Heyecanli hemde coooooooooookkkkkkkilk kez gorecegim kismet olursa o yuzden daha cok merak ediyotum benim randevum 9 da cikar cikmaz bende yazarim bu kadar bekledik insallah kendileri de gorunur canim benim ara ara kasik agrim oluyor sendede oluyor mu bazilari lekelenme yaxiyor okuyunca korku basiyor vallahi rabbim korusun hepimizinkini insallaaaaaaaahhhhh
Canım adaçayı demle ve gargara yap.ama sakın içme.iki gün bu şekilde gargara yap geçer inşallah.
Tunaydinn :)Günaydın sabırsız annelerhayatımız beklemekle geçiyor sonu güzel olsun da beklemek sıkıntı değil .
doğru ama ağrı ve idrar kafamı karıştırdı ..:26:
bir yığın ütü beni beklerucundan başlayım
Bende canim cooook heycanliyim :) kismet olursa bende ilk kez gorecegimkasik agrisi bendede ara ara oluyor tatlim bende korkuyorum ama bak aynisi bendede sendede oluyomus demekki bidiklarimiz yapiyor korkmayalim insallah rabbime emanet simsiki tutunsunlar annelerine insallahhhhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa çok teşekkür ederim bitkisel bi çözümü var mıdır diye düşünüyodum bende, deniycem teşekkürler. bi de karnım çok şiş benim 4-5 aylık hamile gibi doktora sorucam bu şişlik nedir gaz mı başka bişi mi, ama bekliycez 1 hafta.
merhaba kızlar :)
dun bı arkadasımla konusyodum. anı hareketlerde fln ya da durduk yere kasıgımız agrır yada batma olur ya hanı.. ben bunlar olunca hele kı benım anı hareketımden kaynaklı bı agrı olursa bebegıme zarar verıyorum sanardım moralım bozulurdu,sankı onuncanı acıyomus gıbı. ama bu agrıların ona bı zararı yokmus.
mesela ayaktayız we yatıcaz dıyelım. once koltuga oturup bıraz bekleyıp sonra yatarsak,o bızım wucudumuzu zamanla tanımaya baslarmıs. ve buyudugu zaman bızım oturacagımızı ya da yatacagımızı anlayıp ona gore sekıl alırmıs :)
25.haftaya kadar sadece bızı we bızım sesımızı duyarmıs :)
sormaaaa çok heyecanlı bişeyy. benimde dün heyecandan kalbim duracaktı. kötü bişey duyarsam eğer diye. ama iyi haberler alcaksın inş .
bence kan sonucun gayet iyi arkadaşım . adetin kaçıncı günü yaptırmıştın ???
aminnn inş hepimize. çok teşekkürler.
ben de çok şişikim
su dan mı acaba diyorum ama
inşlh kötü bir şey değildir
çok kafama takmamaya çalışıyrm ama aklımdaaaa
bebegın kalpten sonra kulagı olusurmus. eger bebek kızsa 25.hafta 1 gunlukken babanın sesını duydugunda ona asık olurmus. baba ısten ewe gledgınde babayla konustugunda ona dokundugunda optugunde o da heyecanlanıp tekmeyı basarmıs :)
ama eger bebek erkekse, babanın sesını fln duydugunda tepkı wermezmıs :) aynada kendını gorudugunde heyecanlanıp yıne tekme atarmıs hareketlenırmıs hemen :)
Senin yazdiklarini okurken kendi kendime sırıtıyorum :) yaaaa bunlar nasil bir nimettt :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kımse bana cvp vermeeycek sanırım
herkese merhabalar ben bırsey sormak ıstıyorum kızlarr benım adet gunum yarın ve dun kan tahlılımde degerım 21.2 cıktı , dr 2 gun sonra tekrarla gebelık var dedı.sizce deger nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?