• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canimmm cok sevindimm kendini bile gostermisss yaaa suna bakk :) ne kadarlik oldu bugün kac haftalikmis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet cnm annesinin üzülmesini istemedi gözüktü dr bişi demedi hep kendi konuştu bişiler anlattı .... sata göre 5+5 ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayirli olsun ☺️ kac haftalik seninki? Bende 2 gunde bir igne oluyorum, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah kesen görülmüş değerin 1500 lerde mi.herkesin niye farklı farklı oluyo anlamadım gitti.beta neye göre artıyor.

canlarr midem çoookk kötü az önce çook kustum afedersiniz yavrularr çok geriliyorum hele bu eşimin tatil planları offf yarama tuz oluyor resmen her sene aynı şeyy offfff çok sıkıcı beee yani bu neymiş bayrama kayınvaldemlerdeymişiz hahaa bende gitmiycem bu halimle dedim asla gitmem dedim sen kendin gidiyosan git sanki emir uşağı var karşısında töbe yarabbim küstüm valla gitmiycemde

pamuuk sende turgut beye tedavi olmuştun dimi?
demek iki kese ne güzel bir taşla iki kuş olur:))
inşallah diğeride gelişir:emir_bebek::emir_bebek:
benimde iki transfer oldu,1 tane tam yuvarlak olmayan kese gördük,ama 1 tane belli belirsiz bişey daha var ama şimdilik kese diyemem dedi..:ssz:
muallaktayız her türlü:ssz:
evet canım turgut beye tedavi olmuştum bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
ne zamandır beklediğim gebelik takvimi:49:
bebişlerimizinde takvimide yaparız inşalah gözün aydın
Masallahh insallah kalp atislarini sagsaglim duyarizda rahatlariz

amin canım
İyi akşamlar annişler :3::3:

Biz tatildeyiz,bugün ilk kusmamı yaptım:30::30:
ama sanırım araba ve sıcak sarstı
bundan sonra sanırım hepimiz sık sık karşılacağız
Bende hamileyim sanırım bugün adet günüm eger dogruysa mart annişi olucam bende en kısa zamanda kan testı yaptırıcan ama çalışıyorum nasıl izin alcam bılmıorum off Eki Görüntüle 1181248

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım şimdiden
Arkadaslar son bir soru:)
Hepiniz folik asite baslamis miydiniz gebelikten once?
Yada ne zaman basladiniz?
Vve hangi markayi kullaniyorsunuz?

Ben cuma gunu basladim. Folik plus kullaniyorum.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
benim içim dışım folicasit oldu 2 sene bebiş için tedavi görünce
Slm kizlar nasil geciyor bakalim hamilelik keseler gozuktumu kalp atislarini duyan varmi ayy ne heycanlii ilk aylarr bi o kadar da zor insallah hepinizin kolay gecer :16:

bi arkadasin mesajinda gordum elevit vitaminine baslamis elevitin icinde domuz jelatini var diye duydum bizim topikten arastirip birebir dogrulayan arkadaslarim var o yuzden elevit yerine decavit vitaminin kullanmanizi tavsiye ederim ikiside ayni vitamin ama elevitte domuz jelatini var decavitte yokmus.
bi sorunuz takildiginiz bi konu olursa ocak anneleri topigine gelip sorabilirsiniz ben ve topik arkadaslarim seve seve yardimci oluruz :16:
çok teşekkür ederiz canım
kızlar peçeteye az kahverengi de değil tam kırmızıda değil lekelenme oldu dr aradm randvm yarındı bgn gel dedi daha keseyi bile görmemiştim çok korkuyorum.😢😢😢

kahverengi pembede sıkıntı yok canım kan rengi olursa sıkıntı var içini ferah tut

canlarr midem çoookk kötü az önce çook kustum afedersiniz yavrularr çok geriliyorum hele bu eşimin tatil planları offf yarama tuz oluyor resmen her sene aynı şeyy offfff çok sıkıcı beee yani bu neymiş bayrama kayınvaldemlerdeymişiz hahaa bende gitmiycem bu halimle dedim asla gitmem dedim sen kendin gidiyosan git sanki emir uşağı var karşısında töbe yarabbim küstüm valla gitmiycemde

cnm salla lütfen takma onu dün ve önceki gün hüngür hüngür ağladım eşimle tartıştık sonra peçetey kadar lekelenme tarzı kanama oldu sakın düşünme stres yapma sadece bebeğini düşün...

