2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yumurtlama günüm pazardi calismalara gecen hafta baslamistik zaten bide kan tahlilini en erken ne zaman yaptirabilirim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende canim cooook heycanliyim :) kismet olursa bende ilk kez gorecegim kasik agrisi bendede ara ara oluyor tatlim bende korkuyorum ama bak aynisi bendede sendede oluyomus demekki bidiklarimiz yapiyor korkmayalim insallah rabbime emanet simsiki tutunsunlar annelerine insallahhhhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım adaçayı demle ve gargara yap.ama sakın içme.iki gün bu şekilde gargara yap geçer inşallah.

aa çok teşekkür ederim bitkisel bi çözümü var mıdır diye düşünüyodum bende, deniycem teşekkürler. bi de karnım çok şiş benim 4-5 aylık hamile gibi doktora sorucam bu şişlik nedir gaz mı başka bişi mi, ama bekliycez 1 hafta.

merhaba kızlar :)

dun bı arkadasımla konusyodum. anı hareketlerde fln ya da durduk yere kasıgımız agrır yada batma olur ya hanı.. ben bunlar olunca hele kı benım anı hareketımden kaynaklı bı agrı olursa bebegıme zarar verıyorum sanardım moralım bozulurdu,sankı onuncanı acıyomus gıbı. ama bu agrıların ona bı zararı yokmus.

mesela ayaktayız we yatıcaz dıyelım. once koltuga oturup bıraz bekleyıp sonra yatarsak,o bızım wucudumuzu zamanla tanımaya baslarmıs. ve buyudugu zaman bızım oturacagımızı ya da yatacagımızı anlayıp ona gore sekıl alırmıs :)

25.haftaya kadar sadece bızı we bızım sesımızı duyarmıs :)

Insallah canimmmmmm insallah

ben de çok şişikim

su dan mı acaba diyorum ama

inşlh kötü bir şey değildir

çok kafama takmamaya çalışıyrm ama aklımdaaaa

annammmmm

İnşallah canım..cok tesekkür ederim...sayımız da artıyor maşallah..her birimizden güzel haberler duyalım inşallah

ben de çok şişikim

su dan mı acaba diyorum ama

inşlh kötü bir şey değildir

çok kafama takmamaya çalışıyrm ama aklımdaaaa

bugunler normalde senın adet gunlerıne denk gelıyodur ondan sısmıs olabılır mı ? benım de gecen hafta karnım sıstı, dun ındır sıslıgım. adet donemıme denk geldgı ıcın sıstıgını anladım ben.

herkese merhabalar ben bırsey sormak ıstıyorum kızlarr benım adet gunum yarın ve dun kan tahlılımde degerım 21.2 cıktı , dr 2 gun sonra tekrarla gebelık var dedı.sizce deger nasıl?

bebegın kalpten sonra kulagı olusurmus. eger bebek kızsa 25.hafta 1 gunlukken babanın sesını duydugunda ona asık olurmus. baba ısten ewe gledgınde babayla konustugunda ona dokundugunda optugunde o da heyecanlanıp tekmeyı basarmıs :)

ama eger bebek erkekse, babanın sesını fln duydugunda tepkı wermezmıs :) aynada kendını gorudugunde heyecanlanıp yıne tekme atarmıs hareketlenırmıs hemen :)

Senin yazdiklarini okurken kendi kendime sırıtıyorum :) yaaaa bunlar nasil bir nimettt :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

herkese merhabalar ben bırsey sormak ıstıyorum kızlarr benım adet gunum yarın ve dun kan tahlılımde degerım 21.2 cıktı , dr 2 gun sonra tekrarla gebelık var dedı.sizce deger nasıl?

Canim deger hamilelik oldugunu gosteriyor ancak daha cok yeni oldugu icin tekrarlaman gerekiyor eger degerin yukselirse iki katina gebelik var ama duserse kimyasal gebelik olabilir yapcak bisi yok biraz bekleyip tekrar kan verip sonucu beklemelisin.. Hayirli ugurlu olsun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…