. Ben şahsen ikinci için vaktimin kalmadığını düşünüyorum artık. İlk bebeğim 3 yaşına geldiğinde ikinci olsa 41 yaşında doğurucam :( bu benim fikrim tabi…
Ne yazikki hayat hic planladigimiz gibi gitmiyor bende 2 3 cocuk.istedigim.icin cok beklemek istemiyorum bide yas ilerledikce tup bebegin tutma ihtimalide dusuyomus rabbimin bizim.icin yazdigi bi zaman var biz elimizden geleni yapalim ayrica ikinciyi yapmktan vazgecmeyin 41 cokda gec bi yas degjl

Ya gerçekten öyle mi düşünüyorsun inşallah öyledir benim eşim de ikiz
Zaman yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum hem de bir yandan geriliyorum hani bir negatif denemem var ya bir de öncesinde hiç pozitif görmedim doğal yolla bile belki de o hissi hiç bilmediğim için böyle oluyor bilmiyorum ama iyi bir şey duymak görmek için hep buralarda dolaşıyorum inşallah öyledir ya güzel dileğiniz ve cümleleriniz için çok teşekkür ederim öyle gülümsettinniz ki beni🙏🏻☺️☺️😊 gönül ister anne yüreği ikisi de tutunsun ama artıkteki bile olsa olur kafasındayım hayatımda ilk defa umarım perşembe günü pozitif sonucu alırım inşallah bu sefer mutluluktan ağlarım sabahtan gideceğiz öğlene kadar çıkmış olur zaten beklemesi nasıl zor gelir şimdi bize
Persembeden sonra hayatiniz daha guzel.olcak.insallah siz icinizi ferah tutun iki embriyoda sans cok yuksek zaten

Persembeden sonra hayatiniz daha guzel.olcak.insallah siz icinizi ferah tutun iki embriyoda sans cok yuksek zaten
İnşallah ben duanın gücüne de inanıyorum. Müslümanın Müslümana ettiği dua kabul olurmuş. Dualarınızı istiyorum nolur birbirimize hep dua edelim 🙏🏻 amiiiin bu arada inşallah mutluluk gözyaşları olur bu sefer

İnşallah ben duanın gücüne de inanıyorum. Müslümanın Müslümana ettiği dua kabul olurmuş. Dualarınızı istiyorum nolur birbirimize hep dua edelim 🙏🏻 amiiiin bu arada inşallah mutluluk gözyaşları olur bu sefer
Rabbim bu mubarek 3 aylarin hurmetine sizede bana da tum isteyenlerede gonlu kirilmadan tez vakitte saglikli evlatlar nasip etsin

Ne yazikki hayat hic planladigimiz gibi gitmiyor bende 2 3 cocuk.istedigim.icin cok beklemek istemiyorum bide yas ilerledikce tup bebegin tutma ihtimalide dusuyomus rabbimin bizim.icin yazdigi bi zaman var biz elimizden geleni yapalim ayrica ikinciyi yapmktan vazgecmeyin 41 cokda gec bi yas degjl
Maalesef 35 yaş sonrasında kaliteli yumurtalar azalıyor bu yüzden genetik olarak sağlıklı embriyo elde etmek zorlaşıyor dolayısıyla defalarca tekrarlayan negatif transferler giden zaman, para ve umutlar oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🫶

Maalesef 35 yaş sonrasında kaliteli yumurtalar azalıyor bu yüzden genetik olarak sağlıklı embriyo elde etmek zorlaşıyor dolayısıyla defalarca tekrarlayan negatif transferler giden zaman, para ve umutlar oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🫶
Dogru soyluyosunuz ama tup bebekten sonra dogal yolla hamile kalanlar cok okuyomus alinan hormonlarin etkisiyle sanirim belki sizin ikincide oyle olur nasip kismet zaten ilk cocuk cok stresli oluyo ikincide kafa nasilsa cocugum var rahatliginda oldugu icin daha kolay oluyo bence

Back