belkide cnm .ben c.teside başka dr.a gideceğim iğnlerimi yazdırabilmek için beğenirsem belkide ona devam ederim.
diğer dr.umdanda çok memnunum ama tüp dr.u sadece bir yerde doğuma gidiyor orasıda bana fazla fiyat olarak
Kizlar dr geldimm. Tek kese 4+6 gunluk. Allahim bu duyguyu herkese yasatsin ins
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar dr geldimm. Tek kese 4+6 gunluk. Allahim bu duyguyu herkese yasatsin ins
Bu isler baya masrafli sanirim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet cnm tüp bebek süreci baya masraflı .demekki bizde bunları yaşayacakmışız allah yaptırmak isteyenlerede nasip etsin parasal konular yüzünden erteleyen arabasını atan çok kişi gördüm yani
Aaa benmki gibi :) bnmde ilk gordugumde 4+5 ti kac mm olmus canm seninki
Onu solemedi canim, cuma gunu tekrar gitcem. Onda soyler heralde. Susam kadarmis 😊😊
gözün aydın cnm dr.un bişey dedimi ikiz konusunda
Ultrason resmi verdyse yazar orda :)
Kizlar araniza yeni katildim. Iki gun once kan verdim adetime iki gun vardi degerim 20, 82 cikti. Bugün tekrar olcturdum 67 li bi değer cikti dr degerin güzel dedi. Ilk gebeliğim dış gebelikle sonuclandigi için iki gune bi takip edicez. Dua edin insallah sorunsuz gecer ve keseyi kalp atışlarıni da duyariz. Beklemek ne zor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaay orda unuttum heyecandan 😂😂
Bende unutacaktim doktorum dalga gecti biraz buyuyunce gosterirsin bak bu senin kesen dersin dedi
Kizlar araniza yeni katildim. Iki gun once kan verdim adetime iki gun vardi degerim 20, 82 cikti. Bugün tekrar olcturdum 67 li bi değer cikti dr degerin güzel dedi. Ilk gebeliğim dış gebelikle sonuclandigi için iki gune bi takip edicez. Dua edin insallah sorunsuz gecer ve keseyi kalp atışlarıni da duyariz. Beklemek ne zor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar ben 2014 mart annesiyim
geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile oldugumu nasılda hızlı geçti zaman şu an bebegim 3,5 aylık zeytin gözleriyle bana bakıyor
sizleride Allah hayırlısıyla kurtarsın
merhaba kızlar ben 2014 mart annesiyim
geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile oldugumu nasılda hızlı geçti zaman şu an bebegim 3,5 aylık zeytin gözleriyle bana bakıyor
sizleride Allah hayırlısıyla kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?