• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Braun kulaktan olcen aldik
temassız olanlardan en kaliteli ve pahalı olanı alsande evde 1 tane mutlaka basit diğital ateş ölçer bulundurmalısın çünkü o 10-15 tl lik ateşölçerler en kaliteli temassızlardan bile daha güvenilir ve hatasız ölçüyo.

Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
Çoğunlukla Braun un ateş ölçerlerini kullanıyor benim cevrendekiler bende bu günlerde alacağım bir tane Braun fakat hangi modeli olsun die karar veremedim.Birde üretim yeri almanya olanı tercih edin eğer alacak olursaniz!

Merhabalar vakti zamanında buradan bol bol sohbet edip bilgi alışverişinde bulunduk. Buradan güzel insanlarla arkadaşlıklar kurduk sanada olsa.Bu gün itibari ile kızımı dünyaya getireli tam bir ay oldu ancak buraya yazıyorum ama burayı es geçmekte istemedim.Hamilelik sırasında kk.nın sizlerin bana çok faydası oldu her yönden. Hazırlıklarım da bir o kadar başarılı oldu buradaki oneriler, alisveris oneri ve listeleri olsun.Şimdi ise bunun rahatlığını yaşıyorum.Bende normal doğumu bekleyenlerdendim fakat kızımın keyfi oldukça yerindeydi ki bur türlü gelmedi kafası aşağıya donmus fakat doğum kanalına inmedi.Sancı ve açılma hiç olmadı öyle böyle derken şartlar sezeryana doğru ilerledi artık 40+4 olmuştuk ve 21 mart cumartesi günü saat 14.30 da spinal anestezi ile bizim minik prensesimiz dünyaya geldi.3.300 gr 52 cm.Allah isteyen ve kıymetini bilecek her kuluna bu duyguyu yaşatsın.Bizde haberler simdilik böyle canlar :KK36::KK36::KK36::KK37::KK46:

kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim (avrupa yakası)

kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim (avrupa yakası)
Yenibosna da nisa hastanesi , ben orada mürvet hakyemez de sezeryan oldum tavsiye ederim . Fiyatı da 1400 falandı sanırım

Merhaba arkadaşlar ben de mart annesiydim. İkiz gebelikti ve Aralık ayının başında erken doğum tehlikesiyle Zeynep Kamil hastanesinde yattım tam 1 ay yogun bakım bölümünde nstlerle kan almalarla zamanım gectı. Bebeklerim gayet iyiydi ancak benım kolestaz, gebelik şekeri ve afedersiniz açılma olmuştu. Bir de orada öğrendiğim safra kesesinde taş çıktı. Ömrümün sonuna kadar orada kalacağım zannettim. Hergün doktorların gözünün içine bakıyordum bugün taburcu derler diye :( Hastaneye yattıgımda 26 haftalıktık ilaclarla ve sureklı yatısla dogumumu durdurdular 32 haftalık olunca taburcu ettıler sonunda bu ıskenceyı bırakalım sekerını düşürdük kolestaz da iyi seviyede açılma hala var ama ilerleme yok diye 1 hafta evde kaldım ve 34 haftalıkken dogum başladı. Normal dogumla 5 dk arayla bebeklerım dunyaya geldı butun ontrollerı yapıldı sadece bıraz kucukler dıye küveze alındılar. bırısı 1960 dıgerı 1890 dogmustu. Buyuk olan ara yogun bakımda küçük olan yogun bakımda kaldı. İlk gun hersey yolundaydı ancak 2. gun küçük bebegımın kalbınden vucuda gıden ana damarda tıkaıklık oldugu soylendı amelıyat edılecektı enfeksıyon cıktı edemedıler daha sonra ne olursa olsun yapmamız gerekıyor denıldı bu seferde tansıyonunu yukseltemedıler ve bebegımı 3 gun sonra tam da nüfus cuzdanlarını cıkarttıgımız gün kaybettik :( Rabbım kımsenın basına vermesın suan bu yazıyı cok zor yazıyorum ama paylasmak ıstedım sızınle. Diğer bebegım 24 gun küvezde kaldı şimdi evdeyız 60 gunluk olması gerekırken 109 gunluk. Rabbime hamdolsun kusmasından baska derdımız kalmadı. Sizin bebekleriniz nasıllar. Kaç kilo ve boyları kac benımkı daha yenıdogan konuma geldı 4250 ve 51 cm olabıldık.

merhaba arkadaşlar. avent süt pompamı satmak istiyorum. garantisi hala devam ediyor. hem elektirikli hem manuel hem de pille çalışıyor. 15.01.2016 a kadar garantisi devam ediyor. ben 7 aydır kullanmıyorum. ikinci bebeği düşünmediğim içinde satıyorum. fiyat olarak sıfırı 230 tl civarı. ben 100 TL ye satıcam. İstanbul içi elden alabilir yada karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

