• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar dun aşımızı olduk çok sukur gece ateş olmadı aşıya gidecekler gitmeden önce sakı. Surup vermeyın çok zararlıymış. Zaten ateşi çıkamadı benimkinin önceden vermek da dj a zararlı oluyomş. Ben diyete başladım ama çok acıkıyorum nide bebeği dışarı çıkarmaya korkuyorum

Kızlar bebeğimin genizinden hırıltılı ses geliyor. Nette normal die okudum ama sizede bi sorayım dedim sizde de varmı böyle bir sorun ?

He eveet hatırladım.. :) çok ttatlılar demi..
ben bazen uyuduğu zaman özlüyorum uyandırıyorum :KK48:
:) kızzzz ne diyim sana ... Ben uyusun diye bakıyorum uyanıkken azcık oynaşıyoruz sonra durmuyor mız mız Ağlar vaziyette hep :) ondan Benim kız ya uyuyacak ya da memede kalacak :)) ancak o zaman sakin :))

Kızlar bebeğimin genizinden hırıltılı ses geliyor. Nette normal die okudum ama sizede bi sorayım dedim sizde de varmı böyle bir sorun ?
Benimkinde de oluyor bazen kustuğunda çıkarıyor o balgam ı bazen altından bazen de hapşırırken burnundan .. Çok olursa serum fizyolojik su var ondan akıtıyorum hapşırıyor çıkarıyor bazen ... Ama daha çok kustuğunda geliyor o balgam gibi .. O zamsn rahatlıyor

Kızlar dun aşımızı olduk çok sukur gece ateş olmadı aşıya gidecekler gitmeden önce sakı. Surup vermeyın çok zararlıymış. Zaten ateşi çıkamadı benimkinin önceden vermek da dj a zararlı oluyomş. Ben diyete başladım ama çok acıkıyorum nide bebeği dışarı çıkarmaya korkuyorum

Bizimde ayin 27 sinde. bu ikinci aşi verem aşısımı oluyor, kaçttane iğne vuruyorlar?
Bide kızımı bende bi kere çıkardım dışarı arabada hiç aglamadan duruyo ama rüzgar cçokbbende çarparsa diye korkuyorum. Kat kat örtüyorum üzerini.

Benimkinde de oluyor bazen kustuğunda çıkarıyor o balgam ı bazen altından bazen de hapşırırken burnundan .. Çok olursa serum fizyolojik su var ondan akıtıyorum hapşırıyor çıkarıyor bazen ... Ama daha çok kustuğunda geliyor o balgam gibi .. O zamsn rahatlıyor

Bizimki çıkaramıyor işte hep hir hir ses geliyo bende ssıkıyorum spreyi ama yok çıkmıyor.

:) kızzzz ne diyim sana ... Ben uyusun diye bakıyorum uyanıkken azcık oynaşıyoruz sonra durmuyor mız mız Ağlar vaziyette hep :) ondan Benim kız ya uyuyacak ya da memede kalacak :)) ancak o zaman sakin :))

:)) bazen bende bunaliyorum ama işte bazende ozletiyor kendini. bizimki sıkıntı olmadığı zaman uyandığında öyle bakınıyor.. :)

Hadi Allah kolaylik versin canim evet oyle benimde dun 1ci gunumdu cok acikmistim 6'dan sonra ama kendime hakim oldum bugun biraz daha iyi

[QUOTEBeyza, post: 40925457, member: 676843"]Kızlar bebeğimin genizinden hırıltılı ses geliyor. Nette normal die okudum ama sizede bi sorayım dedim sizde de varmı böyle bir sorun ?[/QUOTE]
Canim hırıltılı oluyo arada bize serum fizyoloji verdi doktor. Bir ara sesi kisilmisti oglumun burnu tikanip agizdan nefes alirsa bogaz engeksyoju olur dedi doktor ve hergun kullan dedi. Istedigin kadar hemde dedi. Zarari yokmus. Sende kullan istersen

