• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 tüp Bebek düşünenler

Zor mu rapor almak

Çıkmıyor rapor. Keşke tüp bebek merkezi olan bir yerde yaşıyor olsaydım hiç düşünmeden başlardım bizimki aşırı zor olacak maalesef
Yani rapor çok kolay şartlar sağlanınca sağlık yönünde e devletten belgeleri tamamlayınca hemen çıkıyor rapor ilaçlarda da geçiyor ben özelde yaptım rabbim düşürmesin ellerine 3 kere zama takıldım tedavide sonu güzel olsun yeter ki

Merhaba
ben de konya sehir hastanesinde yaptıracagım rahim filmi istediler randevu tarihim biraz uzun bekliyorum. Tedavi için de bu şekilde cok bekleme oluyor mu ? Bilgi verebilir misniz biraz süreç ile ilgili
Merhaba evet öncesinde rahim filmi testler vs bi ay bunlarla geçiyor maalesef bizde ekimde başladık 1 ay bu evrak hazırlık testler vs ile geçti sonraki ay yumurta gelişimi başlamak için uygun değil denildi böyle böyle ocakta transferim yapılabildi. Yani hemen karar verdim bir sonraki ay yapalım olmayabiliyor maalesef

Yani rapor çok kolay şartlar sağlanınca sağlık yönünde e devletten belgeleri tamamlayınca hemen çıkıyor rapor ilaçlarda da geçiyor ben özelde yaptım rabbim düşürmesin ellerine 3 kere zama takıldım tedavide sonu güzel olsun yeter ki
Ben de 1 2 aya başlayacağım şu an bir kere raporsuz yaptırcm inşallah olur da olmazsa 2. İçin 3 yılın dolmasını bekleyip raporla yaptrcam. Keşke hiç gerek kalmasaydi ama vardır bir hayır

Merhaba, bende bu sene ikinci bebeğim için niyetleniyorum, inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏 Bu arada fiyatlar aşırı uçmuş şaşırdım, 2021 ekimdeydi sanırım toplam hepsi dahil 12.500 tutmuştu 🤷 devlette yaptırmıştım.
12 500 mu ne güzel keşke simdi de öyle olsa 70 bin olsaydi da razıydık 😊 150 200 binleri buluyor maalesef kötü bir döneme denk geldik

Ben dördüncü denememi şişli Memorialde yaptım memnun kaldım sonucum pozitif oldu. Bizde Diyarbakır bahceciyi düşünüyorduk daha yakın diye sonra doktor ve labaratuvar koşullarından dolayı İstanbul'u tercih ettik iyiki etmişiz. İstanbul'a gittiğimizde de Atakent ve international acıbadem şubeleriyle de görüştük Inter daha iyiydi bahçelievler memoriale de görüşme yapmıştık son karar şişli de oldu. Mayıs ayında tedavi oldum önceden çıkarılmış raporunuz varsa kabul ediyorlar fiyat düşüyordu
Ben de telefonla görüştüm Diyarbakırdan ucuzdu da. Diyarbakır her yerden pahalı maşallah bide başarısı daha yüksekti şişli Memorial in ama İstanbul'da kalma sorunu sıkıntı

Ben de 1 2 aya başlayacağım şu an bir kere raporsuz yaptırcm inşallah olur da olmazsa 2. İçin 3 yılın dolmasını bekleyip raporla yaptrcam. Keşke hiç gerek kalmasaydi ama vardır bir hayır
3 yıl şartı ne için peki bende yoktu ama devlette yaptım pişman oldum ben inşallah ilk denemede tutar ikimizinde

Benim doktorum da aynı şeyleri söylemişti ben de öyle biliyorum ama şaşırdım burda böyle okuyunca
Bu donemde lütfen doktorunuza sormadan ne bır ılac ne bır takvıye kullanmayın. benım doktorum hep soyluyor saglıklı beslenmekten baska yapacağın hıc bır sey yok. sadece bır tane takviye verdı onun ıcerısınde de cok fazla sey var zaten komple bısı bunun dışında bır sey kullanmana gerek yok dıyor. maalesef cok hassas bır dönemdeyiz, kullandığımız her sey hormonlarımıza etki edebilir o yuzden nolur dıkkat edın.

Öyle bir durum ki garantisi de yok, insanlar kredi çekiyor ortada Bebek yok borç var , insanlar maddi ve manevi çöküşe geçiyor çok zor 😔
Aynen öyle biz daha başlamadan manevi çöküşe geçtik sürekli düşünüyoruz gücümüz yetecek mi diye bide o kadar çabaya tutmamasi da ayrı kötü. Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu donemde lütfen doktorunuza sormadan ne bır ılac ne bır takvıye kullanmayın. benım doktorum hep soyluyor saglıklı beslenmekten baska yapacağın hıc bır sey yok. sadece bır tane takviye verdı onun ıcerısınde de cok fazla sey var zaten komple bısı bunun dışında bır sey kullanmana gerek yok dıyor. maalesef cok hassas bır dönemdeyiz, kullandığımız her sey hormonlarımıza etki edebilir o yuzden nolur dıkkat edın.
Kesinlikle her kafadan bir ses çıkıyor şunu denedim oldu bunu denedim oldu diye insan çocuk isterken de acaba uygulasam benim de olur mu diye düşünmekten kendini alıkoyamıyor açıkçası ben çoooooooook şey denedim soğan suyu hayıt otu incir kürü eşime çakşır suyu keçiboynuzu kürü.... Meryem süresi dediler okudum Yusuf suresi dediler okudum sürekli dua ettim. Hatta ovulasyon günlerinde bele yakı yapıştıran hamile kalıyor dediler komik geldi ama onu da denedim hiçbir şey fayda etmedi. Bir defa hamile kaldim o da yeni evliydim hiç beklemediğim bir anda oldu ve düştü. Nasip olmayınca hiçbir şey işe yaramıyor. Şu an doktorumun uygun gördüğü omega 3 ve folik asit dışında bir şey kullanmıyorum her sey bir şekilde olacağına varacak zaten.

Öyle bir şey olsa benden mutlusu olmazdı ama yaklaşık 19 aydır deniyoruz olmuyor bu saatten sonra da zor gibi 😥
Valla bende bu ay kendiliğinden oluyor sanırım diye bi heveslendim ama adet oldum yine hsg filmi çekildim bir ton da ilaç kullanmıştım ilaçları yarıda kesince reglde gecikti benim ama hüsran yaş kaç sizin

Back