• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay canım maşallah .
Allah her ay hayırlı sağlık haberini almayı nasib etsin.
annesi Allah ın izniyle kalbi de atmaya başladı artık bebeğinin,ama daha duyulamıyormuş ultrasonda ,bundan sonra daha sıkı tutunur artık sana:)

Kızlar bi sorum var. Gebelikte çay, kahve, kola kafein içerdiği için önerilmiyor diye biliyorum. Ama ben tam bir çaykoliğim. Hiç mi içmemek lazım yoksa günde 2 bardak falan içebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan ya da doktoru bir şey diyen var mı??

ay canım maşallah .
Allah her ay hayırlı sağlık haberini almayı nasib etsin.
annesi Allah ın izniyle kalbi de atmaya başladı artık bebeğinin,ama daha duyulamıyormuş ultrasonda ,bundan sonra daha sıkı tutunur artık sana:)

inşallah cnm çok sağol sabah çok iyi sakinleştirdin beni

canım bugün mutlaka gidicem,tahlil göstermek için.
devlet hastanesindeki doktora muayene olmadan sadece tahlil yazması için gittim,doktor da hcg isterken yanında FSH,LH ,ÖSTRADİOL ve PROLAKTİN de istemiş.
ben de sadece hcg diye aldım sonucu çıktım,hiç sıra beklemiyim nasıl olsa hcg seviyesini okur anlarım dedim.
eve gelince diğer tahlil sonuçlarına internetten baktım .
gebelikte LH 2 olur yazıyor.
benim LH:0,39
onu taktım,bir tanıdığımız var jinekolog ona gidip göstericem inşallah bugün.
muayene için de ona gidecektim de hafta sonunu bekliyordum,daha erken diye.

Canim LH bilmiyorum ama benim prolaktinim yuksek cikmisti doktorum eger herhangi bi duzensizlik veya gogusten sut gelme yoksa mudahele etmeye gerek yok demisti. Bence problem olsa uyarir zaten seni, ama tabi haklisin insanin ici rahat etmiyo. G
GCa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah cnm çok sağol sabah çok iyi sakinleştirdin beni

estağfurallah canım ne demek.
benim de endişelerim oluyor okuyorsundur,ve burda cevap alamayınca insan üzülüyor o yüzden çıkmak üzere bile olsam,
biri endişeli bir şey yazmışsa ve benim bildiğim bir şey varsa yazıyorum.
çünkü hepimizin tavsiyelere ihtiyacı var canım ve bu dönemde stres yasak:))

Kızlar bi sorum var. Gebelikte çay, kahve, kola kafein içerdiği için önerilmiyor diye biliyorum. Ama ben tam bir çaykoliğim. Hiç mi içmemek lazım yoksa günde 2 bardak falan içebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan ya da doktoru bir şey diyen var mı??

Benjm doktorum sekersiz gunde 2 tane cay, 1 fincan turk kahvesi icebilirsin dedi ama ben ikisinden de tuksjndim

kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.

Gözünaydın canimmm

Canim LH bilmiyorum ama benim prolaktinim yuksek cikmisti doktorum eger herhangi bi duzensizlik veya gogusten sut gelme yoksa mudahele etmeye gerek yok demisti. Bence problem olsa uyarir zaten seni, ama tabi haklisin insanin ici rahat etmiyo. G
GCa

keşke gösterseydim canım doktora,ama şimdi birazdan gidicem oğlum uyandı da o yüzden kaldım biraz bu saate.
ben de inşallah iyi haberlerle gelirim.
inanın önce bütün hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere sonra kendime dua ediyorum.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

keşke gösterseydim canım doktora,ama şimdi birazdan gidicem oğlum uyandı da o yüzden kaldım biraz bu saate.
ben de inşallah iyi haberlerle gelirim.
inanın önce bütün hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere sonra kendime dua ediyorum.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Amin canim insallahhh, habber ver gelince bize

canım ben de öyleyim ama bir haftadır zaten canım pek istemiyor.
açık 2 bardak çay içilebilirmiş,1 türk kahvesi de öyle
kafein miktarı 200 mg ı geçmemeliymiş.
netten araştırabilirsin,çayın açık ya da koyu olmasıyla kafein miktarı çok değişiyor.
o yüzden açık iç bence.
bir fincan türk kahvesinde 57mg kafein varmış yani çok az aslında.
bir bardak çayda da açık olursa ancak o kadar var galiba şimdi tam hatırlayamıyorum ama
şu filtre kahvelerin bir fincanında 175,200 mg arası kafein varmış
onlar yasak.
önceki hamileliğimde çaydan öyle iğrenmiştim ki tv de görsem midem bulanıyordu,
bir reklam vardı,her reklam arasında reklam başlamadan kocaman bardak çayı gösteriyordu,ben lavaboya koşuyordum.
Allah ım diyordum inat olsun diye mı çıkarıyorlar bunu:))

Son düzenleme:

doktorum bana günde bir bardak içebilirsin demişti:49:

estağfurallah canım ne demek.
benim de endişelerim oluyor okuyorsundur,ve burda cevap alamayınca insan üzülüyor o yüzden çıkmak üzere bile olsam,
biri endişeli bir şey yazmışsa ve benim bildiğim bir şey varsa yazıyorum.
çünkü hepimizin tavsiyelere ihtiyacı var canım ve bu dönemde stres yasak:))

evet cnm haklısın

Back
X