• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hanimlarr 😊😊 yarin dr randevum varr cok heyecanliyiiimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ptesi keseyi vajinal ultrasonla gormustuk, keseye bide karindan bakmak icin tekrar cagirdi
Hayırlı olsun canım.Aklıma takılanlar var,yardımcı olursan sevinirim.
Değerin kaçken vajinal ultrasonla bakılmıştı?Bebeğe zarar veren bi şey değil di mi?
Bir de karından bakılacağı zaman hcg değerin aşağı yukarı kaç oluyor?

günaydın hatunlar
sanırım bende aranıza katılıyorum:3::3:
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun...

Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala :nazar::1::nazar::emir_bebek::1::nazar::emir_bebek:
Maşallah ne güzel hayırlı olsun inşallah,bizlere de sağlıkla görmeyi nasip etsin Rabbim :nazar:

Değerin kaçken vajinal ultrasonla bakılmıştı?Bebeğe zarar veren bi şey değil di mi?

Maşallah ne güzel hayırlı olsun inşallah,bizlere de sağlıkla görmeyi nasip etsin Rabbim :nazar:

hoşbuldum...tşk ediyorum....hepimizinki hayırlı olsun

Tsk ederimm ��Pihtilasma icin kan testi var canim onda cikiyo

Teşekkür ederim canım :16:
Haftaya salı çağırdı dr keseyi görmek için,bu pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum acaba?
Hamilelikten 1 ay önce tüm hormon testlerim,vitamin,şeker,tiroit bir sürü şeyi içeren 3 sayfalık testler yapılmıştı.Varsa o testlerde çıkar mıydı?

Son düzenleme:

Tabiki, yardimim olursa ne mutlu. Benim ptesi degerim 1600 lerdeydi. 1500 den sonra gorunuyomus, benimki karindan cook kucuk gorundugu icin alttan bakmak istedi. Herkes vajinal icin tehlikeli mi diyo ama benm doktorum tam tersi vajinalde cok daha detayli bilgi veriyomus. Allah korusun kanama bolgesi hakkinda fln. Korkma yani bisey olmaz

Haftaya salı çağırdı dr keseyi görmek için,bu pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum acaba?
Hamilelikten 1 ay önce tüm hormon testlerim,vitamin,şeker,tiroit bir sürü şeyi içeren 3 sayfalık testler yapılmıştı.Varsa o testlerde çıkar mıydı?

Canim bu testin cikmasi 3 hafta falan suruyo, dr herhangi biseyden suphelenmediyse istememistir

Tabiki, yardimim olursa ne mutlu. Benim ptesi degerim 1600 lerdeydi. 1500 den sonra gorunuyomus, benimki karindan cook kucuk gorundugu icin alttan bakmak istedi. Herkes vajinal icin tehlikeli mi diyo ama benm doktorum tam tersi vajinalde cok daha detayli bilgi veriyomus. Allah korusun kanama bolgesi hakkinda fln. Korkma yani bisey olmaz

Çok sağol içimi ferahlattın canım :16:
Dr.um da keseyi 1500lerde görebiliriz demişti,o da alttan bakar belki.
Keseyi görene kadar içim rahat etmicek sanırım :50:
Rabbim korusun meleklerimizi
:nazar:

Canim bu testin cikmasi 3 hafta falan suruyo, dr herhangi biseyden suphelenmediyse istememistir

Çok teşekkürler canım kusura bakma seni de yordum ama malum tedirginlik var biraz teyzesi :16:
Bir de bizim hiç olmayacak zamanda nasip oldu,korkuyorum bir aksilik çıkar diye,içimi de ferah tutmaya çalışıyorum ama sorularıma cevap alınca daha bi rahatlıyorum.Tekrar çok sağol canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...

Çok teşekkürler canım kusura bakma seni de yordum ama malum tedirginlik var biraz teyzesi :16:
Bir de bizim hiç olmayacak zamanda nasip oldu,korkuyorum bir aksilik çıkar diye,içimi de ferah tutmaya çalışıyorum ama sorularıma cevap alınca daha bi rahatlıyorum.Tekrar çok sağol canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...

Amin canim insallahh. Ben de cok tedirginim insallah kalp atislarini duymak da nasip olur hayirlisiyla

Amin canim insallahh. Ben de cok tedirginim insallah kalp atislarini duymak da nasip olur hayirlisiyla

Aminnnnn cümlemize inşallah canım,o zaman derin bi nefes alabilicez sanırım :)
2 gün önce dr.a gidip tahlilde öğrenmiştik,bugün bi kan testi daha vericem.
48 saatte bir 2 katına çıkarsa büyük ihtimalle sağlıklıdır filan diyorlar diye.

Tekrarlayan düşüklerin yada negatif tüp bebek denemen yoksa bu testi istemez dr.lar cnm ya araştırma hastaneleri yapıyor yada özelde 400 civarı fiyatı.

gunaydın kızlar :)

beta degerı 1500 olunca gobekten gorulur mu kese ? bılgınız war mı

Günaydın :)
Tecrübeli değilim ama sitelerde şöyle yazıyor canım:
''Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi trans abdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.''

Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala :nazar::1::nazar::emir_bebek::1::nazar::emir_bebek:

Caniimmmm canimmmmm cook guzel haber buuu cok ama cok mutlu oldum inan simdi sira bende :)) hastanedeyim bekliyorum bende cok heycanliyimm :)) allah bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin guzelimm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın :)
Tecrübeli değilim ama sitelerde şöyle yazıyor canım:
''Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi trans abdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.''

hiiiiii benim adetin 3. günü 1165 ti bi haftaya en azından 3000e yaklasmıstır sanırım :) alttan baktırmak ıstemıyorum da merak ettım bu yuzden :) sende yeni hamile misin :)

hiiiiii benim adetin 3. günü 1165 ti bi haftaya en azından 3000e yaklasmıstır sanırım :) alttan baktırmak ıstemıyorum da merak ettım bu yuzden :) sende yeni hamile misin :)

Evet :) Nasipse salı günü kese için çağırdı doktorumuz ama alttan mı karından mı bişey demedi :)
Benim adetin 3. günü 129,3 çıktı doktor iyi dedi hem buna hem progesteron değerine hem rahmin durumuna,ama değer düşük mü ki o zaman?
Ya da seninki ikiz mi acaba? :49:
Bir de senin haftaya değil canım değer 2 günde bir 2 katına çıktığı için,bu değerinin 2 gün sonrasında 3000e yaklaşır senin zaten :)

Son düzenleme:
Back
X