- 9 Eylül 2015
- 195
- 119
- 103
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac tane yumurtan vardi kaçı dollendiMerhaba kızlar 28 aralıkta opu oldum 8 ocakta regl oldum simdi transfer bekliyorum pazartesi günü 27 ocak da
13 toplandı 8 olgun çıktı 7 tane dollendi 3.gun 8-9hucreli 5 adet embriyomuz varKac tane yumurtan vardi kaçı dollendi
Masallah. Hadi bakalim bebiş olacak onlar ❤13 toplandı 8 olgun çıktı 7 tane dollendi 3.gun 8-9hucreli 5 adet embriyomuz var
2 Embriyo 5 güne denendi ama gitmedi 3.gun olcam oyuzden inşallah kuzum aminMasallah. Hadi bakalim bebiş olacak onlar ❤
5.güne gitmeyip 3. Gün transferi mi olacaksiniz
Yok canım benim normal gebeliğim bana yasak dış gebelik geçirdim 3 kere. O yüzden zorunlu bir tüp bebeğe başladım. Yani hamile olmam tekrar dış gebelik olma ihtimalim %400 şu an. O yüzden biraz da korkuyorum açıkçasıİnşallah güzel haber alırsınız
10-11 gibi aramışlardı beni kaç yumurta toplandı canımBen dün Opu oldum. Bugun döllenme olup olmadığı ile alakalı telefon bekliyorum.daha once baska hastanede döllenme sorunu yaşamıştık. O yuzden korku dolu bekliyorim. İşıme odaklanamiyorum. Sizi kaçta aramışlardı.
Reglin gecikti mi canım? Benim ikincisi daha gelmek bilmiyorMerhaba kızlar 28 aralıkta opu oldum 8 ocakta regl oldum simdi transfer bekliyorum pazartesi günü 27 ocak da
Hayırlısı ile tutunur bebeğin inşallah canım2 Embriyo 5 güne denendi ama gitmedi 3.gun olcam oyuzden inşallah kuzum amin
Aradılar benide buraya yazdıktan sonra 8 yumurtadan 5 olgun cıkmış 4 döllenmiş10-11 gibi aramışlardı beni kaç yumurta toplandı canım
Hadi bakalim.tutinacak inş. Dualarımda olacaksin2 Embriyo 5 güne denendi ama gitmedi 3.gun olcam oyuzden inşallah kuzum amin