Benimki 4+6, bgun kesesini gordukk 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım maşallah .
Allah her ay hayırlı sağlık haberini almayı nasib etsin.
annesi Allah ın izniyle kalbi de atmaya başladı artık bebeğinin,ama daha duyulamıyormuş ultrasonda ,bundan sonra daha sıkı tutunur artık sana:)
canım bugün mutlaka gidicem,tahlil göstermek için.
devlet hastanesindeki doktora muayene olmadan sadece tahlil yazması için gittim,doktor da hcg isterken yanında FSH,LH ,ÖSTRADİOL ve PROLAKTİN de istemiş.
ben de sadece hcg diye aldım sonucu çıktım,hiç sıra beklemiyim nasıl olsa hcg seviyesini okur anlarım dedim.
eve gelince diğer tahlil sonuçlarına internetten baktım .
gebelikte LH 2 olur yazıyor.
benim LH:0,39
onu taktım,bir tanıdığımız var jinekolog ona gidip göstericem inşallah bugün.
muayene için de ona gidecektim de hafta sonunu bekliyordum,daha erken diye.
aaaaa negüzel okadar erken mi görünüyor ozman benim adetim bir gün geçti hafta sonu gitsem görünücek mi yani kesem bugün kan verdım sonuç yarın çıkıcakmş :)
inşallah cnm çok sağol sabah çok iyi sakinleştirdin beni
Kızlar bi sorum var. Gebelikte çay, kahve, kola kafein içerdiği için önerilmiyor diye biliyorum. Ama ben tam bir çaykoliğim. Hiç mi içmemek lazım yoksa günde 2 bardak falan içebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan ya da doktoru bir şey diyen var mı??
kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.
inşallah cnm çok sağol sabah çok iyi sakinleştirdin beni
Canim LH bilmiyorum ama benim prolaktinim yuksek cikmisti doktorum eger herhangi bi duzensizlik veya gogusten sut gelme yoksa mudahele etmeye gerek yok demisti. Bence problem olsa uyarir zaten seni, ama tabi haklisin insanin ici rahat etmiyo. G
GCa
Canim betahcg 1500 u gecerse cook minik de olsa gorunuyomus
Kızlar günaydın.... sanırım bende mart annesi olucam garip duygular içindeyim henüz kan testi yaptırmadım reglim 3 gün geçti 3 defa test yaptım 3 ünde de pozitif
Gunaydin canimm
naber nasılsınız bakemmmmmm
keşke gösterseydim canım doktora,ama şimdi birazdan gidicem oğlum uyandı da o yüzden kaldım biraz bu saate.
ben de inşallah iyi haberlerle gelirim.
inanın önce bütün hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere sonra kendime dua ediyorum.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
canım ben de öyleyim ama bir haftadır zaten canım pek istemiyor.Kızlar bi sorum var. Gebelikte çay, kahve, kola kafein içerdiği için önerilmiyor diye biliyorum. Ama ben tam bir çaykoliğim. Hiç mi içmemek lazım yoksa günde 2 bardak falan içebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan ya da doktoru bir şey diyen var mı??
Kızlar bi sorum var. Gebelikte çay, kahve, kola kafein içerdiği için önerilmiyor diye biliyorum. Ama ben tam bir çaykoliğim. Hiç mi içmemek lazım yoksa günde 2 bardak falan içebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan ya da doktoru bir şey diyen var mı??
estağfurallah canım ne demek.
benim de endişelerim oluyor okuyorsundur,ve burda cevap alamayınca insan üzülüyor o yüzden çıkmak üzere bile olsam,
biri endişeli bir şey yazmışsa ve benim bildiğim bir şey varsa yazıyorum.
çünkü hepimizin tavsiyelere ihtiyacı var canım ve bu dönemde stres yasak:))
Benjm doktorum sekersiz gunde 2 tane cay, 1 fincan turk kahvesi icebilirsin dedi ama ben ikisinden de tuksjndim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?