- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Arkadaşlarim, bugün sabah suni sanci deneyiminden 10 dk sonra nst'de bebeğimizin kalp atışlari düşünce 20 dakikada acil sezeryana alindim. Ne olduğunu anlayamadan Güneş Neva'mız yanimizdaydi. Allah'im bebeklerini kucaklayanlara da bekleyenlere de bebekleriyle beraber sağlık sihhat versin.
Burdayız canım bebelerle uğraşıyoruz darısı dogurmayanların basına 16 gün oldu benim büyüyor kızım şükür iş güç te bir o kadar arttı
bidahakine kısmet olursa sezeryan :)Ben de suni sanci aldim. Korkunctu bence. Cok agladim. 1 gun sonra psikolojim duzeldi
kızlar nişandan ne zaman sonra doğum yaptınız dun bu saatlerde nişanım geldi ama sancılarım düzenli değil doktora gitmeli miyim sizce?
Allah anali babali büyutsün zeynep kizi adı gibi bahtida guzel olsun annesi..çanakkalede olsam atlar gelirdim gormeye..Merhaba hanımlar fırsat bulmuşken yazayım dedim.
Perşembe günü sabah kizimi kucagima aldim :)
Çarşamba sabah kalcama giren hafif sanciyla uyandim. Öğlene doğru artmaya başladı. sürekli ama azar azar artmaya devam etti.
aksam 5 den sonra dayanilmaz bi ağrı oldu.
2 dk da bir gelen sancilar..
Sonra gece 1 de hastaneye gittik. Muayene etti ebeler. 4 cm açıklik vardı ve bebek kanalda değildi.
yatışim yapıldı. 5 saat sanci sonrası sadece 1 cm artik oldu.
ondan sonrasi dayanilmazdi. Sürekli nstye bağlıydim. bebegimin kalp atislari eşliğinde sancilari çektim. Hemşire gelip bi eliyle alt tarafa diğer eliyle karnima bastırarak bebeği kanala soktu. Sabah saat 6 gibi falan aciklik 7 cm oldu. 7 cm olunca suyum geldi.
10 cm ye ulasinca açıklik bi ikinma hissi geliyor yatağımda uzanırken gelen o ikinma hissiyle bebeği ittirdim. ama çok zor bi sey o. Ebeler sürekli muayene ediyolardi alttan. Bebek çıkışa yarim parmak uzaklıktayken beni dogum masasına aldılar.
orda da gelen ikinma hissi ve sancilarla bebeği ittirmeye devam ettim. saatler Sanci süreci beni yordugundan ittiremiyordum bebeğimi.
baska bi ebe karnima bastirirsa doğum hemen olur dediler.
o acilardan kurtulmak için kabul ettim. Son bir nefes alıp çığlık kıyamet doğurdum kızımi saat 8:30 da :))
zeynep 3.650 gr ve 50 cm minik bi Kız :)
Bir gece hastanede kaldık. Bugun evimizdeki 3. Günümüz.
Zeynebim de ben de iyiyiz :) benim dikişler zorluyor biraz..
Bizden bu kadar :)
kızlar nişandan ne zaman sonra doğum yaptınız dun bu saatlerde nişanım geldi ama sancılarım düzenli değil doktora gitmeli miyim sizce?
Canım kakasını yaptığı nasıl Anlaşılıyor, ultrasonda mı????
Senle aramizda iki gun var canim sen ne düşünüyorsun doktorun ne diyo su an bebekte problem yok o yüzden bekliyorum ben kendi sancimi ama hic gelesi yokCanım benim dünden önceki gün nişanim geldi ama iki gündür ne ağrı ne sancı bekliyorum hâlâ :/
Kızlar 25 mart 8.34te kızım sezeryan ile dünyaya geldi. Sütüm cok yok sanırım yetmiyor ama mama takviyesi yapıldi hastanede bir kere uyku uyuyAmıyorum iki gundur
Kızlar yeni konumuzun linki neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?