• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım biz yeni geldik yürüyüşten birazda alışveris yaptım yarın heryer kapalı tatil burada. 6 dan önce son yemegimi yemeyi düşünğyorum
Iyi aksamlar kizlar bende az once geldim eve aceleyle yemegimi yedim salata ve elma rendesiyle yogurt tarcin karistirdim tatli niyetine yedim kagitlarla ugrasmaktan parka gidemedim ama oraya kostur buraya kostur baya yuruyumus oldum ..

Selam kizlar diyetteki hanimlar nerdesiniz bi haber verin lutfen beni motive etmek icin ... ben birazdan parka gidecem oglumla .. neler yaptiniz bugun bakalim ben evin isini bitirdim rahatladim vallaha .. yarinda ütü var yapilacak ... yani anlicaniz ev isi bitmez :) neyse ben kacar sonra gorusuruz kizlar
Kaç günlük Bebeğin ?

Kizlar ne yapiyosunuz bakim umarim moraliniz yerindedir ... biliyomusunuz ben bu sabah guzel bi kahvalti yaptim saat 8h00 de inanirmisiniz saat 6 ya geliyodu hic aclik hissi olmadi .. bugun 3'cü gün midem alismaya basladi galiba diyete .. bugunde bitti yarin 4'cü gün ... :) hadi kizlar dayanin ben haftada 1 defa tartilacam haftaya sali tartilacam .. insallah en azindan 500 gram vermisimdir o bile motive edr beni

Cevapladigin icin cok cok tesekkur ederim bende 22 gun erken oldu dogumm acabaao yuzden mi. Akkima gelmedi degil ama ihtimal vermemistim. Coookk tesekkur ederim doktorada gittim cunku ultrasonda bisey yok dedi tahlil sojuclarini bekliyoriz. Ama dedigin gibiyse benim tam 50 gun oluyo bugun. Insallah biter benimde gercekten sinirlerim bozuldu artik.
sinirlerim benimde bozulmuştu namaz kılan biriyim belli günden fazlası özüre giriyor kılabiliyorsun ama inanın içimden gelmiyordu bi türlü düzene girememiştim inşallah sizinde en kısa zamanda düzene girer. Şimdi de ne zaman başlayacak diye merak içindeyim :)

Kızlar haftaya mevlut yapıcam siz neler yaptınız mevlutte

Bende bu pazar gunu yapacam, icinde kizimin resmi olan magnet cerceve siparisi verdim, tavuk-pilav ayran ve un helvasi dagitmayi dusunuyoruz. Sen neler yapacaksin. Annem baska seylerde yapalim diyo bakalim belki cay yaninda ikram icin kurabiyelerde yapabiliriz

Kızlar zinco kullanan varmı bunu mamasınamı katoyoruz yoksa direkt ağzınamı damlatcaz

Ben kullanuyorum 5 damla cay kasigina damlatip direk agziya dokuyorum

Kizlar ne yapiyosunuz bakim umarim moraliniz yerindedir ... biliyomusunuz ben bu sabah guzel bi kahvalti yaptim saat 8h00 de inanirmisiniz saat 6 ya geliyodu hic aclik hissi olmadi .. bugun 3'cü gün midem alismaya basladi galiba diyete .. bugunde bitti yarin 4'cü gün ... :) hadi kizlar dayanin ben haftada 1 defa tartilacam haftaya sali tartilacam .. insallah en azindan 500 gram vermisimdir o bile motive edr beni
İnş canım bu gidisle sen bir kilo da veririsşn cok iyisin.bugün daha spor yapamadım mekik bşrazdan cekicem a biraz yürüyüş yapabildim bugün. Tam tamına uyamıyorum bazen ama bende 500 gr versem razıyom :)))

Maalesef tamamen veriyorum 2 aylık benegim yeni bıraktım çünkü sütüm yok dogdugından beri veriyordım zaten yetmedigi icin

Ben de sağmayı bırakıyorum, şimdi bayağı azaldı sütüm zaten. Göğüslerin iltihap olmaması için ya da acımaması için ekstra birşey yaptın mi? Nasıl kestin süt vermeyi?