cnm salla lütfen takma onu dün ve önceki gün hüngür hüngür ağladım eşimle tartıştık sonra peçetey kadar lekelenme tarzı kanama oldu sakın düşünme stres yapma sadece bebeğini düşün...

özlemcimm bende öle yapıyorum ama öyle anası didisi özelki ona saftirik işte kız gel derler bu hiç fikir nedir bilmez hadi onu geçtim hamileyim yahuuu inanki daha geçenlerde gitti gitsinde annesi rahatsız allah şifa versin ben ona gitme demiyorum ki sen git dedim yok neymiş bayrama onklarda olalım he canımm tamam ne demek emrin olur dedim ayyy sinirden çatlıycam yeminle kafasını kırasım geliyor

özlemcimm bende öle yapıyorum ama öyle anası didisi özelki ona saftirik işte kız gel derler bu hiç fikir nedir bilmez hadi onu geçtim hamileyim yahuuu inanki daha geçenlerde gitti gitsinde annesi rahatsız allah şifa versin ben ona gitme demiyorum ki sen git dedim yok neymiş bayrama onklarda olalım he canımm tamam ne demek emrin olur dedim ayyy sinirden çatlıycam yeminle kafasını kırasım geliyor

canım lütfen sinirlenme sen bebişini düşün bu erkeklerin hepsi öyle zaten hep kendileri ve kendi tarafı:20:

canım benim gerilme ya,
ay biz de istanbulda otururken her bayram benim annemlere kayınvalidelere çok sıkıcı oluyordu.
şimdi aynı şehirdeyiz annemler ve kayınvalidem bayramı nerde geçircez derdi yok
gitsek de her akşam evimizde oluyoruz.
sen de sabırlı olmaya çalış canım.
bir de eşine uygun dille anlat kız,bu erkeklerin tersliği de fena oluyor,
yapmayacak olsa da inadına ister.
ama seni bu halde üzmez heralde:)
canım ben de şimdi doktordan geldim ,zaten aile dostumuz bu doktor,
elimdeki o benim kafaya taktığım tahlil sonuçlarını aldı yırttı.
bunların şu an hiçbir anlamı anlamı yok ,değerin de gayet güzel artmış,fazla bile artmış dedi.
vitamin kullanmana gerek yok,
tam tahıllı ekmek ve kuru incir ,ceviz vs. yiyeceksin sana vitamin olarak bunlar yeter dedi.
ama benim kan sayımımda kansızlık falan çıkmamıştı,değerlerim normaldi,belki bazısının ihtiyacı olabilir canım.

size bişi danışmak istıorum ben ovulasyon tarihimde ilaç içmiştim 3 tane azosilin idrar yolumda yanma vardı dayanamadm iice yayılmadan içtim inş bebişe bi sıkıntı vermez

erken gebelikte bişey olmadıgını okudum canım..ben neler içtim neler..testim pozitif cıktıgı anda kestim..Kese olustuktan sonrası önemli..Allahın izniyle bişey olmaz, kendini germe canım..doktoruna soracaksın zaten tabi ki

