2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı.
daha 2.5 aylıkken kanaması oldu hem de hastaneye yatacak kadar ,geçtikten 2 gün sonra bu defa hem kanama hem suyundan sızıntı yapmış.
ben çok üzülmüştüm.
dedim ki kendi kendime bu ayda suyu geldiyse bebeği zor kurtarırlar.
ama maşallah biraz hastanede yattı ve şu an bebeği kucağında oğlu oldu.
seninki sadece lekelenme canım ,içini ferah tut.
Allah daha fazlasını göstermesin.

Son düzenleme:
suyundan sızıntı nasıl oluyor
bende de akıntı su gibi geliyor.bilmiyorum belki de kullandığım jelden kaynaklıdır diyorum.
şu an bir endişeye kapıldım

Maşallah kalp atışlarınıda duyarsın inşallah. Kan tahlili yaptılarmı yaptılarsa kac cıktı tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim insallah.. Yok cnm kani ctesi vermistim, 820 cikmisti. Doktorum ptesi 1600 lerde olur gorunur dedi, oyle de oldu. Dun vajinal bakti cok kucuk gorundu. Cuma tekrar gidicem karindan bakicak insallah o zamana kadar buyur

şekerim lh gebelikte herkeste pozitif çıkmıyor örnek ben kızımda ve oğlumda hamile olduğum halde ovü testi bildiğin tek çizgi çıktı lh düşüktü yani sadece bu bebişimde ovü testim sürekli kızarık durdu yani anlayacağın illaki lh yüksek olcek diye bişey yokkkk takmaaa bunları kızzz bi sorun teşkil etse dr pat die söler merak etme sen :)

suyundan sızıntı nasıl oluyor
bende de akıntı su gibi geliyor.bilmiyorum belki de kullandığım jelden kaynaklıdır diyorum.
şu an bir endişeye kapıldım

canım yok bu haftada daha öyle su sızıntısı falan olmaz merak etme o arkadaşım 3.ayındaydı.
akıntı normal canım renkli ve kokulu değilse biliyorsundur sen de,normal .

Kızlar günaydın.... sanırım bende mart annesi olucam garip duygular içindeyim henüz kan testi yaptırmadım reglim 3 gün geçti 3 defa test yaptım 3 ünde de pozitif

canım çok teşekkür ederim bilgin için.
bugün 10.30 gibi geliyormuş doktorum,gidicem inşallah tahlil sonuçlarımı göstericem.
dün 443,3 çıkmıştı hcg sanırım bugün daha kese görünmez diye bakmaz doktorum.
bu vitamin işlerini de bir sorayım.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.... sanırım bende mart annesi olucam garip duygular içindeyim henüz kan testi yaptırmadım reglim 3 gün geçti 3 defa test yaptım 3 ünde de pozitif
Allah nasib etsin etsin canım,hayırlı sağlıklı gebelik olsun.
zaten kan testini her doktor istemiyor,eğer tüp bebek değilse ya da önceden sorunlu gebelikler geçirilmemişse,
idrar testi pozitif çıkınca,genelde 1 hafta sonra gel kese oluşumuna bakalım diyorlar.
ama ben ramazan olduğu için sabırsızlanıp,regl günümden önce baktırdım.

Geceyi kahverengi kirmizimsi akintiyla gecirdim dr cagirdi korku yu orum oglumda da cok zor bir hamilelik gecirmistim

benim de dün 443 çıktı bugün tahlil sonucu için gidicem ama daha görünmez değil mi canım,
insan sabırsızlanıyor işte.
benim de inşallah cumaya görünür diye bekliyorum.

Geceyi kahverengi kirmizimsi akintiyla gecirdim dr cagirdi korku yu orum oglumda da cok zor bir hamilelik gecirmistim

Allah yardımcın olsun.
sen de biliyorsundur bu akıntı işleri hiç belli olmuyor,
devam eden de var tamamen biten de var.
sürekli istirahat halinde bir gebelik geçirmek de zor canım.

yok canım normal yolla oldu ikinci olucak inşallah... kan testini de bugün yaptırsam değer nasıl çıkar acaba onu merak ediyorum

benim de dün 443 çıktı bugün tahlil sonucu için gidicem ama daha görünmez değil mi canım,
insan sabırsızlanıyor işte.
benim de inşallah cumaya görünür diye bekliyorum.

Gunaydin canim 😊 bende cok sabirsizlandigim icin gittim, doktorum kirmadi bakti. Normalde cuma cagirmisti. Yine cuma gitcem, doktorun dedigi oluyo yani 😄😄 1500lerde gorunuyomus kese, gorulmeyebilir bugun gidersen

kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bugün mutlaka gidicem,tahlil göstermek için.
devlet hastanesindeki doktora muayene olmadan sadece tahlil yazması için gittim,doktor da hcg isterken yanında FSH,LH ,ÖSTRADİOL ve PROLAKTİN de istemiş.
ben de sadece hcg diye aldım sonucu çıktım,hiç sıra beklemiyim nasıl olsa hcg seviyesini okur anlarım dedim.
eve gelince diğer tahlil sonuçlarına internetten baktım .
gebelikte LH 2 olur yazıyor.
benim LH:0,39
onu taktım,bir tanıdığımız var jinekolog ona gidip göstericem inşallah bugün.
muayene için de ona gidecektim de hafta sonunu bekliyordum,daha erken diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…