• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bekleyen arkadaslar en kisa zamanda bebeklerine hayirla saglikla kavusurlar insallah beklemek artik hem bedenen hem moralmen cok zor oluyor ben de mart sonu ancak dogum yapabildigim icin sizi cok iyi anliyorum aĺlah yardimciniz olsun

Oyy minik kusuuum yazik en guzelini yapiyorsun annesi once emzirip sonra bebegi ac birakmamak. ben de memeyi tuturana kadar canim cikiyor tek basima yapamiyorum zaten, annem ve esim yardimci oluyor bebegi 3 kisi beraber emziriyoruz oglusumuz memeyi tutunca evde zafer havasi esiyorEn Büyük TÜRKİYE

Bizde de durum aynı.ömaalesef benim kızım da tutmuyor, önce biberonu verip sonra göğ veriyorum. Bazen kandırıyoruz böyle, ama çok kısa sürüyor bu. Ben de tek Başıma beceremiyorum, memeyi verince Başlıyor ağlamaya. Ne kadar zor, çok stres yaptım :( şimdi yine pompalıyorum. Gerçi 3-4 saatte bir pompalıyorum o da 30-40 ml geliyor, daha çok gelmesi lazım :(

Humananin cayicok ise yariyor hem sut artirici hem rezene bir de sok marketlerde maltana diye icecek var bol komposto bol su, meyve suyu cok guzel aryiriyor sutuben de cok ise yaradi cok istikrarla ictim ama belki gunde 10 bardak bunlardan 10 bardakta su ictim simdi cok iyi

doğum yapmayan var mı hala kızlar. ben de 40+4 te dogurdum. son gunler zor geciyordu gercekten. allah hayirli dogumlar nasip etsin hala dogurmayanlara.

Doğum yapan arkadaşlar az önce hafif kanamam oldu nişan mi pek anlamadım ama sabahı beklicem inşallah doktorumu aramak için. Dua edin olur mu korku kapladı içimi bi an:rolleyes:

Ben de 40 i yeni doldurdum. Bir hafta önce söylemesi ayıp klozette gördüm daha mukoza kivamında düştü sonrasında gelmedi bi daha bugün son bir buçuk saattir falan adet gibi ara ara geliyor gayet kırmızı iki gündür çokçayürüyorum ondan mi bilemedim

En son doğum tarihi ne diyordu doktorun peki? Mart'ın kaçında? Bir de kırmızı olması doktora gitmeyi gerektiriyor diye biliyorum canım. Pembe ve kahverengi olması normalmiş. Doktorunu arama imkanın varsa bi danış istersen.

Kizlar mevlutte beyaz dizlerimin biraz altinda bir elbise giysem altinada kalin kilotlucorap nasil olur sizce yoksa uzun elbise mi giyilir nasil yapiyim hic mevludede gitmedim

Back