- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Hazırlıklı git benceGünaydın arkadaşlar dün geceden beri kasıklarımda ayağa kalktığımda şiddetli agrı var yürüyemiyorum o derece Bıçak saplanır gibi. Bugun son Dr kontrolüm var nasıl gidicem hiç bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırlıklı git benceGünaydın arkadaşlar dün geceden beri kasıklarımda ayağa kalktığımda şiddetli agrı var yürüyemiyorum o derece Bıçak saplanır gibi. Bugun son Dr kontrolüm var nasıl gidicem hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun canım belki yediğim bişey dokunmustur dikkat edin kendinizeGünaydın kızlar dün gece 4 gibi mide bulantısı ile uyandım. Öğürdükçe kasıklarımada ağrı girdi. İstifra ettim biraz daha devam etti bulantı ama uyuyakalmısım sonra. Doğuruyor muyum acaba die düşündüm kendi kndime
Benim kizim 2650 gr doğmuştu. Kilo problem degil hemen toparliyorlar hem daha gününede var.takma kafanagünaydın herkese. dün kontrolümüz vardı bizimde. doktor 2850 gr olmus dedi.
bana az geldi ama doktor gayet normal
hem de yanilma payimiz da cok oluyor dedi. yine de insanin kafasina takiliyor iste.
Hadi bakalım hayırlı olsun iznin bol bol dinlen artık bende 5 gündür evdeyim ama sanki bütün hamileliğim boyunca evdeymis im geliyor.evde olmak çok iyi geldi.bütün işler bitti sabırsızlıkla bebeğimizin gelmesini bekliyoruzGünaydın.. Izne çıktım dün bende artık evdeyim ... Bu saatte işe giderken uykuyu arayan ben şuanda ayaktayım .. Şükür bir Sıkıntımız yok.. Acaba nasıl doğum olacak bunları düşünüyorum daha çok .. Nişan mi gelecek .. Ağrı Sancı mı olacak ?? Doğum şeklimiz belli değil henüz.. 39. Haftada Dr çatı muayenesi yapacak .. Illa sezeryan demedi .. O zamana kadar benim kızım bana sürpriz yapar mı ki ! Ya da Mart annesi olmaktan çıkıp Nisan annesi mi oluruz :))))
Günaydın,hayırlı cumalar herkese.bi hafta daha bitti.
Günaydın sizlerede hayırlı cumalar.günaydınlar, hayırlı cumalar...
ben 6-6.5 kilo aldım şu an için. doğurunca eksiye mi düşerim acaba68 le doguma gittm 15 kilo almstm toplm 2 hafta oldu dogali 57 kiloyum 11 kilo gitms
Dimi ya kanama problenleri kaybetme korkusu ile ilerledik sonra erken dogum riski fln derken geldik sona :) Allah hepimizin ysr ve yardimcisi olsunSağol canim cok kötüyüm yaaa
pazartesi günü doğumun az kaldı senben60 kanama alanı vs. Derken sona yaklaştık çık şükür allah sağlıcakla kucağımiza aldirsin
Bendem ole yapsam yawEstetik dikiş ama şişlik oldu bende
Bana da arada oluyo ofluyorum pufluyorum eşim bakmak istiyoda durmuyo ki
Emzirebilse fena olmazdı bi de o çalışıyo
Apla diyo diye apla dedim ya alay ediyo diye banladılar demek, üsluptan dolayı ceza aldınız diyo da küfür müfür etmem ben yani apla didim
Ben bişey yapmadım
Hazır kurabiye meyve suyu filan salladım
Aynen göğüs uçları hassas olduğu için acaip etkileniyordu onlar da usumeden.O üşüme geçen gece bana bir vurdu nasıl sıtma tuttu dişlerim kırılacaktı neredeyse yatağın içine zor attım kendimi öok fenaydı
Ben de yavaş yavaş ödem gitti diye düşünüyorum.Bende 82-83 ile girdim şimdi 73 oldum bizimde 16 günümüz sezaryen ile doğum yaptım. Gobegim gitti gibi ama ödemim var o nasıl gider acaba?
Dediğin gibi sonuçta bizi görmeye geliyorlar.bir nevi hasta ziyareti gibi.kızlar yanlış anlamayın ama burda doğumdan sonra gelecek misafirlere nerdeyse öcü gibi bakıyormuşsunuz gibi yazılar görüyorum. zaten doğumdan sonra hemen gelicekler bir nevi hasta görmeye gitme niyetiyle geliyorlar yani kısa süreli misafirlikler. bu gelenler için de bence tabi ki ikramlık hazırlamak gerekiyor ki insanlar kendilerini degerli hissedip mutlu olsunlar. sonuçta bizi görmeye geliyorlar. ben şahsen doğumdan önce seve seve hazırlık yaparım gelecekler için. misafiri de çok severim. misafir gelmezse üzülürüm hatta kimse beni sevmiyor mu diye. son zamanlarda genelde okuyordum böyle seyleri onun için yazmak geldi içimden.
