2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haha çok iyi ya :) bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim çok ayrıntılı yazmışsın, baya aydınlatıcı oldu. Açık çay 2 bardak diye sınır koyayım o zaman kendime :)

Günaydın kızlar.dün değerim 563.51 çıktı.cuma 137.24 tü.yarın fakülteye gidicem kan sulandırıcılar için doktorum aradım.yaaa kızlar iyice pimpirikli oldum sizede akıntı oluyo mu çok.prçetye siliniyor sarımsı.yaa çok akıntı var bende.çamaşırlarım ıslak ıslak oluyo.

Canim seninki de mi tup bebek? Benimki tup bebek, progestan fitil kullaniyorum onla beraber akintim oluyo. Normal yanii. Kan pihtilasmasi var sanirim sende de. Ben de hibor 3500 igne vuruyorum hergun, pihtilasma testinde yatkinlik cikti. Dr hemen baslatti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm cok sevindimm kendini bile gostermisss yaaa suna bakk :) ne kadarlik oldu bugün kac haftalikmis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canimmm cok sevindimm kendini bile gostermisss yaaa suna bakk :) ne kadarlik oldu bugün kac haftalikmis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gebelik yeniyse de silik çıkıyor...inşallah kanda çıkar canım..Allah sağlıkla nasip etsin inşallah..tebrikleri diyelim

ne demek şekerrr git canım göster sonuçlarını inş hayırlı haberlerle dönersin kuzum o değerle görünmez canım bi kaç gün sonra tekrar git canım

gözün aydın cnm .sen yarın gitmeyecekmiydin dr.a

Canim hayirli olsun ☺️ kac haftalik seninki? Bende 2 gunde bir igne oluyorum, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

gözün aydın canım darısı kalp atımlarına olsun inşş vede darısı bizlerede olsun inşş

Kesesini ve bebişini görenlere çok sevindim :) inşallah bundan sonra da her şey yolunda gitsin...bizim için de dua edin kızlar..muayenemiz yarın..hadi hayırlısı

çok sağol cnm inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip. sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Face den de takip ediyorum seni :) gruptan

Benimki kendiliğinden oldu.nisanda tüp yaptırdık olmadı.sarımsı mı senin akıntı nda.

Canim hayirli olsun ☺️ kac haftalik seninki? Bende 2 gunde bir igne oluyorum, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

sata göre 5+5 cnm... amin cnm kimsenin boşa çıkarmasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…