• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Başını yüksekte tutmak gerekiyor baş ağrısı yapmasın diye birde neskafe iyi geliyor benim ilki genel di bu spinal bu çok rahat geçti bol sıvı tüket allah yardımcın olsun
Ayağa kalkma sürecim gayet iyiydi , tek sıkıntım baş ağrısı oldu benim, yoksa sezeryanden yana hiç bir şikayetim yok. Allah'ım kimseye ağrı sızı vermesin, bebişlerimiz varken hiç çekilmiyor...

Kızlar 25 mart 8.34te kızım sezeryan ile dünyaya geldi. Sütüm cok yok sanırım yetmiyor ama mama takviyesi yapıldi hastanede bir kere uyku uyuyAmıyorum iki gundur
Hic merak etme gelecektir ben de ayin 23unde sezaryanla dogum yaptim senin gibi mama takviyesi yapiyordum 3 gun neredeyse hic sutum yoktu simdi geliyor allaha sukur. Bebegi her iki gogusten 15er dk emzirip sonra mama veriyordum simdi gerek kalmadi

Gözünaydın canım :) Bende de aynısı oldu, suni sancıyla başlayıp acil sezeryanlla son buldu serüvenim. Kalp atışları düşünce apar topar sezeryan yapıldı..
Allah analı babalı büyütsün..
Aynisini ben de yasadim fakat 9 saatlik sancinin ardindan alindim sezaryana

Şişlik var mı sende de .. Tek bende oldu sanıdıydım kimse de böyle şikayet olmayınca .. Şükür akıntı vs yok şişlik var o şişlik de büyüyerek yayılmaya başladı :KK43:

Dediğim gibi bütünü Şiş o bölgenin oda herkeste öyleymiş

Bebisini kucağına alan tüm anneler :KK31:hayirli ugurlu olsun. Gule gule saglik icinde buyutun bebislerinizi. Vatana millete hayirli evlat olsunlar.

biz bugun 32 gunluk olduk. Bebisime alismaya calisiyorum. Ama kilolarim karnim oldugu gibi duruyor. Dogum yapan arkadaslar. Kac gunluk oldu bebisleriniz. Ve kilo verebildiniz mi? Tavsiyeniz var mi? Gobusume uzuluyorum. Sanki hep boyle kalacak gibi
Biz bugün 19 günlük olduk :) Hamileliğimde 12 kilo almıştım, doğumdan sonra 12.gün kontrole gittiğimde aynı tartı olsun diye bakmak istedim ve 7 kilonun gittiğini gördüm. Hiç dikkat etmedim yediğime içtiğime, annem ve kv yanımda ve süt olsun diye durmadan yediriyorlar :)) 40ımda tekrar kontrole gideceğim, Dr 6 haftada gebelik öncesi formuna girer herkes dedi, normal doğum yaptım bu arada. Sadece dışta 2 dikişim var, çok şükür hemen geçti ağrısı sızısı. Umarım 40ımızda tüm doğum yapanlar ve ben eskisinden çok daha iyi oluruz inşallah sağlıklı bebişlerimizle :)
Göbeğimde ise hamilelik çizgisi duruyor, şişliği gitti çoktan ama göbek deliğim biraz eskiye göre daha çukur gibi. Sanırım deri gerginleşince o da normaline dönecektir.
Sağlıklı olalım inşallah ve en iyi şekilde yavrularımıza bakabilelim onlar da hep sağlıklı olsunlar inşallah. Kilo sorun değil, elbet verilir zamanla.

Hic merak etme gelecektir ben de ayin 23unde sezaryanla dogum yaptim senin gibi mama takviyesi yapiyordum 3 gun neredeyse hic sutum yoktu simdi geliyor allaha sukur. Bebegi her iki gogusten 15er dk emzirip sonra mama veriyordum simdi gerek kalmadi

Aynı gün doğum yapmışız canım benim kızımda 23 ünde doğdu sütüm azdı mamaya başladılar hastanede 2 gün sonra sütüm geldi ama bu seferde kızıM memeyi kakavrayamıyor dr mamaya kesin dedi yavrum ağlamaktan canı çıktı dün mamaya başladım tekrar meğersem açmış :( şimdi önce büyük mücadeleyle emzirip yada sağırp verip üstüne mama veriyorum yarın dr a gidicem durumu anlatıcam bakalım ne olacak

Kimyon çayını gebelik ve emzirmede önermiyorlar mış???