Canim ben sara hastasi oldugum icin bebegim dogduktan sonra uykuzluktan yorgunluktan kriz gecirdim ve doktorum hemen ilac tedavisine baslamaliyiz dedi ilaclarda anne sutune gececegi icin bebege zarari oldugundan anne sutu vermeyi biraktim simdi mama veriyorum .. bebegim sadece 15 gun anne sutu icti

Anne sütünü bırakırken sen ekstra birşey yaptın mi :) ilaç kullandın mı sütün gelmemesi için ya da başka birşey. Tavsiyeleriniz bekliyorum :)

Neden sorun mu var

Sorun! Bebeğim hiç emmedi, emdirmeyi 2 ay boyunca her gün denedim. Bu da ben de sıkıntı ve stres yarattı. Küçük Doğduğu için hemen mama verildi, sütüm de hemen gelmedi zaten. Sağmaya devam ettikçe sütte Artış oldu fakat sürekli Ağlayan bir bebeğim var, süt sağmak için vakit bulamıyorum, yalnızım.. Çook stres oluyorum..yani küçük Ayrıntılar dolu. Şimdi ki mamalar için çocuk doktorları anne sütüyle eşdeğer diyorlar.

Ben de sağmayı bırakıyorum, şimdi bayağı azaldı sütüm zaten. Göğüslerin iltihap olmaması için ya da acımaması için ekstra birşey yaptın mi? Nasıl kestin süt vermeyi?
Canım benim kendi kendine cekildi arada deniyorum cekiyor bir iki ama boş sütüm gitti zaten cok isterdim sadece anne sütü ama olmuyor bende

Sorun! Bebeğim hiç emmedi, eseeyi 2 ay boyunca her gün denedim. Bu da ben de sıkıntı ve stres yarattı. Küçük Doğduğu için hemen mama verildi, sütüm de hemen gelmedi zaten. Sağmaya devam ettikçe sütte Artış oldu fakat sürekli Ağlayan bir bebeğim var, süt sağmak için vakit bulamıyorum, yalnızım.. Çook stres oluyorum..yani küçük Ayrıntılar dolu. Şimdi ki mamalar için çocuk doktorları anne sütüyle eşdeğer diyorlar.

Canım bu senın duşuncen, senın evladın, senın yasadıklarını ben bılemem ama bu soyledıklerın benım aklıma yatmadı, yadırgadım acıkcası sen bı annesın
Senı cok ıyı anlıyorum ama, Bence cok erken pes etmışsın, benım ıkız cocuklarım vardı tek basına baktım, oyle uslu cocuklar degıldı ıkısıde gunduz kendı başlarına uyumazdı gunduz bırı dızımde bırı beşikte sureklı sallardım eşim yanıma yıyeceklerı suyu koyar oyle gıderdı işe,
Buna ragmen cocuklarıma ilk bes ay sadece anne sutu sekız ay da anne sutu verdım,
Benım gogsumden eşit sut akmıyordu bıde emzırmeyı beceremedım cok aglıyolardı bu yuzden sagarak verdım sutumu, eşit sut ıçsınler dıye,
Onlar uyur uyumaz sut sagmaya gıderdım oda bes on dak anca uyurlardı,hem sagıp hem beşik sallamaya devam ederdım, eger uyanıklarsa ayaga kalkıp sut sagarak sarkı soyler konuşur onları konusarak oyalardım,
Bu na ragmen sekızıncı ayda sutum tak dıye kesıldı, cok agladım cok uzuldum sut yapan ne varsa delı gıbı yemeye başladım makıneyı bıraktım elımle sıkmaya başladım bı kaşık anca cıkıyordu onu bıle ıkıye bolup içirdım,
Bunları sadece senınle paylaşmak istedım amacım senı yargılamak ıncıtmek degıl ama anneler boyle olmalı bence

Sutumuz yoksa tabı kı mama verecez zehır degıl sonucta bende verdım, ama her verdıgımde ıçım sızladı ne yalan soylıyeyım, eşim kaç kere cok ugraşıyorsun içsınler mamayı bırak, şimdıkı mamalarda ıyımış derdı, bunu bır erkegın soylemesı tamam kabulum ama bı annenın soylemesı acıkçaası tuhaf geldı bana

xxkatre .!.:
sinirlerim benimde bozulmuştu namaz kılan biriyim belli günden fazlası özüre giriyor kılabiliyorsun ama inanın içimden gelmiyordu bi türlü düzene girememiştim inşallah sizinde en kısa zamanda düzene girer. Şimdi de ne zaman başlayacak diye merak içindeyim :)
Insallah biter yaa stres yaptim ya. Bide doktora gittim ultrasonda bisey yok dedi patca falan kalmamis rahim topatlanmis yumurtaliklarin gayet iyi dedi. Idrar kan tahlili aldi bi parca aldi rahimden patolojiye gonderdi. Sonuclar 10 gun sonra onu bekliyorum iste inşallah temiz çıkar. Ilac falan hic bisey vermedi.sonuclar gelsin konuşuruz dedi

Back