Bebegi disari cikarmaktan niye korkuyosun

Kizlar ben az onc e bisey yaptim.her emzirmeden sonra seker krizi tutiyo beni.az once gittim 1 tatli ks kahvaltilim cikolatasan yedim.simdi de cok pismanim

Kizlar bisey sormak istiyorum yaa benim 67 gunoldubdogum yapali hala kanamam var. Soyle anlatayim 50 gun kanamam devam etti sonea aset oldum galiba kanamanin sekli farklilasti cunku. Adetim bitti hala 2_3 gunde bir bazen hergun kahverenhi lekelenme oluyo. Doktor bir hafta daha surerse gel dedi pazaresi gidecem ama merak ediyorum var mi bu durumda olan. Nette baktim parca unutulmus olabilir deniyo. Bisey daha soyliyim. Tam bitti diyorum 3 gunfalan gelmiyo esimle birlikre oluyoruz yine kanama oluyo. Onunda etkisi var midir.
ben 50 gun erken doğum yaptım. Aynen sizin yaşadığınız durumu yaşadım tam bitti diyorum iki gün sonra yine leke sinir bozucu oluyor ve inanır mısınız 90 gün sürdü bebeğimin düzeltilmiş 40ını çıkardım resmen o zaman bitti. şu an 1 aydır birşey yok

[QUOTEBeyza, post: 40925457, member: 676843"]Kızlar bebeğimin genizinden hırıltılı ses geliyor. Nette normal die okudum ama sizede bi sorayım dedim sizde de varmı böyle bir sorun ?
Canim hırıltılı oluyo arada bize serum fizyoloji verdi doktor. Bir ara sesi kisilmisti oglumun burnu tikanip agizdan nefes alirsa bogaz engeksyoju olur dedi doktor ve hergun kullan dedi. Istedigin kadar hemde dedi. Zarari yokmus. Sende kullan istersen[/QUOTE]

Kullanıyorumda günde bir iki defa bide dun yikadim sık hapşırmayya başladı bizim ev çok ssıcak güneş 2den ssonra akşama kadar evin içinde. Icerisi nnerdeyse otuz derece usumez diye tahmin ediyorum. Sen burun aspiratöru kullaniyormusun ?

ben 50 gun erken doğum yaptım. Aynen sizin yaşadığınız durumu yaşadım tam bitti diyorum iki gün sonra yine leke sinir bozucu oluyor ve inanır mısınız 90 gün sürdü bebeğimin düzeltilmiş 40ını çıkardım resmen o zaman bitti. şu an 1 abirşey yok
Cevapladigin icin cok cok tesekkur ederim bende 22 gun erken oldu dogumm acabaao yuzden mi. Akkima gelmedi degil ama ihtimal vermemistim. Coookk tesekkur ederim doktorada gittim cunku ultrasonda bisey yok dedi tahlil sojuclarini bekliyoriz. Ama dedigin gibiyse benim tam 50 gun oluyo bugun. Insallah biter benimde gercekten sinirlerim bozuldu artik.

Kizlar ben az onc e bisey yaptim.her emzirmeden sonra seker krizi tutiyo beni.az once gittim 1 tatli ks kahvaltilim cikolatasan yedim.simdi de cok pismanim
Uzme kendini canim bisey olmaz emziriyosun sonucta basta kendini zorlama yavas yavas gir diyetin icine ben emzirmiyorum o yuzden kendimi herseyden kisitladim kendimi cok zor tutuyorum ama olacak insallah yapacam 2 ci gunde bitti nerdeyse Allahim yardim eder merak etme

Merhaba arkadaslar kızım la dısardaydık bugün hava güzeldi güzel uyudu dısarıda sindi yine uyıyor bende bu arada akşam yemegimi yedim ve lesli 2 mil bugün yağtım ilk defa hakikaten yorucuymus ama eglenceli de umarım incelme olur yavas yavas bende

Back