- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
O zaman geniz akıntısı vardır bizim de öyle başladı dr a götürdük boğazı ve kulağı iltihaplanmış antibiyotik kullandık yeni bitti hastalığı
Yaa geçmiş olsun inşallah öyle bişey yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman geniz akıntısı vardır bizim de öyle başladı dr a götürdük boğazı ve kulağı iltihaplanmış antibiyotik kullandık yeni bitti hastalığı
Cok guzel kizlar sizden haber almak beni daha cok motive ediyor bende simdi esimle oglumla magazaya gidecez gezecez hem bizede yuruyus olur aksam yemegimi az once yedim burda saat 5 daha bi saat onceden yedim cunku oglen bisey yememistim islerim vardi disarda o yuzdenMerhaba arkadaslar kızım la dısardaydık bugün hava güzeldi güzel uyudu dısarıda sindi yine uyıyor bende bu arada akşam yemegimi yedim ve lesli 2 mil bugün yağtım ilk defa hakikaten yorucuymus ama eglenceli de umarım incelme olur yavas yavas bende
Biz doğduğundan beri öyleyiz .. 57 günlük olduk ...Yaa bizim oglana bir seyler oldu cocuk kirki cikana kadar melek gibiydi 1 haftadir cildirmis gibi agliyor surekli kucakta olmak istiyor kucaktada tam susmuyor mizildaniyor uyurken bile kucakta olayim diyor yerine koyunca aglamaya basliyor oncesinde hic yoktu boyle annem de yanimda ama ikimizi de pert ediyor aksama kadar
allah yardimcimiz olsun 1 haftadir kafayi yiyoruzBiz doğduğundan beri öyleyiz .. 57 günlük olduk ...
Temizlik nasıl vakit buluyorsunuz. Ben duşa bilr zor giriyorum. Karnimi zor doyuruyorum. Bravo valla. Kizim uyursa da ben de uyumaya çalışıyorumSabahtan beri ancak koca evi temizledim.tam leslie ye baslayacktim Bebegim uyumadi bi turlu.
Bizimki de surekli kusuyor. Kontrolde sorcam dr. Sadece anne sütü aliyor. Annem ablan da oyleydi. 7.ayda geçer diyor. Sma cok üzülüyorum ve de korkuyorumMerhaba kizlar nasilsiniz
Bizim kusmalar hala devam ediyor bebelac ar mama verdi dr aldik dunden beri oglumun agzindan kopuklu kusmuk geliyor mamadan olabilir mi?
Cavisgon bebekler icin olani ni kullanqniz var mi?
Gaz sancıları başlamıştır canım. Biraz zaman alabilir düzelmesi. Zinco rezene gibi Şeyler veriyor musunuzYaa bizim oglana bir seyler oldu cocuk kirki cikana kadar melek gibiydi 1 haftadir cildirmis gibi agliyor surekli kucakta olmak istiyor kucaktada tam susmuyor mizildaniyor uyurken bile kucakta olayim diyor yerine koyunca aglamaya basliyor oncesinde hic yoktu boyle annem de yanimda ama ikimizi de pert ediyor aksama kadar
Nurse harveys veriyoruz bir iki gun ise yaradi aglamasina ama simdi hic ise yaramiyor rezene falan fayda etmiyor simdi de muskat deneyecegim. Bir de zincoyu mu denesem acabaGaz sancıları başlamıştır canım. Biraz zaman alabilir düzelmesi. Zinco rezene gibi Şeyler veriyor musunuz
Ben 25 gunlukken falan muskat vermiştim sonra herkes zararlı falan dedi korktum vermeye. Ama bebegimi çok rahatlatiyordu halam annem yengem bütün cocuklarina kullanmış ama insanın içine kurt dusuyor bida isin içinden cikamiyorsun. Yine de bazen basedemeyecek kadar sancısı olursa veriyorum dayanamiyorum aglamasina çünkü anında çıkıyo gazi.Nurse harveys veriyoruz bir iki gun ise yaradi aglamasina ama simdi hic ise yaramiyor rezene falan fayda etmiyor simdi de muskat deneyecegim. Bir de zincoyu mu denesem acaba
17 mart doğumlu 3370 doğmuştu en son 1 ay 12 günlükken tartıldı 4600 gelmişti dr kilo alımının en alt seviyeden ilerlediğini söyledi bikmiyorum 21 mayısta aşıya gittiğmizde tartılırız tekrardan inş biraz almıştır diye umut ediyorumKaç kilo doğmuştu ? Benimki de öyleymiş Dr küçük bir bebek ama Gelişimi sağlıklı bir bebek Demişti 1. Ay kontrolünde o zaman 3,665 gr Gelmişti 16 Mart doğumlu Benim kızımda ..
Bunu hiç duymamıştım sen yapıyor musun ? Şuan milk plus içiyorumsabah akşam her gün patlamış mısır yemeyi dene bir de inş işe yarar
Benimkide emmiyor ama sağmaya devam ediyorum sütüm artarsa biberonla vericem çok üzülüyorum bu durumaSelam kızlar,
Uzun zamandır girmedim, sayfalar da bir hayli ilerlemiş okuyamadım.
Bebişim yarın tam iki aylık oluyor :) Ama çok bir değişiklik yok, hala sürekli ağlamaya devam. Gecelerimiz üç gündür sanki düzene girdi gibi, 3 saatte bir uyanıyor. Tabii gülümsemelerimiz Çoktan başladı, çook tatlı oluyor o zmn :)
Ben hala regl olmadım bu durum can sıkıcı. Kocaman bir göbüşüm var!
Sanırım sporlar, diyetler başladı. Ne yapıyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz?
Bende 1-2 hafta içinde jimnastiğe gideceğim. Sezeryan olduğu için birazda korkuyorum açıkcası, çünkü bazen sızlıyor. Kızım hiç emmedi, bu zamana kadar hep sütü pompaladım. Şimdi sütü kesmek için uğraşıyorum, 1-2 hafta içinde tamamen biter diye düşünüyorum. Günde şu an sadece 2 kez sağıyorum!
Biberon kullanan arkadaşlar, steril aletiniz var mi? Hangi markayı tavsiye edersiniz?
Normal Doğum mu yaptinS
abah yirmi aksam yirmi cekiyorum ben herkes cok güzel toparlamıs karnın diyorlar sarkma ve sislik hala var ama cok cok degil