Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın sonunda .. Normal mi ? Sezeryan mıKızlar bugün 11.30 da kızım dünyaya gözlerini actı darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma
Kızlar bugün 11.30 da kızım dünyaya gözlerini actı darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Normal mi sezeryan mi oldu? Normalse suni sancı aldın mı? Vaktin olur da uğrarsan yazarsın :) Ben hala beklemedeyim bu arada. Var mı başka bekleyen?Kızlar bugün 11.30 da kızım dünyaya gözlerini actı darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma
Çok şükür canım normal olduHadi gözün aydın sonunda .. Normal mi ? Sezeryan mı
Teşekkür ediyorum canım normal oldu doğum normal sanciyla başladı l çok az suni sanci aldim açılma hizlansin biraz diye. Darısı başına inşallahGözün aydın canım. Hayırlı olsun. Normal mi sezeryan mi oldu? Normalse suni sancı aldın mı? Vaktin olur da uğrarsan yazarsın :) Ben hala beklemedeyim bu arada. Var mı başka bekleyen?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mart-bebekleri-buyuyor.805394/page-98Topik de ölmüş herkesin dogurmasiyla anlaşılan yeni topik nerde ulaşamıyorum
Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Allah şifa versin. Umarım faydalı bilgiler edinirsin.Mrb.. Ben vakumla agir bir dogum yaptim oglum 7 yasinin icinde arastirma uc yil surdu sonunda otizm teshisi kondu ama dogumdan degil sebebi bulunamaz diye dosyayi kapattilar. 4740 gr 55 cm di bebegim. Bunun normal dogum olamayacgi zaten belliydi. Tecrubesi olan duyan varsa paylasabilir mi? Tsk..
Ben chicco nun kızılötesi ateş ölçerini aldım , memnunumMerhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
Braun un kulaktan ölçeninden aldım gayet memnunımMerhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
Braun kulaktan olcen aldikMerhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..