Canım bu senın duşuncen, senın evladın, senın yasadıklarını ben bılemem ama bu soyledıklerın benım aklıma yatmadı, yadırgadım acıkcası sen bı annesın
Senı cok ıyı anlıyorum ama, Bence cok erken pes etmışsın, benım ıkız cocuklarım vardı tek basına baktım, oyle uslu cocuklar degıldı ıkısıde gunduz kendı başlarına uyumazdı gunduz bırı dızımde bırı beşikte sureklı sallardım eşim yanıma yıyeceklerı suyu koyar oyle gıderdı işe,
Buna ragmen cocuklarıma ilk bes ay sadece anne sutu sekız ay da anne sutu verdım,
Benım gogsumden eşit sut akmıyordu bıde emzırmeyı beceremedım cok aglıyolardı bu yuzden sagarak verdım sutumu, eşit sut ıçsınler dıye,
Onlar uyur uyumaz sut sagmaya gıderdım oda bes on dak anca uyurlardı,hem sagıp hem beşik sallamaya devam ederdım, eger uyanıklarsa ayaga kalkıp sut sagarak sarkı soyler konuşur onları konusarak oyalardım,
Bu na ragmen sekızıncı ayda sutum tak dıye kesıldı, cok agladım cok uzuldum sut yapan ne varsa delı gıbı yemeye başladım makıneyı bıraktım elımle sıkmaya başladım bı kaşık anca cıkıyordu onu bıle ıkıye bolup içirdım,
Bunları sadece senınle paylaşmak istedım amacım senı yargılamak ıncıtmek degıl ama anneler boyle olmalı bence