- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belden bol olmaz mı?Dogru canım girerken değilde çıkarken ne giyeceğimiz önemli ama bende hamilelik pantalonumla çıkarım en rahat o olur sanırım .
36+5 de benim ki 2,710 gr dedi normal dedi .. Demek kİ normal :)günaydın herkese. dün kontrolümüz vardı bizimde. doktor 2850 gr olmus dedi.
bana az geldi ama doktor gayet normal
hem de yanilma payimiz da cok oluyor dedi. yine de insanin kafasina takiliyor iste.
işte ben de onu demek istemiştim. zaten ilk gelenler insanın en yakınları oluyor ki onlar kendi kendilerine hizmet ediyorlar hatta :))
neyse allah o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah :)))
36+3 te 15 kilo almıştım. yeme konusunda sınır tanımıyorum. şuan kaç kilo oldu acaba? ya sabah sabah sucuklu yumurta yedim. bir de kasap sucuğu. sonra çok pişman oldum. keşke yemeseydim kokulara çok hassasım. vücudumdan ne kadar zamanda atarım acaba kokusunu. yarın doktora gitcem. bir de aklımda bir cümle kalmış en son ne yersen amniyon sıvısı o kokarmış. doğru değildir inşallah :) ben de bu sucuğu vücudumdan atana kadar doğurmam umarım.
maalesef kokmasın bebeğim yaaBebek sucuk kokacak diyosun
Şafak 19 olmuş sağlıklı sıhhatlı gelsınlerde ne zaman gelırlerse gelsınlerne zaman gelcek bizim minikler acaba yaaa
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömürler diliyorum...Kizlar ben bu sabah 4.41 de bebegimi aldim kucagima hepinize tsk ederim allahim biran once herkesi bebislerine kavustursun
Yaaaa deme öyleeee,bu aralar sarımsak, lahana falan yemeyelim bariiii benim korkumda doğumhane gaz vs Şeyler çıkarmak36+3 te 15 kilo almıştım. yeme konusunda sınır tanımıyorum. şuan kaç kilo oldu acaba? ya sabah sabah sucuklu yumurta yedim. bir de kasap sucuğu. sonra çok pişman oldum. keşke yemeseydim kokulara çok hassasım. vücudumdan ne kadar zamanda atarım acaba kokusunu. yarın doktora gitcem. bir de aklımda bir cümle kalmış en son ne yersen amniyon sıvısı o kokarmış. doğru değildir inşallah :) ben de bu sucuğu vücudumdan atana kadar doğurmam umarım.
Allah analı babalı büyütsün.Kizlar ben bu sabah 4.41 de bebegimi aldim kucagima hepinize tsk ederim allahim biran once herkesi bebislerine kavustursun
Kimsenin misafir istemediğini sanmıyorum ben..
sadece ilk günler herkes doğum yorgunlugunu atlatmak istiyor..
sonra gelen bas göz üstüne.. zaten hepimizin kültürü bu..
Bizim geleneklerde yakın aile dışında ilk bi hafta gidilmez lohusaya.. toparlansin diye..ama yakınlar gelir..
Annem doğum yaptığı gün yakın akrabalarimizin hepsi ilk günden gelmişti geçmiş olsuna :)
Cok da güzeldi sevdiklerimizin yanımızda olmasi..
zaten bizde 5 dk oturmaya gelene bile ikramlik çıkarılır.. Kuru cay asla koyulmaz..
Sonraki haftalarda da altinla kıyafetle falan bebek görmeye gidilir..
Bunlar güzel şeyler..
Ay ne cok yazdım :)
Canim ben pogaca ve kurabiye pişirip koydum hiç bişey olmuyor buz cozuldugunde dolaba koyduğun anki tazeliğine dönüyor ama kek koymadim hiç onu bilmiyorumne kadar az almışsın. 2 beden. ben şu an zaten 36 bedenim. düşünemiyorum kendimi. ama kesinlikle hem genetik hem de beslenme tarzı çok etkili.
eline sağlık. ya pişmiş şeylerin tadı çözdürünce bozulmaz mı? nasıl oluyor? pişirip soğutup her şeyi buzluğa atabiliyor musn? poğaça, kek vs. ne kadar saklanıyor buzlukta?
Allah analı babalı büyütsün böyle okuyunca rahatlıyorum netten baktım herkes başağrısından şikayetci inşallah benimde kolay olurEvet canım cok memnun kaldım 11 gıbı gırdım amelıyathaneye hemen belden iğne yaptılar, once ayaklarım yanmaya başladı yanma belıme kadr ama yanma kotu bı yanma degıl, buz gıbı odada ınsana ıyı gelıyor, sonra ayagıma bacagıma bışeyler degdırdıler hıssedıyorsun hala ama sadece dokundugu hıssedılıyor sonra karnımı ellemeye başladılar hıssedıyorum dedım tamam dedıler, sonra karnıma coktuler onumde kı perdede pis bı cocuk gosterdıler bunlar beş dak içinde oldu, sonra bebegı yan tarafta gozumun onunde sıcak yer varmış orda temızleyıp gıydırdıler, ben onları ızlerken zaten karnımı dıktıler, 11 bucuk gıbı odaya alındım yarım saat arayla yudum yudum su içtim mıden bulanmıyorsa daha fazla iç dedıler daha fazla ıctım.daha fazla ıctıkce uyusukluk daha cabuk gectı 4 saat sonra sondayı cıkardılar yemek yedım su ıctım yurudum gaz cıkardım, ertesı sabah damar yolunu bıle cıkardılar sonra bebege baktılar cıktım allahım herkezı kurtarsın, cok su ıçtım yuruyunce vucut toplıyor kendını sut de geldı akşama kadar masallah
Bendem ole yapsam yaw
Kaç kere kontrole gittin kendin mi anladın şişliği.