2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Neden 2 kez sagiyorsun sütünü azaltirsin 3 saatte bir saglmalisin

O doktor şaşırmış galiba ne alt seviyesi bebeğin 1300 almış aylık 500 yeterli takma sen onları gayet normal hatta güzel bile almış cnm

Gunaydin kizlar burda saat 8 ve ben ayaktayim :) uykum var hala ama kendimi saat 8'e alistirmam lazim artik ... 3 gundur evin isini yapamiyorum ayiptir soylemesi simdi guzel bi kahvalti yapacam sonra evin isini yapacam insallah benim oglan uyanmaz islerimi bitirene kadar ... bugun 3.cu gün hadi bakalim kizlar bol şans Allah kolaylik versin hepimize .. umarim kilolar bir an once gider... bugun herkes ne yaptigini yazsin arada bir girip

Günaydın herkese maşallah herkes spora başlamış darısı başıma inşallah :) emziren anneler diyet yapmaya başladınız mı? Ben sütüm kesilir diye başlamaya korkuyorum. Kızım biraz daha rahatlasın spora başlayacağım. Ne güzel bir kısmımız ev işlerini yapmaya başlamış ben eşim işten gelince yemek ve işlerle uğraşıyorum. Bazen lavobaya bile zor gidiyorum inşallah benim miniğim de rahatlar ben de rahatlarım

Muskat bebeklerde nasıl kullanılır?

Gaz sancısı nedeni ile çok ağlayan bebeklerde eski zamanlardan beri kullanılmaka olan muskat rendelenebilen ve hindistan cevizine benzeyen küçük bir baharat türüdür. Ancak çok güçlü bir gaz söktürücü özelliğe sahip olduğu için bebeklerde muskat kullanımı yaygındır.

Annesini emen ve ek gıdaya geçmeyen bebeklerde direkt olarak muskat kullanımı önerilmemektedir. Bunun yerine bebeğini emziren anne adayının muskat kullanması önerilir. Muskatı bir bardak kaynar suya bir kaşık kadar rendeleyip 5 dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz. Böylelikle sütünüze karışan muskat sütünüz aracılığı ile bebeğinize geçecek ve gaz sorununa karşı rahatlatıcı bir etki gösterecektir.

Eğer muskat kullanmak istediğiniz bebek ek besinlere başladıysa yada mama kullanıyorsa o halde bebeğinizin mamasına yada ek besinine muskattan biraz rendelemeniz yeterli olacaktır. Kesinlikle bir çay kaşığından fazla kullanmayın ve sık sık vermeyin. Çünkü muskatın fazla kullanımı halinde kalp atış hızı tehlikeli seviyelere çıkabilmektedir. Muskatın faydaları arasında gaz giderici özelliğinin yanı sıra uyku getirmesi, iştah açması, bulantı ve kusma hissini geçirmesi, idrar söktürücü olması yer almaktadır.

Merhaba kizlar nasilsiniz
Bizim kusmalar hala devam ediyor bebelac ar mama verdi dr aldik dunden beri oglumun agzindan kopuklu kusmuk geliyor mamadan olabilir mi?
Cavisgon bebekler icin olani ni kullanqniz var mi?
ben bizim içtklerimzden veriyorum doktor öyle dedi..
Gaviscon infant kullandım ben
bu bebekler için olanımı ?
Azaltmaya çalışıyorum çünkü. Maalesef keseceğim anne süt vermeyi. Doktorumuzda yeter dedi!
Neden yeterli dedi.. ne kadarlık bebeğin ? bir rahatsızlığınmı var?

Kızlar selam,
Sterilizatör aldınız mı? Hangi marka, nası bişi önerirsiniz? İşe başlayınca lazım olacak çünkü. Çok fonksiyonlu olanlar daha kullanışlı gibi geliyor, hem ısıtıcı hem Buharlı pişirici hem de sterilizatör

Şimdiden sütünü sağıp da saklamaya başlayan var mı bu arada? Ne sıklıkta ve ne zaman sağmalı? Emzirdikten sonra iyce boşaltmak gerekiyormuş sanırım göğsü ki süt Kanalları tıkanmasın ve süt artsın diye.

Selam kizlar diyetteki hanimlar nerdesiniz bi haber verin lutfen beni motive etmek icin ... ben birazdan parka gidecem oglumla .. neler yaptiniz bugun bakalim ben evin isini bitirdim rahatladim vallaha .. yarinda ütü var yapilacak ... yani anlicaniz ev isi bitmez :) neyse ben kacar sonra gorusuruz kizlar

canım süt gelsin diye öyle çok uğraşıyorum ki.. bebeğe mama verilmişse ilk fırsatta sağıyorum yaralı göğsümü ki yeni süt üretimi olsun diye. Bir de küçük bebekler iyi kilo alıyorlar sanırım, çabuk toparlamak için ayrı bir azimleri oluyor :)

diyete mi başlayan var burda?? ben 4 aya kadar diyet yapılmasın diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…