canım benim gerilme ya,
ay biz de istanbulda otururken her bayram benim annemlere kayınvalidelere çok sıkıcı oluyordu.
şimdi aynı şehirdeyiz annemler ve kayınvalidem bayramı nerde geçircez derdi yok
gitsek de her akşam evimizde oluyoruz.
sen de sabırlı olmaya çalış canım.
bir de eşine uygun dille anlat kız,bu erkeklerin tersliği de fena oluyor,
yapmayacak olsa da inadına ister.
ama seni bu halde üzmez heralde:)
canım ben de şimdi doktordan geldim ,zaten aile dostumuz bu doktor,
elimdeki o benim kafaya taktığım tahlil sonuçlarını aldı yırttı.
bunların şu an hiçbir anlamı anlamı yok ,değerin de gayet güzel artmış,fazla bile artmış dedi.
vitamin kullanmana gerek yok,
tam tahıllı ekmek ve kuru incir ,ceviz vs. yiyeceksin sana vitamin olarak bunlar yeter dedi.
ama benim kan sayımımda kansızlık falan çıkmamıştı,değerlerim normaldi,belki bazısının ihtiyacı olabilir canım.

İki hafta ceviz yedim ama simdi tiksindm :( cok uzuluyorum ya hic bisey yiyemiyorum ben napcam ???

Maşallah kesen görülmüş değerin 1500 lerde mi.herkesin niye farklı farklı oluyo anlamadım gitti.beta neye göre artıyor.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta
5 – 50
4 hafta
3 – 426
5 hafta
19 – 7,340
6 hafta
1,080 – 56,500
7 – 12 hafta
7,650 – 288,000
13 – 16 hafta
13,300 – 254,000
17 – 24 hafta
4,060 – 165,400
25 – 40 hafta
3,640 – 117,000
canım değerler çok farklı olabiliyor,önemli olan senin değerin 2 ya da 3 günde bir ikiye katlanması.
ben de şu an 4+4 üm.
değerim dün 443 dü ve bu değerle görünmemesi normal zaten doktor bakmadı bile daha görünmez 1 hafat sonra gel dedi bugün
ama bir bakıyorsun 4+3 de değeri 2000 olan var ve görülüyor kese.

İki hafta ceviz yedim ama simdi tiksindm :( cok uzuluyorum ya hic bisey yiyemiyorum ben napcam ???

canım üzülmek yiyememenden çok daha fazla bebeğine zararlı emin ol.
hiç korkma sıvı alımın iyiyse sorun yok.
onda da problem yaşarsan canım zaten serum takılıyor.
Allah yardım eder,sıkma canını
gebeliğindeki kusmadan bebeğine zarar gelen kimse yok canım.
hatta eskiler bulantısı olanın gebeliği iyi gider dermiş.
bence bu hcg artışı yüksek de ondan bulantı artıyor demek.
ama tabi o zaman hcg bilinmiyor ama yine de bunun iyi olduğunu tecrübe edip söylemişler.

bnm kide düşkün anasına nabalım bu sene bana izin ver de

erken gebelikte bişey olmadıgını okudum canım..ben neler içtim neler..testim pozitif cıktıgı anda kestim..Kese olustuktan sonrası önemli..Allahın izniyle bişey olmaz, kendini germe canım..doktoruna soracaksın zaten tabi ki

ayy çok teşekkür ederım nasıl rahatladım anlatamam benım zaten kese henüz yoktur dıye tahmın edıyorum tabi doktora söliycem halam ikinci gebeliğinde bilmiyordu antidepresan kullanıyordu hiç bişi olmadı ondaa sağlıklı bi bebei oldu inş benımde herşey yolundadır çok saol

ayy çok teşekkür ederım nasıl rahatladım anlatamam benım zaten kese henüz yoktur dıye tahmın edıyorum tabi doktora söliycem halam ikinci gebeliğinde bilmiyordu antidepresan kullanıyordu hiç bişi olmadı ondaa sağlıklı bi bebei oldu inş benımde herşey yolundadır çok saol

Aynen öyle canım..kendini germe yeterki..cok fazla detayla ugrasmak bebişleri de geriyor..Allah sağlıkla kavuştursun :24:

Geceyi kahverengi kirmizimsi akintiyla gecirdim dr cagirdi korku yu orum oglumda da cok zor bir hamilelik gecirmistim
allah yardimcin olsun canim ins iyis8ndir gzl hbrlerle gel

kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.

gozunuz aydinn

Aramiza hosgeldiniz sizde

Back
X