Bekleyen kaldı mı benden başka acaba :KK35:
Aaa sen dogurmamis miydin ben kaldim bi tek bugun aksama kadar hastanedeydik uc makineye girdim suyum azalmis hala 1cm aciklik var doktor suni sanci alcaksin dogumhaneye git dedi korktum eve geldim:eek:

Aaa sen dogurmamis miydin ben kaldim bi tek bugun aksama kadar hastanedeydik uc makineye girdim suyum azalmis hala 1cm aciklik var doktor suni sanci alcaksin dogumhaneye git dedi korktum eve geldim:eek:
Yok nerdeee. Sabah hastanedeydim bende ne açıklık ne sancı bol bol yürü dedi

Yok nerdeee. Sabah hastanedeydim bende ne açıklık ne sancı bol bol yürü dedi
Suyun nasil canim ayni degere iki doktor farkli dedi 6cm mis seninki kac yaziyo iki gun daha sancimi beklicm carsamba suni sanciya razi olcm artk suyu gercekten azaldiysa cok tehlikeli

Suyun iyi sıkıntı yok dedi ama geciktikce bebekte bende stres oluyoruz kakasini yapar diye o yüzden en az bir kaç saat yürü doğum başlasın bir an evvel dedi suni sancidan bahsetmedi henüz herhangi bişey olmazsa cuma tekrar çağırdı
Suyun nasil canim ayni degere iki doktor farkli dedi 6cm mis seninki kac yaziyo iki gun daha sancimi beklicm carsamba suni sanciya razi olcm artk suyu gercekten azaldiysa cok tehlikeli

Suyun iyi sıkıntı yok dedi ama geciktikce bebekte bende stres oluyoruz kakasini yapar diye o yüzden en az bir kaç saat yürü doğum başlasın bir an evvel dedi suni sancidan bahsetmedi henüz herhangi bişey olmazsa cuma tekrar çağırdı
Ben ne kadr yurudum hic yerimde de durmam hurma ananas ne varsa yedim nazar mi degdi ne oldu sanci gelmiyo etrafimdaki yaslilar zamani gelince dogurursun diyolar ama doktora gittikce stres oluyorum krkuyorum :(

Ben ne kadr yurudum hic yerimde de durmam hurma ananas ne varsa yedim nazar mi degdi ne oldu sanci gelmiyo etrafimdaki yaslilar zamani gelince dogurursun diyolar ama doktora gittikce stres oluyorum krkuyorum :KK43:
Bende bugün stres oldum korktum başta biraz ama sonra düşündüm hiç hareket etmeyip erkenden doğum yapanda çok bende çok hareketliyim ama Rabbim ol demeyince olmuyor. Ferah tutalım içimizi vakti gelecektir inşallah hayırlısiyla

Bende bugün stres oldum korktum başta biraz ama sonra düşündüm hiç hareket etmeyip erkenden doğum yapanda çok bende çok hareketliyim ama Rabbim ol demeyince olmuyor. Ferah tutalım içimizi vakti gelecektir inşallah hayırlısiyla
Allah tez vakitte hayırlısı ile kurtarsın inş . Biz Kavuştuk bebeklerimize ama Aklım burada

Aynı gün doğum yapmışız canım benim kızımda 23 ünde doğdu sütüm azdı mamaya başladılar hastanede 2 gün sonra sütüm geldi ama bu seferde kızıM memeyi kakavrayamıyor dr mamaya kesin dedi yavrum ağlamaktan canı çıktı dün mamaya başladım tekrar meğersem açmış :KK43: şimdi önce büyük mücadeleyle emzirip yada sağırp verip üstüne mama veriyorum yarın dr a gidicem durumu anlatıcam bakalım ne olacak
Oyy minik kusuuum yazik en guzelini yapiyorsun annesi once emzirip sonra bebegi ac birakmamak. ben de memeyi tuturana kadar canim cikiyor tek basima yapamiyorum zaten, annem ve esim yardimci oluyor bebegi 3 kisi beraber emziriyoruz oglusumuz memeyi tutunca evde zafer havasi esiyorEn Büyük TÜRKİYE

Back