Oyy minik kusuuum yazik en guzelini yapiyorsun annesi once emzirip sonra bebegi ac birakmamak. ben de memeyi tuturana kadar canim cikiyor tek basima yapamiyorum zaten, annem ve esim yardimci oluyor bebegi 3 kisi beraber emziriyoruz oglusumuz memeyi tutunca evde zafer havasi esiyor
Sana da .. Bekleyenlerdenmiisn ? Gelmiyorum minikHerkese hayırlı akşamlar
Evet canım halà bekliyoruz bakalımSana da .. Bekleyenlerdenmiisn ? Gelmiyorum minik
Amin inşallahdoğum yapmayan var mı hala kızlar. ben de 40+4 te dogurdum. son gunler zor geciyordu gercekten. allah hayirli dogumlar nasip etsin hala dogurmayanlara.
Allah hayırlısıyla kurtarır inşallah .. Diğer topiğe geliverirsin hemen :))Evet canım halà bekliyoruz bakalım
Ayy insallahAllah hayırlısıyla kurtarır inşallah .. Diğer topiğe geliverirsin hemen :))
Kaçıncı haftandasin ummueymen benimde geçen hafta çok az gelmişti ama su an çok az aama adet olmus gibi inşallah az kaldı galiba gerçi korkmuyorda değilim :)Çok sevindim gamzenn1. Benim de aynı şekilde geçen çarşamba geldi ama hala beklemedeyim.
diğer topik neresi ???Allah hayırlısıyla kurtarır inşallah .. Diğer topiğe geliverirsin hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?