suyundan sızıntı nasıl oluyorcanım çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı.
daha 2.5 aylıkken kanaması oldu hem de hastaneye yatacak kadar ,geçtikten 2 gün sonra bu defa hem kanama hem suyundan sızıntı yapmış.
ben çok üzülmüştüm.
dedim ki kendi kendime bu ayda suyu geldiyse bebeği zor kurtarırlar.
ama maşallah biraz hastanede yattı ve şu an bebeği kucağında oğlu oldu.
seninki sadece lekelenme canım ,içini ferah tut.
Allah daha fazlasını göstermesin.
Maşallah kalp atışlarınıda duyarsın inşallah. Kan tahlili yaptılarmı yaptılarsa kac cıktı tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ya yumurtlama testleri hcg yi taklit ettiği için gebelikte idrarda pozitif çıkıyormuş.
yani aslında gebelikte LH yüksek olması gerekmiyormuş,benim bugün LH :0,39 çıkınca korktum niye böyle düşmüş diye.
ama sorun yok inşallah
canım bende ilk gitcem bol miktarda sıvı tüketirim karın tokluğu önemlimi aç yada tok olmanın bi etkisi varmı
suyundan sızıntı nasıl oluyor
bende de akıntı su gibi geliyor.bilmiyorum belki de kullandığım jelden kaynaklıdır diyorum.
şu an bir endişeye kapıldım
şekerim lh gebelikte herkeste pozitif çıkmıyor örnek ben kızımda ve oğlumda hamile olduğum halde ovü testi bildiğin tek çizgi çıktı lh düşüktü yani sadece bu bebişimde ovü testim sürekli kızarık durdu yani anlayacağın illaki lh yüksek olcek diye bişey yokkkk takmaaa bunları kızzz bi sorun teşkil etse dr pat die söler merak etme sen :)
günaydın kızlarrrrrrrr
Allah nasib etsin etsin canım,hayırlı sağlıklı gebelik olsun.Kızlar günaydın.... sanırım bende mart annesi olucam garip duygular içindeyim henüz kan testi yaptırmadım reglim 3 gün geçti 3 defa test yaptım 3 ünde de pozitif
Amin canim insallah.. Yok cnm kani ctesi vermistim, 820 cikmisti. Doktorum ptesi 1600 lerde olur gorunur dedi, oyle de oldu. Dun vajinal bakti cok kucuk gorundu. Cuma tekrar gidicem karindan bakicak insallah o zamana kadar buyur
Geceyi kahverengi kirmizimsi akintiyla gecirdim dr cagirdi korku yu orum oglumda da cok zor bir hamilelik gecirmistim
Allah nasib etsin etsin canım,hayırlı sağlıklı gebelik olsun.
zaten kan testini her doktor istemiyor,eğer tüp bebek değilse ya da önceden sorunlu gebelikler geçirilmemişse,
idrar testi pozitif çıkınca,genelde 1 hafta sonra gel kese oluşumuna bakalım diyorlar.
ama ben ramazan olduğu için sabırsızlanıp,regl günümden önce baktırdım.
benim de dün 443 çıktı bugün tahlil sonucu için gidicem ama daha görünmez değil mi canım,
insan sabırsızlanıyor işte.
benim de inşallah cumaya görünür diye bekliyorum.
günaydın kızlarrrrrrrr
Gunaydin canim �� bende cok sabirsizlandigim icin gittim, doktorum kirmadi bakti. Normalde cuma cagirmisti. Yine cuma gitcem, doktorun dedigi oluyo yani ���� 1500lerde gorunuyomus kese, gorulmeyebilir bugun gidersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?