misafir gelebilir ama öyle beklenti içinde gelmemeli. zaten doğurmuşssun. canın burnunda. yorgun ve uykusuzsun. elden geldiğince biriki şey hazırlanabilir veya hazır alınabilir. ama o kadar. millet hem işin ne zor hem de arkandan ay şuna bak bişey hazırlamadı der. tuhaf bizim insanımız. gelen de düşünüp eli boş gelmemeli bence. ha bebek doğar 2 ay falan gecer. ortam rahatlar. haber verirler gelirken ya da biz davet ederiz o zaman ayrıkızlar yanlış anlamayın ama burda doğumdan sonra gelecek misafirlere nerdeyse öcü gibi bakıyormuşsunuz gibi yazılar görüyorum. zaten doğumdan sonra hemen gelicekler bir nevi hasta görmeye gitme niyetiyle geliyorlar yani kısa süreli misafirlikler. bu gelenler için de bence tabi ki ikramlık hazırlamak gerekiyor ki insanlar kendilerini degerli hissedip mutlu olsunlar. sonuçta bizi görmeye geliyorlar. ben şahsen doğumdan önce seve seve hazırlık yaparım gelecekler için. misafiri de çok severim. misafir gelmezse üzülürüm hatta kimse beni sevmiyor mu diye. son zamanlarda genelde okuyordum böyle seyleri onun için yazmak geldi içimden.
Kaç kere kontrole gittin kendin mi anladın şişliği.Estetik dikiş ama şişlik oldu bende
Bana da arada oluyo ofluyorum pufluyorum eşim bakmak istiyoda durmuyo ki
Emzirebilse fena olmazdı bi de o çalışıyo
Apla diyo diye apla dedim ya alay ediyo diye banladılar demek, üsluptan dolayı ceza aldınız diyo da küfür müfür etmem ben yani apla didim
Ben bişey yapmadım
Hazır kurabiye meyve suyu filan salladım
Ben geçen doğumda 5.750 gram almıştım. Doğumdan iki hafta sonra eski halime göre 2 beden incelmiştim. Şimdi de aynı şekilde. Annemin de hamileliği böyle geçmiş.ben 6-6.5 kilo aldım şu an için. doğurunca eksiye mi düşerim acaba
kızlar yanlış anlamayın ama burda doğumdan sonra gelecek misafirlere nerdeyse öcü gibi bakıyormuşsunuz gibi yazılar görüyorum. zaten doğumdan sonra hemen gelicekler bir nevi hasta görmeye gitme niyetiyle geliyorlar yani kısa süreli misafirlikler. bu gelenler için de bence tabi ki ikramlık hazırlamak gerekiyor ki insanlar kendilerini degerli hissedip mutlu olsunlar. sonuçta bizi görmeye geliyorlar. ben şahsen doğumdan önce seve seve hazırlık yaparım gelecekler için. misafiri de çok severim. misafir gelmezse üzülürüm hatta kimse beni sevmiyor mu diye. son zamanlarda genelde okuyordum böyle seyleri onun için yazmak geldi içimden.
ayen ya. ben de senin gibi acaba nasıl başlayacak diye düşünüyorum. hangi şekilde doğummuz başlayacak. sanırım kasılma olayını tercih ederim. su gelmesi düşüncesi beni tedirgin ediyorGünaydın.. Izne çıktım dün bende artık evdeyim ... Bu saatte işe giderken uykuyu arayan ben şuanda ayaktayım .. Şükür bir Sıkıntımız yok.. Acaba nasıl doğum olacak bunları düşünüyorum daha çok .. Nişan mi gelecek .. Ağrı Sancı mı olacak ?? Doğum şeklimiz belli değil henüz.. 39. Haftada Dr çatı muayenesi yapacak .. Illa sezeryan demedi .. O zamana kadar benim kızım bana sürpriz yapar mı ki ! Ya da Mart annesi olmaktan çıkıp Nisan annesi mi oluruz :))))
ne kadar az almışsın. 2 beden. ben şu an zaten 36 bedenim. düşünemiyorum kendimi. ama kesinlikle hem genetik hem de beslenme tarzı çok etkili.Ben geçen doğumda 5.750 gram almıştım. Doğumdan iki hafta sonra eski halime göre 2 beden incelmiştim. Şimdi de aynı şekilde. Annemin de hamileliği böyle geçmiş.
Bu arada ben buzluğa börek ve mozaik pastalar yapıp attım. Sarma ve pişmiş kek de atıcam. 3 saatte çözülüyormuş buzu. Çok kolaylik olur doğum sonrası.
Kimsenin misafir istemediğini sanmıyorum ben..
sadece ilk günler herkes doğum yorgunlugunu atlatmak istiyor..
sonra gelen bas göz üstüne.. zaten hepimizin kültürü bu..
Bizim geleneklerde yakın aile dışında ilk bi hafta gidilmez lohusaya.. toparlansin diye..ama yakınlar gelir..
Annem doğum yaptığı gün yakın akrabalarimizin hepsi ilk günden gelmişti geçmiş olsuna :)
Cok da güzeldi sevdiklerimizin yanımızda olmasi..
zaten bizde 5 dk oturmaya gelene bile ikramlik çıkarılır.. Kuru cay asla koyulmaz..
Sonraki haftalarda da altinla kıyafetle falan bebek görmeye gidilir..
Bunlar güzel şeyler..
Ay ne cok yazdım :)