Eki Görüntüle 1451001 Eki Görüntüle 1450994 Eki Görüntüle 1450996 Eki Görüntüle 1450997 Eki Görüntüle 1450994 Eki Görüntüle 1450996 Eki Görüntüle 1450997 Eki Görüntüle 1450998 Baykuşlar magnet olacak, bulutlar broş olacak hastanede yakalarımıza takacaz onların arkasında ayrıca magnet olacak herkes daha sonra hatıra olarak evine götürecek dolabına falan asabilecek, çikolatalarımız ve küçük sandık şeklindeki karton kutularda da lokum var. Ayrıca daha onları hazırlamadım ama lohusa kadehleri aldım onları kurdele ile süsleyip hastanede soğuk şerbet ikram edecez kadehler plastik tek kullanımlık shot bardağı boyutunda onları da hazırlayınca eklerim. Hastane odalarında kapılar kendiliğinden süslü pembe tül ile kaplı ve kapı süsü mevcut bizim hastanede onun dışında süsleme yaptırmayacam. Benim hazırlıklar bu şekilde arkadaşlar :)
Canım, tek kullanımlık kadehleri nereden aldın?

herkese günaydın bayanlar. bebegimin yüzünde pütür pütür sertlikler oluyor. sebamedin yüz kremini almistim. sizce doktora danişmadan kullanayım mı? 2 gun sonra iki aylik olucaz doktora da o zamanlar gidicez.

herkese günaydın bayanlar. bebegimin yüzünde pütür pütür sertlikler oluyor. sebamedin yüz kremini almistim. sizce doktora danişmadan kullanayım mı? 2 gun sonra iki aylik olucaz doktora da o zamanlar gidicez.

Merhaba canim, benim kizimda da arada oluyo ben bepanthol suruyorum hemen geciyo tavsiye ederim

kızlar elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_222929.jpg
    IMG_20150530_222929.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20150530_223003.jpg
    IMG_20150530_223003.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20150530_223044.jpg
    IMG_20150530_223044.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 140
Selam annelerrr siz bana gore baya bir tecrubeli anneler oluyorsunuz kizima giyim alisverisi yaptim. Listemi eklesem eksiklermi yazabilir misiniz? 3-6 ay uzun kollu ust almam lazim 5-6 tane bunun disinda fikirlerinizi bekliyorum. Bende ona gore kendi grubumda da paylasip arkadaslarima yardimci olmus olurum sayenizde.

Eklentiler

• 20150608_164236.jpg
    20150608_164236.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 178
Selam annelerrr siz bana gore baya bir tecrubeli anneler oluyorsunuz kizima giyim alisverisi yaptim. Listemi eklesem eksiklermi yazabilir misiniz? 3-6 ay uzun kollu ust almam lazim 5-6 tane bunun disinda fikirlerinizi bekliyorum. Bende ona gore kendi grubumda da paylasip arkadaslarima yardimci olmus olurum sayenizde.

Ben cok bir eksik goremedim ama fazladan eldiven ve birkac tane sapka-bere alabilirsin ozellikle banyo yaptirdiktan sonra kullaniliyor. Giyim yazmissin ama ben yinede soyliyim bolca mendil al kusunca ve emzirirken ben cok kullandim hatta terleyince sirtina bile koyuyorum. Battaniyelerinin sayisi cok olsun ilk zamanlar cok kustuklari icin cok lazim oluyor. Bende 6 tane var inan ilk gunlerde yetistirmekte zorlandim, kizim cok kusuyordu. Insallah yardimci olabilmisindir, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ben cok bir eksik goremedim ama fazladan eldiven ve birkac tane sapka-bere alabilirsin ozellikle banyo yaptirdiktan sonra kullaniliyor. Giyim yazmissin ama ben yinede soyliyim bolca mendil al kusunca ve emzirirken ben cok kullandim hatta terleyince sirtina bile koyuyorum. Battaniyelerinin sayisi cok olsun ilk zamanlar cok kustuklari icin cok lazim oluyor. Bende 6 tane var inan ilk gunlerde yetistirmekte zorlandim, kizim cok kusuyordu. Insallah yardimci olabilmisindir, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cok sagol canim kusmuk bezi olarak annem beyaz tulbet bezlerinden kesip oyalayip yapti 40 tane falan yeter insallah. Benim battaniye eksigim var o zman 2 tane var bende sadece biraz daha alayim.

listene baktım elfidaalya arkadaşıma katılıyorum bol bol mendil ve ince battaniye al sürekli kusuyorlar çünkü

Back